Shanelka
Shanelka
Експерт
Відгуки Shanelka
Коментарі Shanelka
Отримано лайків
11 Like
Shanelka

Ранок починається з... Сирників!

Ранок починається з... Сирників? для гарного настрою на цілий день сніданок повинен бути не лише корисним, а і смачненьким? Мої сирники "вихідного дня" особливі, мають ванільний смак та швидко готуються. Завдяки суміші для сирного пирога та запіканки "Творопиш" від Dr.Oetker.
Суміш має гарний склад, основну його частину складає кукурудзяний та картопляний крохмаль, не містить генетично модифікованих організмів. Має приємний запах, розсипчатий.
Великим плюсом суміші "Творопиш" від Dr.Oetker є те, що не треба нічого чекати, змішуєш усі інгредієнти і одразу смажиш сирники (або випікаєш запіканку?). Це економить час, особливо зранку, перед роботою... 15 хвилин і бац... Сніданок готовий!
P. S. :Спеціально чекала вихідного, щоб дізнатися скільки займає приготування такого сніданку.
Тепер суміш "Творопиш" від Dr.Oetker мій особистий "number one" серед швидких та корисних сніданків!
А для всіх хто хоче перевірити це особисто, ось рецепт?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Інгредієнти сирників "вихідного дня" :
-яйця - 3 шт.
- сир - 500г
- суміш "Творопиш" від Dr.Oetker - 1 пачка
- цукрова пудра від Dr.Oetker - 75г
- ванільний цукор "Бурбон" від Dr.Oetker 1 пачка
- мука
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Спосіб приготування :
1. Збиваємо яйця з цукровою пудрою та ванільним цукром "Бурбон", додаємо суміш "Творопиш" та подовжуємо збивати. Далі додаємо сир та подовжуємо збивати міксером.
2. Отримана суміш повинна бути густою та гарно тримати форму. Утворюємо з неї дві "ковбаски" та нарізаємо.
3. Викладаємо отримані шматочки на розігріту сковороду та обсмажуємо з обох боків.
4. Викладаємо на тарілку.
Смачного! ☺️
У відгука 7 коментарів
innabellinka
Очень аппетитное фото, спасибо за подробный рецепт, обязательно им воспользуюсь.
tatka29
дуже апетитно, а ви не додавали молоко у сирники, як радять на звороті упаковки?
Shanelka
tatka29, ні я готувала за власним рецептом. Вийшло дуже смачно☺️
Shanelka
innabellinka, надеюсь вам понравится)
Shanelka
Salamandra, спасибо)
MataBanata
аппетитные и, уверенна, очень вкусные сырники!
еленка208
Легко й просто, але смачно і гарно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Shanelka

Ранок починається з... Сирників!

Ранок починається з... Сирників? для гарного настрою на цілий день сніданок повинен бути не лише корисним, а і смачненьким? Мої сирники "вихідного дня" особливі, мають ванільний смак та швидко готуються. Завдяки суміші для сирного пирога та запіканки "Творопиш" від Dr.Oetker.
Суміш має гарний склад, основну його частину складає кукурудзяний та картопляний крохмаль, не містить генетично модифікованих організмів. Має приємний запах, розсипчатий.
Великим плюсом суміші "Творопиш" від Dr.Oetker є те, що не треба нічого чекати, змішуєш усі інгредієнти і одразу смажиш сирники (або випікаєш запіканку?). Це економить час, особливо зранку, перед роботою... 15 хвилин і бац... Сніданок готовий!
P. S. :Спеціально чекала вихідного, щоб дізнатися скільки займає приготування такого сніданку.
Тепер суміш "Творопиш" від Dr.Oetker мій особистий "number one" серед швидких та корисних сніданків!
А для всіх хто хоче перевірити це особисто, ось рецепт?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Інгредієнти сирників "вихідного дня" :
-яйця - 3 шт.
- сир - 500г
- суміш "Творопиш" від Dr.Oetker - 1 пачка
- цукрова пудра від Dr.Oetker - 75г
- ванільний цукор "Бурбон" від Dr.Oetker 1 пачка
- мука
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Спосіб приготування :
1. Збиваємо яйця з цукровою пудрою та ванільним цукром "Бурбон", додаємо суміш "Творопиш" та подовжуємо збивати. Далі додаємо сир та подовжуємо збивати міксером.
2. Отримана суміш повинна бути густою та гарно тримати форму. Утворюємо з неї дві "ковбаски" та нарізаємо.
3. Викладаємо отримані шматочки на розігріту сковороду та обсмажуємо з обох боків.
4. Викладаємо на тарілку.
Смачного! ☺️
У відгука 7 коментарів
innabellinka
Очень аппетитное фото, спасибо за подробный рецепт, обязательно им воспользуюсь.
tatka29
дуже апетитно, а ви не додавали молоко у сирники, як радять на звороті упаковки?
Shanelka
tatka29, ні я готувала за власним рецептом. Вийшло дуже смачно☺️
Shanelka
innabellinka, надеюсь вам понравится)
Shanelka
Salamandra, спасибо)
MataBanata
аппетитные и, уверенна, очень вкусные сырники!
еленка208
Легко й просто, але смачно і гарно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Shanelka

Ранок починається з... Сирників!

Ранок починається з... Сирників? для гарного настрою на цілий день сніданок повинен бути не лише корисним, а і смачненьким? Мої сирники "вихідного дня" особливі, мають ванільний смак та швидко готуються. Завдяки суміші для сирного пирога та запіканки "Творопиш" від Dr.Oetker.
Суміш має гарний склад, основну його частину складає кукурудзяний та картопляний крохмаль, не містить генетично модифікованих організмів. Має приємний запах, розсипчатий.
Великим плюсом суміші "Творопиш" від Dr.Oetker є те, що не треба нічого чекати, змішуєш усі інгредієнти і одразу смажиш сирники (або випікаєш запіканку?). Це економить час, особливо зранку, перед роботою... 15 хвилин і бац... Сніданок готовий!
P. S. :Спеціально чекала вихідного, щоб дізнатися скільки займає приготування такого сніданку.
Тепер суміш "Творопиш" від Dr.Oetker мій особистий "number one" серед швидких та корисних сніданків!
А для всіх хто хоче перевірити це особисто, ось рецепт?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Інгредієнти сирників "вихідного дня" :
-яйця - 3 шт.
- сир - 500г
- суміш "Творопиш" від Dr.Oetker - 1 пачка
- цукрова пудра від Dr.Oetker - 75г
- ванільний цукор "Бурбон" від Dr.Oetker 1 пачка
- мука
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Спосіб приготування :
1. Збиваємо яйця з цукровою пудрою та ванільним цукром "Бурбон", додаємо суміш "Творопиш" та подовжуємо збивати. Далі додаємо сир та подовжуємо збивати міксером.
2. Отримана суміш повинна бути густою та гарно тримати форму. Утворюємо з неї дві "ковбаски" та нарізаємо.
3. Викладаємо отримані шматочки на розігріту сковороду та обсмажуємо з обох боків.
4. Викладаємо на тарілку.
Смачного! ☺️
У відгука 7 коментарів
innabellinka
Очень аппетитное фото, спасибо за подробный рецепт, обязательно им воспользуюсь.
tatka29
дуже апетитно, а ви не додавали молоко у сирники, як радять на звороті упаковки?
Shanelka
tatka29, ні я готувала за власним рецептом. Вийшло дуже смачно☺️
Shanelka
innabellinka, надеюсь вам понравится)
Shanelka
Salamandra, спасибо)
MataBanata
аппетитные и, уверенна, очень вкусные сырники!
еленка208
Легко й просто, але смачно і гарно)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Svetik16

Ванилин ❤️

Сегодня решила порадовать своих любимых рогаликами. Так как мы уже все вкусняшки от Dr. Oetker съели и выпили.) А сладенького хочется!
Вот решила спечь рогалики с яблочным повидлом ?... Раньше я добавляла ванильный сахар в тесто, но так как у меня есть екстракт ванили решила добавить его. Капнула пару капель в тесто. Правда скажу честно мне не удобно было капать , может из за того что не привыкла пользоваться жидким ванилем.. Нужно стукать польцем по бутылочке, что б капнули капельки.. Можно б было сделать пипеткой, что б было удобней измерять количество капель.. .. В этом один минус!
А так скажу запах обалденный, какой то не обычный.. Пахнит не так ваниль, но очень вкусно. Мне ближе напоминает запах карамели.
Я его добавила не только в тесто, но и в яичную смесь которой я мазала рогалики с верху для блеска... Так что запах стоял не только по всей квартире, но и в падьезде)))...
Жаль что уже выпили горячий шоколад (... А так какая вкуснятина получилась....
У відгука 4 коментарів
Shanelka
Рогалики получились замечательные! Подскажи пожалуйста, а запах и вкус ванили остались в готовых рогаликах? Я лично ещё ароматизатор не пробовала.)
Katerin29
Мне тоже очень понравился жидкий ароматизатор! Аромат ??? Рогалики очень аппетитные!
Svetik16
Shanelka, да запах остался.. Но мне как то больше он напоминает карамельный... Я раньше тож не пользовалась жидким, я почему то брала всегда ванильный сахар..
еленка208
Я просто стряхувала флакон. Не заморочувалась в дозуванні, хоча піпетки б не завадило
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Shanelka

Я знову в "грі"!

Я знову в "грі"! Так, так, так! Я приймаю участь у тестуванні продукції Dr.Oetker!!! Дякую сайту naprobu.ua за таку можливість! Сьогодні я отримала набір для тестування, що включає в себе :
- 6 пакетеків гарячого шоколаду різних смаків, що будуть зігрівати холодними осінніми вечорами?
- 1 пакетик "Творопиш" з якого буде смачнюща запіканка, а може що й цікавіше?
- 1 пачка "Тірамісу" - "божественно" ніжного десерту?
- 4 пакетики декору для десертів
- 1 пачка ароматизатору "Ваніль", що вже чарує ароматом...
А також подаруночок для любителів кексиків☺️
Отже, на старт, увага....марш!

❤️Тестування почалося з чашечки гарячого шоколаду?
У відгука 9 коментарів
Ребікова Анна
Я так хотела поучаствовать в тестировании)))) но не выбрали. Вкусных Вам десертов и выпечки)) расскажите, если будете использовать Творопыш, не пробоваа еще)
SandraAlex
Шоколад достаточно густой получился. Варили с молоком?
Вікторія Сидорюк
А я вже скуштувала і шоколад і творопиш. Смакота.
Salamandra
какой шоколад понравился больше?
lebed_sa
@baz_cvetik, творопыш это вообще всё легко и просто, делать по инструкции и готово ?
yu_novitska
вы уже все вкусы шоколада попробовала? Есть фаворит?)
Shanelka
SandraAlex, да, с молоком, вкус превосходный!
Shanelka
@baz_cvetik, спасибо большое. Обязательно поделюсь?
Shanelka
yu_novitskaya, со вкусом лесного ореха мне понравился больше всего☺️
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися