1586189281
1586189281
Новачок
Відгуки 1586189281
Коментарі 1586189281
Отримано лайків
0 Like
Natali27

Фінішна пряма від Eveline Cosmetics

Ну ось, любі друзі, і фінішна пряма від Eveline Cosmetics. Вже завтра буде опублікований список учасників-експертів.
Кожен має надію потрапити до нього і стати експертом в тестуванні пробукції від Eveline Cosmetics.
Я теж не виключення?
Але разом з тим, хочу побажати успіхів у відборі й решті дівчаткам, адже ми тут не конкуренти, а рівноправні учасники-експерти.
Беручи участь вже в третьому проекті (на порталі я зовсім недавно), я зрозуміла, що у випадку, якщо ви не потрапили в один проект - не біда, значить ваші проекти ще попереду.
А от можливість протестувати продукцію (але вже за власний кошт) у кожного буде. Адже на полицях магазинів, в інтернет-магазинах товари від Eveline Cosmetics є в достатній кількості.
Всім удачі (і мені теж?) у відборі і гарного, сонячного дня!!!
У відгука 43 коментарів
annalibets
Да, тоже очень жду результатов отбора экспертов. Удачи нам! ?
1586189281
Дуже хотіла б взяти участь у тестуванні новинок! Користуюся косметикою бренду. Дуже подобається! Ціна-якість на рівні!
.Olga.
Позитивный комментарий. Действительно, опускать руки в случае, если не выберут, не нужно. Иногда годами ждешь. Тем приятнее,когда попадаешь в участники.
Natali27
1586189281, маю надію, що вам пощастить. У будь-якому випадку, якщо й не пощастить, то наступного разу - обов'язково. Я на порталі теж не так давно. Це мій 3 проект, у який я подала заявку. До перших 2 не потрапила, спочатку засмутилася, а потім посміхнулася, купила одну продукцію в супермаркеті і протестувала? Продукцію Eveline Cosmetics хотілося б протестувати, але розумію, що учасників тільки 100 оберуть (а з моїм типом шкіри тільки 50), а заявок дуже багато. Але... Надія помирає останньою? Зачекаємо на результати відбору?
Natali27
annalibets, щиро дякую! Вам теж удачки у відборі. Будемо мати надію, що потрапимо у 100 експертів?
Марина Володимирівна
Чудовий бренд??? чекаю також на тестування ,тому всім бажаю успіху адже це справді якість тут на вищому рівні ⭐??
Natali27
Olga81, это точно!!! Всегда нужно верить в победу, но и проигрывать тоже нужно уметь. А пока у нас всех равные шансы попасть в проект. Будем верить в позитивный результат? Удачки в отборе!
Natali27
Марина Володимирівна, і я Вам бажаю успіхів у відборі! Якість дійсно хороша і ціна "не кусається"
Модератор Ірина
1586189281, бажаю Вам успіху у відборі! А також, раджу Вам змінити цифровий нікнейм на більш зручний. Дякую! :)
Марина Володимирівна
Natali27, так це точно ціна просто ? та і якість ??? давно переконалися що не все те дороге найкраще. Ось саме даний бренд мене дуже вражає❤? І Вам успіхів?
Natali27
Марина Володимирівна, дякую!!!
Natali27
Nassof15, і Вам успіхів? З нетерпінням всі чекаємо на результати?
olena.romanenko
Olga81, дуже позитивно, згідна) і теж роками чекаю на свій проєкт. Завжди думаю - якщо зараз не отримала, мабуть комусь саме зараз так погано, і цей подарунок саме йому був потрібний. І тій людині стане краще і щось в житті зміниться.
Natali27
olena.romanenko, все, що не робиться - то на краще!!! Якщо це Ваш проект - Ви обов'язково туди потрапите. А якщо не потрапите - значить ваш проект ще попереду. Можливо великий, грандіозний проект! Удачки Вам!!!
lebed_sa
Да, тоже держу кулачки, а вдруг, всем удачи!
olena.romanenko
Natali27, ДЯкую! Вам також) Подумала про грандіозне тестування дач або квартир)))) ПС: Було б чудова влаштувати посиденькі в реалі, всіх з ким тут познайомилася) Може, НАПробу щось таке організує?
Natali27
lebed_sa, и Вам удачки!!!???
Bulavo4ka
Абсолютно согласна со всем выше сказанным,не нужно отчаиваться,хоть и очень хочется попробовать и протестировать новинку,тем более когда это касается косметики да ещё и от eveline, поэтому всем удачи большой прибольшой?
.Olga.
Natali27, я просто не понимаю людей,подчас довольно взрослых,которые в разных конкурсах\тестированиях пишут: "Ах,меня не выбрали?.. Да вы мошенники. Не выиграл ( с 1-ого раза почему-то у многих) - не верю." Не веришь - не участвуй. Это типа давление на слабо. Или: "Ой,у меня ( сына, собаки, двоюродной внучатой тетушки моего кузена...) как раз ДР, мне бы подарочек!". Это вообще детство в одном месте.
.Olga.
olena.romanenko, не получить подарок - погано? Я не соглашусь ни за что. Это вы, видимо, не знаете,что такое,когда в семье болезни и горе. Когда сам умираешь, а твоя мама рядом держится изо дня в день. А ты еще психуешь,что она тебе не улыбнется. Не...у меня другие приоритеты,нежели подарки на первом месте.
Natali27
Olga81, ну я б не сказала, що продукт, який дають на пробу - подарунок. Це скоріше шанс протестувати продукт, поділитися своїми враженнями від процесу тестування. На порталі я приблизно з травня місяця. До цього проекту подавала заявку ще в 2 проекти. В ті проекти потрапити не змогла, хоч і дуже хотілося протестувати ті продукти. Але потім пішла і купила Желфікс і приготувала джем. Нам сподобалося. Відгук лишила. Те саме й трусиками Памперс. Хотілося дуже їх протестувати, але в проект не потрапила. Спочатку засмутилася, але потім заспокоїлася і чекаю, коли випустять невеликі пачки, щоб можна було купити на пробу. Те саме і з Евелін. Так, дуже хочеться спробувати Суперфуди. Але реально розумію, що можу й не потрапити в 100 експертів. Потраплю - чудово! З великим задоволенням протестую продукти і поділюся своїми враженнями. Якщо ме попаду в проект - чекатиму на відгуки інших експертів.
Bulavo4ka
Natali27, так все вірно ,це не подарунок ,це проект де тестують новинки і діляться відгуками,тому будемо чекати,не попадемо сюди ,попадемо в інший проект,я подаю заявки тільки туди де мені дійсно потрібно а не просто щоб було, чекаємо списків?
.Olga.
Natali27, под "подарком" я имею ввиду общее участие человека в конкурсах. Как-то так. Сомневаюсь,что те,кто пытают счастья в регистрации на тестирование, не участвуют в других проектах\конкурсах.
Natali27
Bulavo4ka, я теж так реєструюся. Щоб мати змогу протестувати продукт і потім реально могла його купити і користуватися. Для мене були цікаві проекти Желфікс, Памперс і Евелін, бо розумію, що коли протестую продукт і він мені сподобається, то матиму змогу й надалі купити і користуватися ним. А от в проект від Vichy навіть не реєструвалася, бо в нас дана продукцію не так легко знайти в продажу, та й ціни там "кусаються". То якщо я й потрапила б в той проект - далі тестування діло не зайшло, бо можливості придбати дану лінійку косметики в мене немає.
Natali27
Olga81, конечно участвуют. Может не все, но большинство. Я пока работала, то времени особо не было заниматься проектами, тестированием продуктов, участием в акциях. Сейчас я в декрете и у меня на это есть немного свободного времени. Часто участвую в розыграшах от Rozetka. За все время выиграла 1 раз, но выиграла. В свою очередь была благодарна магазину за розыграш, оставила отзыв с фото (хоть это и не требовалось). А кто-то и бытовую технику выиграл (мне пока так не повезло, но ничего, я не отчаиваюсь?). Хоть не раз читала негативние отзывы по типу "Это лохотрон", "Призы только подставным людям дают" и т.д. Это не правильно. Им ведь никто ничего не обешал!!!
Natali27
Olga81, а вот о портале "Напробу", я узнала из рекламы на ФБ. Меня заинтересовал этот портал и я решила зарегистрироватся и попробовать себя в роли експерта. Пока я ничего не тестировала, но на портале мне интересно. Делюсь своим опытом, т.к. многие продукты успела лично протестировать, читаю отзывы других участников проектов и просто общаюсь с интересными людми. И регистрируюсь я не во все подряд проекты, а только в те, которые мне интересны.
olena.romanenko
Olga81, Ольго, не знаю, чому модератори не видалили ваш коментар як той, що ображає гідність іншої особи... чи ви читати не вмієте, я писала про те, що тестування доля дає тому, кому потрібніше... думала не реагувати, але напишу - ви про мене нічого не знаєте, я не мушу перед вами розповідати хто в мене коли помер і як нещодавно у найближчих людей був інсульт чи інфаркт. Але напробу не те місце, де варто про це писати і цим стимулювати дискусію. Ви ,м'яко кажучи, дивна людина. Можливо варто виливати негатив у іншому місці?
annalibets
Olga81, честно говоря, это уже похоже на флуд, что запрещено правилами этого сайта ☝️ к обсуждению тестируемых товаров Ваши комментарии не имеют никакого отношения
.Olga.
olena.romanenko, я никого не хотела обидеть и ущемления достоинства не вижу. Как смогла,так поняла. Вы "мягко" не говорите, что уж там...А я сама перенесла инсульт. Потому и говорю,что заиметь что-то - для меня не первоцель.
Модератор Ірина
Девочки, давайте не нервничать, и не переходить на оскорбления. Прежде чем отвечать, внимательно читайте комментарий, чтобы не было недопонимания. Иначе будем вынуждены отклонять все ваши комментарии.
.Olga.
Модератор Ирина, я не хотела никого обидеть. Я просто так пояснила, в чем мои приоритеты. Если участники оскорбились, что ж... Это издержки общения через комп.Мы не можем передать интонацию, настроения. Выразилась в своей манере. Но без желания кого-то унизить или оскорбить. И я не возражаю,если такие комментарии вы поудаляете, раз они вызывают негатив. За баллами в рейтинге тут я тоже не гонюсь.
Natali27
Модератор Ирина, я не думаю, что девочки хотели кого-то обидеть или унизить. Просто не совсем поняли друг друга. Такое бывает.
.Olga.
Natali27, вот Ваши комменты такие же светлые,как отзыв. :-) Спасибо. Я реально нихотела переходить на личности или чтобы кто-то подумал,что я свысока общаюсь, или уничижительно. Здоровье для меня - больная тема. И вот так вот я высказалась по поводу того,что призы - не главное в жизни. Я не думала,что мой коммент вызовет такой резонанс. Аж сама расстроилась. Не хватало тут еще на ком-то срываться.
Natali27
Olga81, не волнуйтеся. Самое главное в жизни - здоровье. Его не купишь не за какие деньги и в качестве подарка/приза не получишь. Моя колега по работе уже пятый год борется за здоровье своего сынульки, неудачные роды были. А вместе с ней - весь наш коллектив. Она бы все отдала за здоровье сына, но его не купишь. Будьте здоровы, берегите себя и все будет хорошо! Приятного вечера!
lebed_sa
Девочки согласна с вами, самое главное это здоровье, а всё остальное зависит от нас самих, всем хорошего вечера ??
Natali27
lebed_sa, сппсибо большое! И вам хорошего внчера?
Rivnianka Panianka
olena.romanenko, да, правильно мыслите. Возможно вам просто приятно было бы, а для другого человека это важный знак или стимул жить лучше. Иногда чужая улыбка спасает, а тут целый набор косметики. Ничего страшного, если в этот раз вас не выберут
Rivnianka Panianka
Да приоритеты у всех одинаковые: Здоровье. И счастье близких) как то так, не ругайтесь.
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Прекрасний результат.
Вікторія Сидорюк
Там стоїть +25,як я розумію для загрузки в 4-5 кг жодатког
Тетяна Тимошевська
2 рази вже залишила відгук на розетці, але його не публікують, що робити?
Svetik13765
Naliya, так і я роблю, окремо тільки чорне, і те що линяє
Svetik13765
От мені також не зручно було тримати...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
1564398621

Vichy

Когда было чуть дешевле я могла себе позволить купить крем и т.д.,и я покупала крем от морщин и он мне очень нравился кожа была гладкая, морщины разглаживаются Хочу сейчас протестировать косметику Vichy.
У відгука 12 коментарів
Юлия Борисюк
Я би собі могла позволити, оскільки це товар який не потрібно купувати що неділі. Всеодно не декілька місяців. Тільки просто боїшся купити щоб не розчаруватись.
viruzzzka88
yulya_bos, дуже часто в аптеках, де представлений бренд Vichy можна попросити пробники
olena.romanenko
мені здається, то не товар дешевше був, а гривня сильніша. тому при переведенні з євро ціни не так кусалися)
1586189281
Раніше не користувалася продукцією цієї компанії, але про якість і ефективність наслухана від колег
olena.romanenko
1586189281, сподіваюся, у вас буде шанс похвалитися перед колегами) ПС: модератори кажуть, що краще змінити цифровий нік на буквенний. Це якщо ви хочете, звичайно.
Bulavo4ka
Косметика vichy действительно на слуху и с хорошими отзывами, только как она подойдёт каждому не известно,поэтому буду очень надеяться ✊
Skakun_tatianka
Я пользовалась пробниками крема Vichy, но купить не собралась
LUXPUX
Дякую Вам за відгук. Прекрасний результат.
Вікторія Сидорюк
Там стоїть +25,як я розумію для загрузки в 4-5 кг жодатког
Тетяна Тимошевська
2 рази вже залишила відгук на розетці, але його не публікують, що робити?
Svetik13765
Naliya, так і я роблю, окремо тільки чорне, і те що линяє
Svetik13765
От мені також не зручно було тримати...
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися