Sofyakot
Sofyakot
Новачок
Відгуки Sofyakot
Коментарі Sofyakot
Отримано лайків
0 Like
rujytska

Тональний крем

Даний тональний крем один із моїх фаворитів вже більше року. Ще минулого року замовляла його із Польщі, тому що в Україні він ще не продавався. Шкіра в мене комбінована, схильна до сухості. Найголовніше в нанесенні - добре зволожити шкіру і наносити тон вологим спонжиком, тоді тональний лягає тонким рівномірним шаром і виглядає чудово. Покриття середнє, можна нашаровувати, лущення не підкреслює, добре вирівнює тон лиця і зовсім не відчувається на обличчі. Тон 015 має жовтий підтон, а в мене є 005 відтінок з рожевим підтоном, який більше підходить для моєї шкіри. Але і 015 відтінок підійшов мені, адже тональний крем підлаштовується під тон шкіри і виглядає чудово.
У відгука 6 коментарів
Sofyakot
Как подать заявку?
rujytska
На даний проект реєстрація вже закрита, зараз етап тестування продукції.
Модератор Ольга
rujytska, дякуємо за демонстрацію іншого кольору тонального - дійсно, він більш рожевіший. Але і цей тональний відмінно пристосовується до тону шкіри.
jenya.roslyakova
мало тональных кремов, которые подстаиваются под тон кожи. уже не первый вижу отзывов, что этот тональный крем отлично сравнивается с тоном кожи лица - это большой плюс
Модератор Ольга
jenya.roslyakova, да, сперва он может быть немного светлым, но спустя некоторое время цвет выравнивается и тонального на коже вообще не заметно.
Наталія Буковська
Я вчора нанесла два тона саме цієї основи від Евелін на руку, поки походила по магазину, то геть іншою стала. Тон зрівнявся з кольором шкіри і було помітно яка саме мені підійшла б. А піпетка то взагалі мене покорила, такого не бачила раніше.
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися