Oksana7447
Oksana7447
Новачок
Відгуки Oksana7447
Коментарі Oksana7447
Отримано лайків
0 Like
pidhurska
Варення вишневе з коньяком. Вишню не даремно називають королевою ягід. Желфікс допомагає ягідній королеві розкритись у всій своїй красі. Я вирішила використати одразу два види Желфіксу – 1:1 і 2:1. Ото ж на 2 кг вишень без кісточок я взяла 100 г води, 1,5 кг цукру, 2 пакетики Желфіксу, 2 чайні ложки ванільного цукру Dr.Otker, 1 чайну ложку лимонної кислоти Dr.Otker, 125 мл коньяку. Варила згідно Ваших рекомендацій, але трішки збільшила час варіння (до 8 хв.), оскільки вишні не подрібнювала. Варення вийшло достатньо густим, вишеньки ціленькі, колір надзвичайний, смак неперевершений. Навіть тортик спекла і прикрасила вишнями з варення.
У відгука 2 коментарі
Oksana7447
Дуже гарно виглядає тортик,поділіться рецептом.
pidhurska
Для бисквіта – 4 яйця, 120 г цукру, 80 г муки, 50 г крохмалю, ванільний цукор, щіпка солі; Для начинки – 700 г вишень, 25 г желатину, 500 мл вершків, 300 г м’ягкого сиру, 6 ст.л. цукрової пудри, сік і цедра 1 лимону. Білки відділити від жовтків, збити в міцну піну. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром добіла. Змішати жовтки, муку з крохмалем і білки. Випікати в змащеній формі при Т 175 оС. Коли остине, розрізати корж на 3 частини. Вишні без кісточок викласти в друшляк. Замочити желатин. Вершки збити з половиною цукрової пудри. Змішати сир, цукрову пудру, лимонну цедру і сік. Додати збиті вершки, желатин. 1/3 крему відкласти, решта змішати з вишнями. Помістити в роз’ємну форму і перемастити бисквітні коржі кремом з вишнями, покласти на півгодини в холодильник. Зняти роз’ємну форму і намастити торт зверху і з боків сирним кремом. Зверху полити варенням вишневим з Желфіксом і лимонною кислотою.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися