ЖаннаКоваленко
ЖаннаКоваленко
Новачок
Відгуки ЖаннаКоваленко
Коментарі ЖаннаКоваленко
Отримано лайків
2 Like
ЖаннаКоваленко

Кределіо

Маю і кішку, і песика. Завжди захищаємо їх від паразитів, як тільки можемо. Про Кределіо раніше не чули. Хочемо спробувати новий препарат.
У відгука 0 коментарів
ЖаннаКоваленко

Бактобліс

Ми завершили прийом Бактоблісу. В цілому я, як мама, задоволена результатом. Під час прийому мені спричинила незручність тільки одна річ - наявність в препараті вітаміну D3. Доза його в Бактоблісі 200 МО, якщо я правильно порахувала. Це не є навіть мінімальною профілактичною дозою. Тож хотілося б аби ця доза або була більшою, хоча б 400 МО, або краще б вже препарат був без вітаміну D3. Бо зараз практично всі мами дають малюкам цей вітамін регулярно, не дивлячись на пору року згідно рекомендацій педіатрів. І поєднувати прийом Бактоблісу з вітаміном D3 особисто мені було не зручно.
У відгука 2 коментарі
ЖаннаКоваленко

Бактобліс

Хочу сказати мамам, які не наважуються давати Бактобліс найменшим діткам. Форма випуску справді зручна для такої категорії малюків. Моя донечка не користується соскою і, тим не менш, ми підлаштувалися під подачу препарату з невеликою кількістю води. Доня п'є з ложки або ж і прямо з чашки. Порошок не розчиняється повністю, але і не скрипить на зубах чи не дере горло. Перевірено на собі перед тим, як дати дитині. Аромат приємний, є легкий солодкий присмак, але не приторний. Ми використовуємо Бактобліс з профілактичною метою. Адже зараз в неї такий період, коли в роті опиняється все, що можна і не можна. І, на радість, доня поки здорова і весела. До того ж, маленький ритуал прийому препарату виконує завжди з задоволенням.
У відгука 0 коментарів