Goldengirl_93
Goldengirl_93
Експерт
Відгуки Goldengirl_93
Коментарі Goldengirl_93
Отримано лайків
7 Like
Goldengirl_93

Вишневий джем ? Желфікс 1:1

Перший в житті джем? і такий смачний?
Один пакетик Желфікс розрахований на 1 кг ягід. Робила я подвійну порцію. Тож взяла 2 кг вишень і 2 пакетика Желфікс 1:1. Це означає що цукру беремо рівно стільки, як і ягід.
В інструкції сказано, що при приготуванні кислих ягід, таких як вишні можа додавати ще 150 гр цукру на 1 кг сировини.
Тож я додавала 2 кг 300 гр на 2 кг вишень?
Очищені від кісточок вишні ? перемолюємо на стаціонарному блендері. 2 пакетики Желфіксу перемішуємо з 4 ложками цукру.
Додаємо суміш цукру з желфіксом до перемелених вишень і добре перемішуємо. Доводимо суміш до кипіння, постійно помішуючи.
Потім всипаємо зоставшийся цукор і гарно помішуючи доводимо знову до кипіння. Після чого варимо ще 3 хвилини.
Знімаємо пінки і розливаємо по банках.
По такому рецепту в мене вийшов джем чудової консистенції, все прекрасно застигло. Не кислий, солоденький?
Якщо хочеться зовсім щоб не потраплялися маленькі шматочки шкірочки, то потрібно після блендера протерти вишні через сито?
Желфікс я однозначно буду рекомендувати всім своїм знайомим?
У відгука 2 коментарі
Шупер Надія
Вишневий? джем, щось новеньке, я роблю тільки вишні без кісточок
Goldengirl_93
Shuper Nadia, я в этом году и так и так делала? Желфикс помог
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Goldengirl_93

Варення з дині та лимона з Желфікс2:1?

Доброго дня! Сьогодні мій відгук про Желффкс 2:1?
Почну з початку, це моє перше в житті варення. В нас завжди варить варення моя мама, зазвичай з тих ягод і фруктів які передають з села. На разі нам нічого не предавали, тож вибір в мене був з усього різноманіття фпуктів в супермаркеті.
Я обрала диню і лимон ?
Інгрідієнти:
Диня 1 кг.
Лимон 1 шт.
Цукор 500 гр.
Желфікс 2:1
Диню очищуемо від шкірки та насіння і нарізаємо кубиками.
Знімаємо з лимона шкірку, розрізаємо та дістаємо всі кісточки. Перебиваємо лимон в стаціонарному блендері і додаємо до дині.
Далі потрібно змішати 2 столові ложки цукру з пакетиком Желфіксу та засипати в каструлю з фруктами і довести до кипіння. Потім всипати весь цукор який залишився і знову довести до кипіння, після чого варити 3 хвилини помішуючи.
Потім розлити в банки, закрутити кришками та перевернути банки на 5 хвилин.
Я щось трішки затупила і засипала відразу разом із Желфіксом весь цукор. Довела до кипіння і варила 3 хвилини.
Незнаю, ця моя помилка чи можливо те що 1 кг дині я брала на око, але вийшло так що в мене нічого не застигло. Я прочекала десь з годину мабуть, але в мене був просто рідкий сироп.
Тож я як і написано в інструкції додала лимонної кислоти і відразу консистенція стала більш густою. Зараз стоять мої баночки, консистенція супер!
Насправді готувати варення таким способом дуже просто. Головне все зробити правильно?
У відгука 6 коментарів
Tatiana74
Супер, буду тоже пробывать варить варенье с дыни
O_k_s_a_n_a
Интересная задумка,надо как то попробовать.
Goldengirl_93
Tatiana74, попробуйте обязательно. Легко, недорого, а главное вкусно ?
Goldengirl_93
O_k_s_a_n_a, попробуйте обязательно. Очень вкусное и по продуктам не очень затратно
KateZv
Очень оригинальное сочетание, супер!
Goldengirl_93
KateZv, спасибо?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Goldengirl_93

Варення з дині та лимона з Желфікс2:1?

Доброго дня! Сьогодні мій відгук про Желффкс 2:1?
Почну з початку, це моє перше в житті варення. В нас завжди варить варення моя мама, зазвичай з тих ягод і фруктів які передають з села. На разі нам нічого не предавали, тож вибір в мене був з усього різноманіття фпуктів в супермаркеті.
Я обрала диню і лимон ?
Інгрідієнти:
Диня 1 кг.
Лимон 1 шт.
Цукор 500 гр.
Желфікс 2:1
Диню очищуемо від шкірки та насіння і нарізаємо кубиками.
Знімаємо з лимона шкірку, розрізаємо та дістаємо всі кісточки. Перебиваємо лимон в стаціонарному блендері і додаємо до дині.
Далі потрібно змішати 2 столові ложки цукру з пакетиком Желфіксу та засипати в каструлю з фруктами і довести до кипіння. Потім всипати весь цукор який залишився і знову довести до кипіння, після чого варити 3 хвилини помішуючи.
Потім розлити в банки, закрутити кришками та перевернути банки на 5 хвилин.
Я щось трішки затупила і засипала відразу разом із Желфіксом весь цукор. Довела до кипіння і варила 3 хвилини.
Незнаю, ця моя помилка чи можливо те що 1 кг дині я брала на око, але вийшло так що в мене нічого не застигло. Я прочекала десь з годину мабуть, але в мене був просто рідкий сироп.
Тож я як і написано в інструкції додала лимонної кислоти і відразу консистенція стала більш густою. Зараз стоять мої баночки, консистенція супер!
Насправді готувати варення таким способом дуже просто. Головне все зробити правильно?
У відгука 6 коментарів
Tatiana74
Супер, буду тоже пробывать варить варенье с дыни
O_k_s_a_n_a
Интересная задумка,надо как то попробовать.
Goldengirl_93
Tatiana74, попробуйте обязательно. Легко, недорого, а главное вкусно ?
Goldengirl_93
O_k_s_a_n_a, попробуйте обязательно. Очень вкусное и по продуктам не очень затратно
KateZv
Очень оригинальное сочетание, супер!
Goldengirl_93
KateZv, спасибо?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Goldengirl_93

Варення з дині та лимона з Желфікс2:1?

Доброго дня! Сьогодні мій відгук про Желффкс 2:1?
Почну з початку, це моє перше в житті варення. В нас завжди варить варення моя мама, зазвичай з тих ягод і фруктів які передають з села. На разі нам нічого не предавали, тож вибір в мене був з усього різноманіття фпуктів в супермаркеті.
Я обрала диню і лимон ?
Інгрідієнти:
Диня 1 кг.
Лимон 1 шт.
Цукор 500 гр.
Желфікс 2:1
Диню очищуемо від шкірки та насіння і нарізаємо кубиками.
Знімаємо з лимона шкірку, розрізаємо та дістаємо всі кісточки. Перебиваємо лимон в стаціонарному блендері і додаємо до дині.
Далі потрібно змішати 2 столові ложки цукру з пакетиком Желфіксу та засипати в каструлю з фруктами і довести до кипіння. Потім всипати весь цукор який залишився і знову довести до кипіння, після чого варити 3 хвилини помішуючи.
Потім розлити в банки, закрутити кришками та перевернути банки на 5 хвилин.
Я щось трішки затупила і засипала відразу разом із Желфіксом весь цукор. Довела до кипіння і варила 3 хвилини.
Незнаю, ця моя помилка чи можливо те що 1 кг дині я брала на око, але вийшло так що в мене нічого не застигло. Я прочекала десь з годину мабуть, але в мене був просто рідкий сироп.
Тож я як і написано в інструкції додала лимонної кислоти і відразу консистенція стала більш густою. Зараз стоять мої баночки, консистенція супер!
Насправді готувати варення таким способом дуже просто. Головне все зробити правильно?
У відгука 6 коментарів
Tatiana74
Супер, буду тоже пробывать варить варенье с дыни
O_k_s_a_n_a
Интересная задумка,надо как то попробовать.
Goldengirl_93
Tatiana74, попробуйте обязательно. Легко, недорого, а главное вкусно ?
Goldengirl_93
O_k_s_a_n_a, попробуйте обязательно. Очень вкусное и по продуктам не очень затратно
KateZv
Очень оригинальное сочетание, супер!
Goldengirl_93
KateZv, спасибо?
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Helga_O

фінальна анкета

поясніть мені як можна заповнити у фінальній анкеті останні поля де потрібно вказати посилання на відгук на сайтах (пампік та розетка) якщо самого посилання як такого немає, у відгуках додавала фото з опублікованими відгуками на сайтах.
посилання на відгук у соцмережах теж є питання, можливість скопіювати і надати посилання є лише для інстаграм, у фб просто давати посилання на сторінку?
і в одному рядку два посилання не получається робити грамотно через абзац потрібно ставити невизначену кількість пробілів.
У відгука 4 коментарів
Goldengirl_93
На розетці можна посилання відгука, з комп'ютера, скопіювати. В мене інша проблема, з розетки відгук пропав?‍♀️
Тетяна Васьків
теж таке питання і не можу запонити підсумкову анкету
Олена Вишнівська
Я відгук на Розетці також створила, а він не з'являється
Модератор Ольга
Шановні учасниці, з сайтів Розетка та Пампік копіюйте посилання на продукт, під яким залишали відгук, вказуєте нік та дату написання. Якщо публікація у соцмережі доступна для перегляду - можна вказувати посилання на свою сторінку.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися