Ось і пройшли Великодні свята. І можна було добре протестувати пасхальний набір.
Розпочати тестування я вирішила зі зрівняння двох рецептів пасок: свого та запропонованого у книзі рецептів від Dr. Oetker.
Замішавши обидві опари я почала слідкувати. Раніше я ніколи не використовувала сухі дріжджі для випікання пасок, мені здавалося, що вони не впораються із такою задачею. Але виявилось, що сухі дріжджі працюють не гірше живих.
Опара дуже відрізнялася за консистенцією. Моя опара підійшла швидше, але опара Dr. Oetker була більш повітряною. Тісто також відрізнялось більш пухкою структурою, та підходило воно вище, ніж тісто за моїм звичним рецептом.
Час та температура випікання обох видів пасок були однакові. Під час випікання паски за рецептом Dr. Oetker підійшли сильніше, ніж мої традиційні.
Далі настав час прикрашання. Яєчні білки збивала із цукровою пудрою Dr. Oetker та лимонним соком до стійкої піни. Діти намастили паски і почали прикрашати декором. Раніше я ніколи не купувала декор для пасок, тому що спробувавши його не раз на пасках друзів та родичів, він ніколи мені не подобався. А декор від Dr. Oetker виявився зовсім іншим: м’якенький, в міру солодкий. Це справжнє відкриття! Дітям він також сподобався, вони навіть з’їли частину під час прикрашання. Але на паски нам вистачило, тому що в наборі для тестування було вдосталь декору.
І ось на ранок Великодня прийшов час спробувати та порівняти обидва варіанти.
Що ж, рецепт від Dr. Oetker виявився дуже незвичним. Паски дуже смачні, м’якенькі та пружні, нагадують гарний кекс. Тісто не кришиться, запаху дріжджів немає, що є дуже важливим.
Я залишилась під гарним враженням і від продукції, і від нового рецепту. Тож можу беззаперечно рекомендувати продукцію Dr. Oetker.