Goldengirl_93
Goldengirl_93
Експерт
Відгуки Goldengirl_93
Коментарі Goldengirl_93
Отримано лайків
7 Like
Goldengirl_93

Вишневий джем ? Желфікс 1:1

Перший в житті джем? і такий смачний?
Один пакетик Желфікс розрахований на 1 кг ягід. Робила я подвійну порцію. Тож взяла 2 кг вишень і 2 пакетика Желфікс 1:1. Це означає що цукру беремо рівно стільки, як і ягід.
В інструкції сказано, що при приготуванні кислих ягід, таких як вишні можа додавати ще 150 гр цукру на 1 кг сировини.
Тож я додавала 2 кг 300 гр на 2 кг вишень?
Очищені від кісточок вишні ? перемолюємо на стаціонарному блендері. 2 пакетики Желфіксу перемішуємо з 4 ложками цукру.
Додаємо суміш цукру з желфіксом до перемелених вишень і добре перемішуємо. Доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи.
Потім всипаємо зоставшийся цукор і гарно помішуючи доводимо знову до кипіння. Після чого варимо ще 3 хвилини.
Знімаємо пінки і розливаємо по банках.
По такому рецепту в мене вийшов джем чудової консистенції, все прекрасно застигло. Не кислий, солоденький?
Якщо хочеться зовсім щоб не потраплялися маленькі шматочки шкірочки, то потрібно після блендера протерти вишні через сито?
Желфікс я однозначно буду рекомендувати всім своїм знайомим?
У відгука 2 коментарі
Goldengirl_93

Абрикосове варення з Желфікс 3:1

За сьогодні зварила вже друге варення? Цього разу абрикосове?

На стільки швиденько це все робити разом з желфіксом, що це на сьогодні ще не кінець?
Разом із тим встигаю за трьома дітьми наглядати, сходити на прогулянку, зварити обід?

Желфікс 3:1 дуже економить цукор! На 1 кг фруктів потрібно 350 гр цукру?

Все елементарно просто: беремо 1 кг абрикосів, розрізаємо на 2 частини і витягуємо кісточки. Пакетик желфіксу змішуємо з цукром і додаємо до абрикосів. Ставляємо на вогонь ? і після закипання варимо ще 3 хвилини.
Готово! Можна розливати по баночкам.
У відгука 0 коментарів
Goldengirl_93

Варення з цілих вишень ? з Желфікс 1:1

Доброго дня всім?
Нарешті передали ягоди з села?
Сьгодні варила варення з цілих вишень ?
Це вже моє третє варення? тож я з впевністю приступила до приготування?
Все робила по інструкції з упаковки Желфікс 1:1.
1 кг вишень очистила від кісточок. Додала 2 ст ложки цукру перемішані з Желфіксом і довела до кипіння. Потім висипала зоставшийся цукор і після закипання варила ще протягом 3-х хвилин?
Потім в баночки, перевернула на 5 хвилинок і готово!!!
Дуже швидко і просто)) Сьогодні буду ще готувати варення і джем?
У відгука 0 коментарів
Goldengirl_93

Варення з персиків ? з Желфікс 3:1

Після вчорашнього першого досвіду варіння варені, я дуже загорілася цим ділом? Тож сьогодні я знову взялася за цю справу.
Варення з персиків??
Інгрідієнти:
Персики - 1 кг ?
Лимон - 1/2 шт ?
Цукор - 350 гр
Желфікс 3:1 - 1 упаковка
Персики я помила, витерла та порізала дольками. Від шкірки не очищувала, так шматочки не розвалюються і гарно тримають форму?
Половину лимона очистила від шкірки, вийняла кісточки і перемолола блендером, потім додала до персиків.
В 350 гр цукру висипала пакетик Желфікс 3:1 гарно розмішала, засипала все до персиків, гарно перемішала і прставила на вогонь ? Довела до кипіння і весь час помішуючи варила 3 хвилини.
Потім розлила по банкам і закрила. Перевернула банки на 5 хвилин, як і написано в інструкції.
Потім я ще багато разів перевертала баночки, поки варення не застигло, щоб фрукти рівномірно розподілилися в банці.
Загущуватися в банці варення почало десь приблизно через 2 - 2,5 години. А те що не влізло в банки, приблизно 2 ст ложки стало густіти одразу. На відміну від вчорашнього мого варення з дині, яке простояло десь годину і залишалося зовсім рідким, тож я додала лимонної кислоти і відразу ж побачила як воно густіє.
Виявилося що варити варення це зовсім не важко??
У відгука 0 коментарів
Goldengirl_93

Варення з дині та лимона з Желфікс2:1?

Доброго дня! Сьогодні мій відгук про Желффкс 2:1?
Почну з початку, це моє перше в житті варення. В нас завжди варить варення моя мама, зазвичай з тих ягод і фруктів які передають з села. На разі нам нічого не предавали, тож вибір в мене був з усього різноманіття фпуктів в супермаркеті.
Я обрала диню і лимон ?
Інгрідієнти:
Диня 1 кг.
Лимон 1 шт.
Цукор 500 гр.
Желфікс 2:1
Диню очищуемо від шкірки та насіння і нарізаємо кубиками.
Знімаємо з лимона шкірку, розрізаємо та дістаємо всі кісточки. Перебиваємо лимон в стаціонарному блендері і додаємо до дині.
Далі потрібно змішати 2 столові ложки цукру з пакетиком Желфіксу та засипати в каструлю з фруктами і довести до кипіння. Потім всипати весь цукор який залишився і знову довести до кипіння, після чого варити 3 хвилини помішуючи.
Потім розлити в банки, закрутити кришками та перевернути банки на 5 хвилин.
Я щось трішки затупила і засипала відразу разом із Желфіксом весь цукор. Довела до кипіння і варила 3 хвилини.
Незнаю, ця моя помилка чи можливо те що 1 кг дині я брала на око, але вийшло так що в мене нічого не застигло. Я прочекала десь з годину мабуть, але в мене був просто рідкий сироп.
Тож я як і написано в інструкції додала лимонної кислоти і відразу консистенція стала більш густою. Зараз стоять мої баночки, консистенція супер!
Насправді готувати варення таким способом дуже просто. Головне все зробити правильно?
У відгука 6 коментарів