Eleonora1723
Eleonora1723
Знавець
Відгуки Eleonora1723
Коментарі Eleonora1723
Отримано лайків
1 Like
Eleonora1723

Суміш HIPP 3

Отримали суміш, починали догодовування сумішшю HIPP, тому сумнівів щодо якості суміші та смакових вподобань малечі не має. Повноцінний склад вітамінів та мінералів. Містить пробіотики пребіотики.
У відгука 0 коментарів
Eleonora1723

Гель лоя прання Perwoll

Зручна пляшка з виямками для руки. Гесь густий з приємним ароматом. Сподобався гель, зараз настав сезон фруктових плямок на дитячих речах, гель чудово себе показує при пранні різного виду плям. Речі тримають аромат довго.
У відгука 0 коментарів
Eleonora1723

Суміш "NAN® SupremePro

Суміш "NAN® SupremePro 3 дуже добре підійшла дитині. Суміш гарно розчиняється та має гарний смак,дитині вона смакувала. Налагодився сон.Після куштування суміші залишилися тільки гарні враження. Суміш з досить гарним складом, тільки NAN і користуємось.
У відгука 0 коментарів
Eleonora1723

суміш NAN Supreme

Чудовий склад, добре розчиняється, приємна на смак,зручна баннка.Суміш підійшла. Животик не болить, малютка їсть із задоволенням.Налагодився сон.
У відгука 0 коментарів
Eleonora1723

Відгук про палички для чищення рота DentaLife

Закінчили тестувати палички для чищення рота DentaLife. Моя собака ці палички просто обожнює. Кожен раз с нетерпінням чекає, а коли отримує радісно підтанцьовує.Їсть з великим задоволенням. За кілька хвилин і сліду від вкусняшки не залишається. Зуби стали біліші, зник неприємний запах з рота. Після вживання паличок, моя улюблениця перестала підгризати усе що попадається на дорозі. Продукт дійсно хороший і результат видимий.
У відгука 0 коментарів