Ntli
Ntli
Новачок
Відгуки Ntli
Коментарі Ntli
Отримано лайків
2 Like
Ntli

Тестування

Нам 1,7. Спробували Дитячу суху молочнусуміш HiPP JUNIOR COMBIOTIC® 4. Суміш нам підійшла, малюку подобається(раніше були спропроби ввести суміш інших брендів)але нічого не вийшло. З першого разу дитина смакувала. малюку сподобалась, мама задоволена
Хороший склад, зручне пакування.
Дякуєм за можливість.
У відгука 9 коментарів
Модератор Ольга
Ntli, розкажіть, будь ласка, чим годували дитину до тестування і як переводили на нову суміш? Зауважу, що ми чекаємо на розгорнуті відгуки від Експертів, саме вони будуть зараховані як виконання умов.
Ntli
Модератор Ольга, ми на ГВ нічному, дуже хотіла закінчити з допомогою суміші. Суміш зайшла на ура, але від ГВ ми не відмовились. Зара перед сном (нічним) малюк випиває і лягає спатки а далі вже ГВ. Дуже ще великий + що в нас налагодилось травлення, від тоді як почали користуватись Hipp combiotic 4. І досі немає нічяких проблем
Модератор Ольга
Ntli, це дійсно чудово. Раді, що суміш допомогла із травленням. Знаю не за чутками, як це, тому результат дійсно чудовий.
tashavolchik30
В інстаграмі опублікували скільки відгуків потрібно написати на Perwoll
Nataliia
Перший раз ковпачок, а от другий і третій рази вже пів ковпачка.
Nataliia
А й справді, я не звернула уваги, що в таблиці на пляшці справа внизу зазначено 4-5 кг + 25 мл., а зліва вгорі 2-3 кг і інше дозування, починаючи з 50 мл 🤔. Від якої цифри відштовхуватись? Можливо справді достатньо 25 мл. Хтось пробував з таким малим дозуванням?
Ольга Ковальова
Ого,шовковицю не кожен пральний порошок бере! Це дійсно гарний результат🔥
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися