Viktory77
Viktory77
Експерт
Відгуки Viktory77
Коментарі Viktory77
Отримано лайків
30 Like
Viktory77

Зігрійся теплом домашнього затишку тестуй кисіль

Довгенько не було для мене тестувань, але ось знову потрапила до списку учасників смачного тестування.
Хто любить киселики?
А які смаки полюбляєте?
Я люблю кисло-солодкий смак. Але готова спробувати й незвичні для мене смаки. Чекаю на свою посилочку!
У відгука 5 коментарів
LUXPUX
Смачного Вам тестування!
Viktory77
LUXPUX, Щиро вдячна
vitaliy1978
https://www.youtube.com/shorts/WSsmG42_YGI
vitaliy1978
Додаю у коментарі посилання на відео, тут воно не завантажується
makij.irina
Anyaanya20, дякую))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
abilivnenko

Продовжую тестувати киселі Dr.Oetker.

3+
Продовжую тестувати киселі Dr.Oetker.

Уже спробувала всі смаки киселю, який розчиняється за 30 секунт у чашці, мій особистий фаворит - малина. На швидкорозчинні киселі уже підсадила чоловіка та сестру. Дуже зручно у приготуванні та займає мінімум часу.

Довго відкладала час щоб спробувати приготувати кисіль, що потрібно варити. Спершу готувала вишневий і якось я не дуже уважно прочитала інструкцію і не побачила, що потрібно додавати цукор. А зрозуміла, як зняла каструлю з плити і під час розливання по тарілкам спробувала який же на смак кисіль. І відчула, що він геть зовсім не солодкий. Перечитала інструкцію і так, я пропустила пункт «цукор». Добре що кисіль ще не охолонув і я швиденько рятувала ситуацію: вилила все знову в каструлю і додала цукор вже в кінці. На смак, як на мене, це ніяк не вплинуло.

Та за другим разом з малиновим кисілем я все виконала згідно інструкції:

1. Набрала води в стакан
2. Розчинила в ній суміш з пакетику
3. Додала 3 столові ложки цукру
4. Налила в каструлю 0,5 води і довела до кипіння
5. Вилила суміш із стакану в окріп
6. Кисіль закипів і я розлила по формам

Під час додавання суміші із стакану в кип‘ячу воду я наче повернулася в школу в клас хімії - відбулася миттєва реакція і кисіль просто миттєво почав густіти!

П.С. Коли ніколи самостійно не готуєш кисіль, то такий на перший погляд простий процес здається уроком зіллєваріння 😅
У відгука 5 коментарів
Viktory77
То ви себе відчули зіллєваром чи чаклункою?))))
abilivnenko
Viktory77, У чаклунів в Гоґвортсі є урок зіллєваріння)
vitaliy1978
https://www.youtube.com/shorts/WSsmG42_YGI
vitaliy1978
Додаю у коментарі посилання на відео, тут воно не завантажується
makij.irina
Anyaanya20, дякую))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
tanyayacuck

Продовження тестування

сьогодні мій відгук буде про швидкорозчинний кисль "лісові ягоди" та кисіль вишевиий від найкращої ТМ Dr.Oetker
1. щодо швидкорозчинного кисіля - я боялася зіпсувати своє враження , оскільки в попередніх відгуках дівчатка писали про присмак порошку. Але зробивши все чітко по рецепту - в мене присмаку не було, вийшов густий (я б сказала навіть дуууже густий) , смачний , насичений, з шматочками ягід десерт. Мабуть для отримання саме напою треба брати води більше на 40-50%, я не експерементувала, мені ці кисілі добрі саме десертами, щоб їсти ложкою!
2. Застовування кисіля в випічці. Я ж не можу вспокоїтися))))
Ще раніше до тестування в темі проекту я писала про те, що змішую кисіль з ягодами у випічці. Вчора пекла торт, вишні посипала сухим вишневим кисілем та цукром. Вийшло дуже ароматно. Кисіль виконує функцію стабілізатора - сік з вишень при випічці перетворюються в густу ароматну начинку, і не витікає.
Одним словом тестування проходить на відмінно та дуже захоплююче.
Також дякую всім на відгуки, дуже вже мені подобається їх читати
А в мене на черзі ще один рулет, ну має ж він вийти червоним ;)?

#готую_з_naprobu #naprobuua #naprobuua_DrOetker #DrOetker #naprobuua_відгуки
У відгука 9 коментарів
🐼Yanka🐼
Дякую, за лайфхак з киселем та вишнями, обов'язково спробую коли буду готувати шось з вишневою начинкою. Тому що не раз вже витікала начинка та пригорала.
LUXPUX
Дякую за нестандартний варіант використання киселя.
Viktory77
дуже цікавий підхід, думаю що у вишневий штрудель додати трохи киселю - буде теж смачно, хоча і з іншими соковитими фруктами теж підійде.
tanyayacuck
🐼Yanka🐼, спробуйте, мене ще колись бабуся навчила в вареникиз чорницями або вишнями додавати крохмаль ) а вже кисіль додавати я підгледіла в дівчат, що печуть пляцки
tanyayacuck
Viktory77,о да в штрудель буде самий раз. Я бачила одна дівчина тут у відгуках писала що в Польщі (якщо не помиляюся) цей кисіль є з яблуком та корицею) от би де таке придбати до яблучного штруделя, щоб спробувати
tanyayacuck
LUXPUX, я в відгуку (орієнтовно за 15 чи 16 грудня) писала свій відгук про використання кисіля у випічці бісквіту, подивіться який там вийшов гарний колір рулету)
vitaliy1978
https://www.youtube.com/shorts/WSsmG42_YGI
vitaliy1978
Додаю у коментарі посилання на відео, тут воно не завантажується
makij.irina
Anyaanya20, дякую))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
🐼Yanka🐼

Експериментальний торт

Я дуже люблю готувати та вигадувати щось цікаве, тому вирішила проексперементувати з киселем. Вважаю, що експеримент видався досить вдалим. До вашої уваги малиновий торт. Використовувала малиновий кисіль і в тісто, і в мус.
нгредієнти:
Для коржів:
Пакет сухого киселю - 1 шт.,
Яйця – 3 шт.
Цукор - півсклянки,
Розпушувач тіста - 1 пакетик,
Борошно пшеничне - 150 гр.,
Сіль - дрібка
Для муса:
Желатин - 1 пакетик
Цукор - півсклянки
Сир кисломолочний - 400 гр
Пакет сухого киселю - 2 шт
Яйця з цукром збити, додати пакетик киселю, та все ще раз збити, потім додати просіяну муку, розпушувач тіста та дрібку солі і все ще раз гарно перемішати вінчиком. Форму для випічки змазати маслом, тісто передити в форму та відправити вже в розігріту духовку. Готовніть тіста перевірити можна проколовши зубочисткою, якщо вона суха - то готово.Для муса я взяла два паетики малинового киселю, желатин, кисломолочний сир та цукор. Спочатку робимо кисіль за рецептом на упаковці та даємо трішки охолонути, желатин заливаємо невеликою кількістю води та даємо набухнути, далі розтоплюємо в мікрохвильовці. Змішуємо всі інгрідієнти міксером чи вінчиком.
Для муса я взяла два паетики малинового киселю, желатин, кисломолочний сир та цукор. Спочатку робимо кисіль за рецептом на упаковці та даємо трішки охолонути, желатин заливаємо невеликою кількістю води та даємо набухнути, далі розтоплюємо в мікрохвильовці. Змішуємо всі інгрідієнти міксером чи вінчиком.
Потім заливаємо мус в форму, кладемо один корж, заливаємо ще мус та другий корж.Чекаємо коли все гарно застине в холодильнику та насолоджуємось неперевершеним тортиком.
У відгука 14 коментарі
LUXPUX
Дякую Вам за рецепт. Дуже цікавий спосіб використання киселя.
Viktory77
Так, це все цікаво, але я особисто не люблю довго готувати, завжди обмаль часу))) Тому скажіть враження? Було смачно?
tanyayacuck
тааак, я додавала в тісто журавлиновий кисіль , в мене вийшов бірюзовий гарний колір, Значить малиновий пекти не буду) буду пекти значить получний, бо хочу все ж щоб вийшов бісквіт червоного кольору)
tashavolchik30
Ваууу, ну Ви і господинька♡ випічка нажаль не моє)))
🐼Yanka🐼
Viktory77, дуже смачно, особливо мус, кисіль додає легку нотку малини і в поєднанні з творогом просто супер.
🐼Yanka🐼
tashavolchik30, можна просто зробити мус та розлити його по креманкам.
tashavolchik30
🐼Yanka🐼, мабуть я лінива)))бо таким не займаюсь. А Ви молодець, креативний підхід до тестування.
Анастасія Винокурова
Я останнім часом щось давно не готую, навіть компот лінь варити, оце заварний кисіль якраз для мене))окропом залила і готово)
tashavolchik30
Анастасія Винокурова, це точно. Хочеться всього максимально простого.
Анастасія Винокурова
tashavolchik30, я доречі вперше бачу просто заварний кисіль, легше нікуди, просто залити і перемішати, те що треба для лінивих)
tashavolchik30
Анастасія Винокурова, геніальний винахід:)
vitaliy1978
https://www.youtube.com/shorts/WSsmG42_YGI
vitaliy1978
Додаю у коментарі посилання на відео, тут воно не завантажується
makij.irina
Anyaanya20, дякую))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Valentyna83

Полуничний кисіль🍓. З одного пакета- 4 порції👍

1+
Рада тестувати продукцію від Dr.Oetker , яку раніше не купувала. Це вже другий день як готую кисіль . Сьогодні вибрала з полуницею🍓, але не швидкорозчинний.
Спосіб приготування трохи відрізняється від розчинного за 30 секунд. На пакетику єсть детальна інструкція як зварити кисіль.
Потрібно відміряти 0,5 л води : з неї відлити чверть склянки для замочування суміші з пакету з додаванням цукру 3 ст. ложки і решту води довести до кипіння, а потім в неї додати розведену суміш- постійно помішуючи і довести до кипіння.
Готовий кисіль розлити по порціям.
Я майже так і зробила. Получився дуже густий, тому ще долила води і довела до кипіння. В результаті отримала 4 склянки смакоти. І кожен з членів родини змогли оцінити приготовлений їм на сніданок десерт.
Але цей пакетик не містив шматочків полуниці, які були в розчинному з полуницею. Да і на смак якийсь дуже крохмальний. Можна ще більше добавляти води , щоб був рідкий.
Завтра спробуємо з іншим смаком- журавлини або вишні. Чи будуть і вони такі густі ?
У відгука 5 коментарів
Viktory77
Я ще не пробувала кисіль, який потрібно варити, але теж думаю, що потрібно буде щось додавати до нього на свій смак.
Valentyna83
Більше води- мені так смачніше😀
vitaliy1978
https://www.youtube.com/shorts/WSsmG42_YGI
vitaliy1978
Додаю у коментарі посилання на відео, тут воно не завантажується
makij.irina
Anyaanya20, дякую))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися