alinatsvelykh23
alinatsvelykh23
Експерт
Відгуки alinatsvelykh23
Коментарі alinatsvelykh23
Отримано лайків
23 Like
alinatsvelykh23

🍼Hipp Combiotic 3 ч.2🍼

Продовжуємо з сином тестувати суміш Hipp combiotic 3.
👶🏻Годуючи малюка цією сумішшю, я впевнена, що мій хлопчик буде отримувати не тільки все необхідне для росту та розвитку, але і важливі компоненти для підтримки здорового травлення та імунітету. 
🍼Цікаво, що основою для сумішей HiPP COMBIOTIC є сертифіковане свіже органічне молоко. Це не звичайне сухе молоко, яке використовують інші виробники замінників грудного молока, а справжнє свіже молоко, яке потрапляє на завод безпосередньо з ферм. Завдяки цьому в молоці зберігається більше вітамінів, мінералів та інших корисних речовин.
👶🏻Моєму малюку ця суміш підійшла: животик не турбує, закрепу не має, чудово спать, має гарний настрій!
👶🏻Тому я можу рекомендувати суміш Hipp Combiotic 3 всім матусям, адже її якість перевірив мій синочок!
🍼Дякую на пробу юа та компанії Hipp за змогу протестувати таку якісну продукцію!🍼
У відгука 0 коментарів
alinatsvelykh23

Hipp combiotic 3 ч.1 🍼🍼🍼

🍼Цього разу тестуємо з Матвієм молочну суміш Hipp combiotic 3.🍼
👶🏻Для сина це нова суміш, але не новий бренд. Я купувала йому фруктові, овочеві та мʼясні пюре, каші, макарони, снеки. Тому мені було дуже цікаво, як він відреагує на суміш!
👶🏻Спочатку я ознайомилась зі складом! Молочні суміші HiPP COMBIOTIC вироблені  з органічного молока та містять захисну комбінацію пробіотиків і пребіотиків за зразком грудного молока! (Звичайно, грудне молоко не замінить ніяка суміш, але якщо його не має, то суміш це хороша альтернатива)
👶🏻В складі суміші є пробіотик грудного молока HMP, пребіотик GOS, Омега-3,  Омега-6, оптимальну для кожного віку кількість білків, жирів та вуглеводів, вітаміни, залізо, кальцій та інші важливі інгредієнти для забезпечення гармонійного розвитку, нуклеотиди - важливі для зміцнення імунітету.
👶🏻Для мене дуже важливо, щоб суміш була якісною та смачною!
👶🏻Далі я прокунсультувалась з педіатром, вона одобрила суміш і я зі спокійною душею зареєструвалася на тестування!
👶🏻І от, суміш уже у нас! Я детально ознайомилась з інструкцією і приготувала сину суміш. Вона гарно розчиняється у воді, має приємний солодкуватий смак. Перше враження від суміші - позитивне! 👶🏻Син з задоволенням її випив і солодко заснув! Продовження в другій частині!
У відгука 0 коментарів
alinatsvelykh23

Гель для прання кольорових речей Perwoll color Detergent👚🩳👗

Вже більше тижня я тестую гель для прання кольорових речей PERWOLL COLOR DETERGENT, тому хочу поділитись своїми враженнями!
🫧Я ніколи не користувалась гелями для прання, тільки порошком або капсулами! Для мене це було подвійне тестування: яке буде прання з гелем? Чи стануть речі яскравішими? (Як заявляє виробник)
🫧PERWOLL відома марка для багатьох, тому сумнівів у якості цього гелю у мене не було. Сам гель має приємний квітковий аромат, середню за густотою консистенцію та красивий рожево-бузковий колір.
🫧Після першого прання я помітила, що речі стали мʼякші, ніж після прання звичайним порошком. Вони мали ненавʼязливий, приємний запах, який після висихання зник і залишився свіжий аромат чистих речей.
🫧Чи оновив гель яскравість? Так! Я була приємно вражена, що після першого прання побачила результат. Моя улюблена футболка стала виглядати краще. На фото можна побачити результат вже після другого прання!
🫧Я вдячна за можливість протестувати таку класну продукцію! Дякую сайту на пробу юа та компанії Perwoll за чудовий досвід та оновлені речі!
У відгука 3 коментарі
alinatsvelykh23

Hipp Combiotic 3

Отримала набір для тестування! Приємно вражена, що окрім суміші у коробці був шопер та поїльник! Дякуємо за нове круте тестування!🔥
У відгука 0 коментарів
alinatsvelykh23

PERWOLL color detergent👚👗

Отримала свій тестовий набір! Дуже цікаво спробувати саме гель для прання, адже я користувалась завжди тільки порошком! Дякую!
У відгука 0 коментарів