Shuper Nadia
Shuper Nadia
Експерт
Відгуки Shuper Nadia
Коментарі Shuper Nadia
Отримано лайків
71 Like
Shuper Nadia

Отримала посилочку

Отримала посилочку з гелем для прання Perwoll для кольорових речей. Дуже приємно що в комплекті йшла брендована еко торбинка та спеціальна сітка для делікатного прання.
Починаю тестування)
У відгука 2 коментарі
Shuper Nadia

В очікуванні)

Рада бачити себе серед команди учасників. Тепер прання буде легшим та якість одягу на висоті. В очікуванні)
У відгука 3 коментарі
Shuper Nadia

Результати

Пропила курс Мемопруву і задоволена результатом. Покращились пам’ять, увага та концентрація. Відчуваю більше енергії та мотивації, підвищилась працездатність.
Легше преношу стресові ситуації, та приймаю складні рішення. Ви творете чудеса, тепер думаю що татькам також варто пропити курс.
У відгука 0 коментарів
Shuper Nadia

Перший тиждень тестування

Ознайомилась з інструкцією (завжди читаю все детально та вивчаю, перед тим як розпочати прийом медикаментів)
Добре що в комплекті була брошура, яка допомогла краще ознайомитись з препаратом.
Приймавши по 1 таблетці в ранці (згідно інструкції) з повким комплексом вітамінів. Загалом про саму таблетку - комфортний розмір та нейтральний смак, легко ковтається.
За перший тиждень, результату майже не отримала, думала мені просто не підійшов препара, але продовжувала курс. Але згодом, відчула зміни на краще. Таке враження (моє субєктивне) можливо він має накопичувальну дію і мені згодом стало стала покращуватись память та концентрація, я замічаю що встигаю більше роботи зробити і гарним настроєм приходжу до дому. Це для мене прям ВАУ результат)
У відгука 1 коментар
Shuper Nadia

Починаю тестування!

Отримала супер посилочку для покращення помяті, починаю тестування. Сподіваюсь на покращення памʼяті та додасть уважності мені в роботі!
У відгука 4 коментарів