sslinko10
sslinko10
Новачок
Відгуки sslinko10
Коментарі sslinko10
Отримано лайків
4 Like
sslinko10

HIPP COMBIOTIC 4

Тестуємо суміш HIPP COMBIOTIC 4! Для нас не була новинкою дана суміш, так як ще в пологовому будинку неонатолог нам рекомендувала дану суміш, але на той час це був HIPP COMBIOTIC 1, у нас у пологовому заборонялась інша суміш, лише ця, лише після виписки можна було перейти на іншу, але ми так і залишились на ній!
Дуже подобається склад суміші, а саме, що суміш містить пробіотики та пребіотики, які допомогають підтримувати здоровим животик та імунітет дитини! Також у складі є важливі кислоти Омега -3 та Омега-6, які позитивно впливають на мозок дитини та важливі для зору! Також важливим компонентом є вітамін Д, який сприяє нормальному розвитку кісток та зубів!
Суміш не викликає алергію та подобається дитині на смак! Ми задоволені ♥️
У відгука 0 коментарів
sslinko10

Актуальне тестування

Добрий вечір! Дуже б хотілось спробувати донечці з профілактичною метою, так як простуди почастішали в нас 😞 на даний момент також хворіємо 😞
У відгука 0 коментарів
sslinko10

Відгук про суміш

Перейшли до тестування суміші. 5 день їмо Milupa 3. Дитині суміш підійшла та на смак подобається 🙂 Мені, як мамі суміш також подобається, адже суміш збагачена вітамінами, особливо D3, якого в зимовий період не вистачає, а також не містить пальмової олії. Дуже дякуємо, що дали можливість протестувати суміш!
У відгука 2 коментарі
sslinko10

Суміш на тестування

Отримали суміш на тестування, неочікувано було, що ввійшли у 100 тестових наборів! Також приємно здивувала сумочка для шопінгу! Будемо куштували суміш!
У відгука 0 коментарів