bilokin.m
bilokin.m
Новачок
Відгуки bilokin.m
Коментарі bilokin.m
Отримано лайків
0 Like
bilokin.m
Перш за все хочу подякувати організаторам, за те, що обрали мене експертом та дали можливість з величезним задоволенням провезти час з мамою за приготуванням чудових десертів. Отож, відгук про шоколадний пиріг з вишнями. Для мене це просто потрапляння в десятку за поєднанням смаків. По- перше, поєднання вишень з шоколадним смаком стало моїм улюбленим ще з дитинства, після того як я спробувала Шварцвальський торт у виконанні моєї тітки. А по-друге, я не люблю надміру солодких десертів, тому цей пиріг для мене ідеальний. Готувати було надзвичайно легко. З продукцією Dr. Oetker все йшло як по маслу, хоч я й переживала за дріжджі, бо до цього не доводилось ними користуватись. Єдина проблема яка виникла: ми не одразу зрозуміли форму якої величини потрібно обрати, щоб тісто не вийшло занадто товстим, адже в рецепті цього не вказано. Але інтуїція нас не підвела) Смакові якості оцінила не лише я, а й вся сім'я. Порція виходить велика, тому всі наїлись досхочу)
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
bilokin.m, ммм, яка смакота у Вас вийшла! Яку ж форму Ви врешті-решт використали?
bilokin.m
точно не скажу, але розмір десь 40х20 см.
Модератор Ольга
bilokin.m, це приблизно стандартне деко для духової шафи?
bilokin.m
трохи менше. але думаю тіста вистачило б і на стандартне.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
bilokin.m
Перш за все хочу подякувати організаторам, за те, що обрали мене експертом та дали можливість з величезним задоволенням провезти час з мамою за приготуванням чудових десертів. Отож, відгук про шоколадний пиріг з вишнями. Для мене це просто потрапляння в десятку за поєднанням смаків. По- перше, поєднання вишень з шоколадним смаком стало моїм улюбленим ще з дитинства, після того як я спробувала Шварцвальський торт у виконанні моєї тітки. А по-друге, я не люблю надміру солодких десертів, тому цей пиріг для мене ідеальний. Готувати було надзвичайно легко. З продукцією Dr. Oetker все йшло як по маслу, хоч я й переживала за дріжджі, бо до цього не доводилось ними користуватись. Єдина проблема яка виникла: ми не одразу зрозуміли форму якої величини потрібно обрати, щоб тісто не вийшло занадто товстим, адже в рецепті цього не вказано. Але інтуїція нас не підвела) Смакові якості оцінила не лише я, а й вся сім'я. Порція виходить велика, тому всі наїлись досхочу)
У відгука 4 коментарів
Модератор Ольга
bilokin.m, ммм, яка смакота у Вас вийшла! Яку ж форму Ви врешті-решт використали?
bilokin.m
точно не скажу, але розмір десь 40х20 см.
Модератор Ольга
bilokin.m, це приблизно стандартне деко для духової шафи?
bilokin.m
трохи менше. але думаю тіста вистачило б і на стандартне.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися