Katya Zhuk
Katya Zhuk
Новачок
Відгуки Katya Zhuk
Коментарі Katya Zhuk
Отримано лайків
12 Like
Katya Zhuk

Пудра, Маска, Крем для рук???

Пудра: спочатку я не знала що вона з запахом, на сайті не побачила напису. Коли відкрила бокс побачила що там написано будо банан, але не звернула на це увагу дуже. А коли відкрила, то була у приємному здивуванні, бо як на мене, пахне пудра дуже приємно??????По кольору мені підійшла, матусю добре, під кінець дня ефект зникав трохи, але матуючі серветки швидко все прибирали. Вцілому мені все сподобалось, подушечку комфортно тримати на пальцях. Мені сподобалась пудра. Маска: Давно хотіла спробувати бульбашкову маску, і якраз мені випала нагода протестувати її. Маска мені сподобалась, але єдиний мінус який це те що вона сповзала по бульбашках коли їх почало ставати більше і більше. І через це бульбашки потрапляли у ніс, рот і очі. Але якщо під рукою були ревтюветки то нормально. Щодо ефекту маски, якогось супер-ефекту я не побачила, трохи вирівнявся тон обличчя, трохи зволожилось. Якщо вам хочеться спробувати щось нове, то це саме для вас. Ну і запах мені теж сподобався?❤️? Ну і нарешті крем для рук: дуже гарна упаковка, зручна у використанні. Сподобався запах крему, який досить довго залишався на руках. Консистенція зручна, швидко впитується. Не було після якогось липкого слизького ефекту. Компактний, можна носити з собою в сумочці. Я задоволена ним. Якщо є ще якісь запитання по продуктах, запитуйте))) Випадково добавила зайве фото, і система не хоче його видаляти.??‍♀️Тому хай буде тут вже??
У відгука 6 коментарів
Katya Zhuk

Туш і тональна основа

Туш: має зручну силіконову щіточку якою легко її наносити. Добре держиться, не осипається. Буду ще тестити щоб краще зрозуміти її + і - . І також хочу віддати її мамі, щоб вона на своєму досвіді її протестила, так як вона більше користується нею ніж я. Тональна основа: має приємну текстуру, думала що вона буде суха, але як виявилось навпаки. Приємно наноситься, має легке покриття, перекриє нерівний тон обличчя, але покрасніння не скриє. Довго з ним не ходила, тому не знаю ще наскільки довго тримається, але буду ще тестувати. І також має дуже-дуже приємний запах, схожий на запах нової маски бульбашкової для обличчя.
У відгука 10 коментарів
Katya Zhuk

Нарешті отримала свій тестовий набір❤️??

Неочікувано прийшла смс з пошти, і я не думаючи побігла одразу забирати посилку. Буду тестувати)) Вже трохи протестувала крем, пахне просто????
У відгука 2 коментарі
Katya Zhuk

Куди прийде посилка?

Вітаю всіх хто потопив у список? Скажіть будь ласка куди має прийти посилка? На укр пошту чи на нову пошту?
У відгука 3 коментарі