Татьяна Береговенко
Татьяна Береговенко
Експерт
Відгуки Татьяна Береговенко
Коментарі Татьяна Береговенко
Отримано лайків
5 Like
Татьяна Береговенко

Тестування сухої суміші NAN SupremePro 3

Хочу подякувати за можливість приймати участь у тестуванні суміші NAN SupremePro 3. Синочку смак сподобався, наїдався, закрепів та алергії не було, гарна, зручна упаковка. Склад приємно радує, гарно працює подвійний пробіотик, розмішується швидко і без грудочок. Залишилися задоволені.
У відгука 0 коментарів
Татьяна Береговенко

Тестування сухої суміші NAN SupremePro 3

З першим сином була категорично проти сумішей, зараз мама в друге і багато своїх тверджень змінила. Рідко, та давала суміші молодшому. Данило в нас дуже швидко росте і завжди переживаю за його повноцінне харчування, адже якість їжі бажає бути кращою. Тому обрала для себе спосіб докармлючати сумішю.
Спробували нову для синочка суміш NAN SupremePro3 і ми готові поділитися результатами тестування.
Банка досить зручна, жестяна, герметично запакована.
Синочку смак суміші явно сподобався, пив із задоволенням. Я змогла замінити один з прийомів грудного вигодовування на суміш, адже не планую годувати після року грудю. Під час вживання суміші закрепів, алергічних реакцій в нас не було.
Мені сподобався склад, наявність подвійного пробіотика, вона навіть має аромат грудного молока, легко розчиняється у воді.
Дякуємо команді Naprobu.ua за участь у тестуванні.
У відгука 5 коментарів
Татьяна Береговенко

Тестування таблеток MemoProve. Не дай емоційному вигоранню перемогти!

Ось і закінчила прийом таблеток MemoProve. На сьогодні впевнено можу сказати, що препарат дієвий. Для себе визначила покращення в запам'ятовуванні інформації, стала уважнішою, можу сконцентруватися, коли навколо стрес, паніка, шум і т.д., дійсно легше включатися зранку, особливо коли спиш 3-4 години і це систематично((
Таблетки середнього розміру, легко ковтаються, немають вираженого смаку, білого кольору.
Мій стан однозначно покращився. Вважаю, гарний результат за перший місяць прийому. Рекомендую, планую надалі купувати.
У відгука 0 коментарів
Татьяна Береговенко

Тетсування Мемопруве

Систематично сдаю аналізи та консільтуюсь з лікарем щодо прийняття додаткових препаратів, вітамінів, мінералів. Та цієї весни щось геть "втратила сили", тому неабияк зраділа тестуванню. Перший тиждень не помічала змін, та віру не втрачала. В травні плани кожного дня були неймовірно великими: робота, 2 дітей (молодшому День народження 1 рік), чоловік працює в іншому місті, дуже багато День народжень сімейних та друзів. "Операційна пам'ять" мого мозку просто закінчувалась, нічого не встигала, забувала, це тільки початок місяця. Відчуття, коли ти йдеш щось робити, а вже не памятаєш, що саме, лякало.
Десь на 10 день прийому, я помітила, що о я памятаю про все, можу назвати більше 10 пунктів свого плану. Ваууу
На сьогодні однозначно можу сказати, що препарат дієвий.
У відгука 0 коментарів
Татьяна Береговенко

Отримання БАДу Мемопруве

Побачивши свій нік в списках учасників тестування дуже зраділа, адже данний БАД якніколи актуальний. Отримала досить швидко препарат та поділилась з друзями в соцмережах. Виникло багато запитань щодо препарата та тестування. Так і розпочавлось моє тестування наприкінці квітня))
У відгука 0 коментарів