Степовенко Ольга
Степовенко Ольга
Знавець
Відгуки Степовенко Ольга
Коментарі Степовенко Ольга
Отримано лайків
7 Like
Степовенко Ольга

Гель Perwoll renew

Отримавши тестовий гель Perwoll, відразу почала тестувати, так як часто перу. Запах, консистенція гелю сподобалася, розхід гелю невеликий. Після прання речі мали приємний, ніжний аромат, враховуючи що кондиціонер я не використовувала речі були м'якими. Колір речей теж був яскравим. Кольорових речей перепрала багато, тому впевнено можу рекомендувати гель Perwoll, бо речі не кошлатяться, колір не тьмяніє, навпаки стає яскравішим, одяг має приємний аромат.
У відгука 0 коментарів
Степовенко Ольга

Гель Perwoll

Отримала і я свій пакунок з гелем. Приємно зраділа додатковим подарункам : щоперу і сіточці для прання, якраз мені її не вистачало. Одяг вже підготувала для тестування.
У відгука 5 коментарів
Степовенко Ольга

Гель Perwoll

Отримала свій пакунок. Додатково порадувало, що крім гелю ще отримала шопер і сіточку для прання, мені реально її не вистачало. Вже приготувала речі на яких буду тестувати.
У відгука 0 коментарів
Степовенко Ольга

Буду тестувати

Ура, я в списку. Чекаю вже пральний порошок
У відгука 3 коментарі
Степовенко Ольга

Порошок Трона

Я спробувала всі 3 вида порошка. Всі сподобалися без виключення. Запах не різкий, слідів порошку на речах не має. І остаточно закріпив мій позитивний відгук випадок, коли мій син сьогодні впав на землю після дощу. Ви здогадуєтеся, які були коліна на штанах))). Я швиденько їх закинула до пральної машинки і не лише їх, а ще купа кольорових речей. І чомусь до останнього не вірила, що саме коліна на штанах будуть чистими, бо чорна земля (грязюка) погано переться. Але... Штани були ідеально чистими. Тому порошок однозначно рекомендую!
У відгука 0 коментарів