Яна2106
Яна2106
Новачок
Відгуки Яна2106
Коментарі Яна2106
Отримано лайків
0 Like
Яна2106

Бактобліс

Дякую за можливість брати участь у тестуванні 🥰 Дитина з початку прийому ще ні разу не хворіла😄 Маю велику надію що період адаптації до садочка (він вже на носі) минеться теж значно легше як то було з старшим синочком.
У відгука 2 коментарі
Яна2106

Бактобліс

Дякую за можливість спробувати підняти імунітет сина. Нам якраз дуже актуально, так як з осені плануємо відвідувати садочок. А хворіти полюбляємо.
Передісторія:
Синові зараз 1,9. В 5 місяців перехворів за компанію з братом вітрянкою. І після цього так в обох впав імунітет (лікарі кажуть що саме наслідок вітрянки), що в обох був рік практично нон-стоп бронхітів/ларингітів/ангін і ще всілякої гидоти😥 Якщо було по тиждень-два спокою від якогось чергового вірусу-то вже ми рахували непогано😅. Але вже ближче до літа ситуація стала покращуватись і влітку молодший хворів серйозно лише 1 раз(пневмонія), та з вчасним зверненням і гарним призначенням лікування -минуло досить просто.

Почали приймати здоровими. Десь 2 тижні після лікування. На разі ( майже 3 тижні прийому) ще ні разу не хворів. І нежиті навіть не було. Чи це дія засобу-не можу впевнено сказати, так як перед цим і так була чудова тенденція до зменшення кількості захворювань...
Додатково хочу відмітити що мені дуже подобається формат випуску Бактобліс у саше. Зручно! Смачний, в міру ароматизований і не надто солодкий. Це для мене великий+, бо я хвилююся за зуби діток, і не хотілося б щоб у ротику після чищення зубів залишалося щось солодке. +До імунітету, але й +до ризику карієсу??? Чи не так,виправте мене, організатори чи виробник. Не надто розуміюся в видах підсолоджувачів🤷 Моя стандартна позиція -нічого крім води чи ГВ після чищення зубок не давати. Можливо, цей підсолоджувач безпечний.
Але вибравши між користь/ризик, я обрала давати дитині Бактобліс і покращити імунітет.
У відгука 0 коментарів