Доброго дня) вже декілька днів тестую желатин DR. Oetker, результатом задоволена, зпочатку вирішила приготувати десерт із дитинства пташине молоко, перше що мене здивувало як швидко він діє, я тільки засипала желатин в ємність з водою, відійшла взяти ложку щоб розмішати а він миттєво почав набухати, після 10хвилин желатин вже був готовий до використання, до цього часу я користувалася іншою маркою потрібно було чекати не меньше півгодини, по друге я вирішила по експерентувати: по рецепту завжди використовувала 15 гр желатину цього разу використала 1упаковку DrOetker (доречі я зважувала желатин перед замовчуванням ваги показали 10гр), як видно на фото все добре застило, результат мене вразив, перший слой тримав форму вже через 7 хвилин в холодильнику,і ще що мені дуже сподобалося, буває як з'єднуєш желатин с холодною масою він береться крупинками, тут жодної крупинки, однорідна маса.
на слідуючий день спробувала зробити маршмеллоу, дочка дуже любить їх кидати в какао, все робила по рецепту, маса получилась дуже еластична і тягуча, єдине що дуже швидко застиває(в слідуючий раз попробую додати чуть меньше желатину ), маршмеллоу вийшли дуже м'які та пружні навіть кращі чим продають. Експерементами я і вся моя сім'я задовалені, будем продовжувати)))