Баверка
Баверка
Новачок
Відгуки Баверка
Коментарі Баверка
Отримано лайків
0 Like
vika7sta
Доброго вечора! Сьогодні вирішила поекспериментувати з мармеладом з Желфіксом 1:1. Перечитала багато рецептів. Ніби нічого складного, але з пропорціями я трішки не вгадала. Результат на фото. Смачно, але консистенція желейок трішки не така, як хотілось би. Я б додала іншу упаковку Желфіксу 2:1 або ж 2 пачки Желфіксу 1:1. Отже рецепт за яким робила я: 200 мл. соку (я обрала яблучний власного приготування), 400 г - цукру, одна пачка Желфіксу 1:1 (наступного разу візьму 2:1). Сок підігріти на вогні, додати цукор, потім Желфікс. Варити близько 3 хвилин. Вилити в форму. Після того як желейна маса стане холодною поставити в холодильник для гарного застигання. Порізати на шматочки, кожен обмокнути в цукор і вуаля... Можете ласувати смачненьким!
У відгука 2 коментарі
Баверка
Яка смакота! Мені аж самій захотілось такий мармелад зробити! Дякую за ідею, обов'язково спробую за вашим рецептом зробити
vika7sta
Дякую, так. Я б хотіла, щоб він мав більш міцну консистенцію. Таку, як в желейних цукерках.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися