Юлия08
Юлия08
Новачок
Відгуки Юлия08
Коментарі Юлия08
Отримано лайків
0 Like
Alion
На вихідних готувала другий з запропонованих рецептів – печиво з ванільним кремом. Готувала все за рецептом, але в один з моментів зрозуміла, що вся суміш ніяк не перетворюється на тісто, тому я добавила 1 ложку сметани, яка виправила всю ситуацію. З запропонованої кількості інгредієнтів у мене вийшло 3 дека печива, вирізала різними формами (і сердечками, і квіточками) тісто випікається дуже швидко, в звичайній газовій духовці приблизно 15 хвилин. За смаком печиво вийшло дуже хрумке, ванільне (завдяки 2 пачечкам ванільного цукру від Dr.Oetker), в міру солодке, як сказав мій чоловік – навіщо його ще кремом мазати якщо воно й так смачне. Що ж стосується крему, то мені випало два рецепти в кожному з яких був присутній ванільний крем, в першому для капкейків це було просто поєднання суміші з молоком та цукром, а в рецепті для печива пропонувалося додати в крем вершкове масло. І в першому і в другому випадку крем збився дуже швидко, і скажу чесно, що в обох інтерпретаціях він мені сподобався за смаком. Звичайно після додавання масла він став більш маслянистим, густим, і в той же час дуже смачним. Після того як печиво охололо я перемазала крем і помістила в холодильник. Через годинку печиво вже було готове і ми вже почали смакувати. Упаковки крему виявилося забато для печива, тому рештки «солодкоїжки» доїдали ложками. Дякую за ще один прекрасний рецепт!
У відгука 5 коментарів
Юлия08
У меня тоже по этому рецепту не получалось тесто и я исправила это с помощью молока, как по мне, рецепт немного не доработан ,но с добавлением молока все получилось )
olga__si
У меня тоже тесто не сразу получилось, я бы добавила третий желток, но яйца в холодильнике как на зло закочились:) Пришлось добавить немного воды кипячёной и тесто стало мягким и эластичным.
Alion
Я тоже сначала хотела добавить желток, а потом вспомнила что когда-то видела подобные рецепты с использованием сметаны, 1 столовой ложки мне хватило чтоб получилось тесто. Самое главное, что каждая из нас нашла выход из сложившей ситуации.
tashavolchik30
В дірект інстаграм. Я писала +- однакові. Переставляла речення, щось нове додавала
Широкова Юлія
Nataliia, для мене порошок. А порошки ділю на три категорії: капсули, гель і розсипчатий)
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися