Nata_kotliar
Nata_kotliar
Новачок
Відгуки Nata_kotliar
Коментарі Nata_kotliar
Отримано лайків
6 Like
Nata_kotliar

Мій перший моркв‘яний торт

У моєму попередньому відгуку нажаль усі фото не завантажились, тому додаю ще фото, щоб усі змогли оцінити мій витвір☺️
У відгука 38 коментарів
Yuliya 22
А можно рецепт
Юлия27
Какой тортик классный, хочу кусочек!
Грузин Ольга
Красота.Давайте рецептик. Мне такие нужны) Смотрю хорошие коржи у вас))
Інна М
Красиво та корисно, теж хочу рецепт?
lisa68
Очень аппетитно смотрится
Dashiki1984
А я ещё никогда морковный тортик не делала.
Luydmila24
Гарний торт у вас вийшов, давно хочу спробувати морковний спекти ну все якось руки не доходять. Дякую за натхнення! Тут на порталі дівчатка такі всі молодці, скільки краси що аж слюнки течуть
Deleted
Дуже гарно вийшло!
VikkiSav
Гарний торт, поділіться рецептом будь-ласка ?
Людмила Деменко123
Супер! Ми також любимо !!!!!!
S_yuliya
ммм... яка смакота виглядає, хотіла теж завжди цей тортик спробувати, але все не наважувалась. Напишіть рецептик)
Nata_kotliar
Yuliya22, Морквяний торт - ідеал знайдений! * Борошно - 340 г * Кориця - 1,5 ч.л. * Мускатний горіх - 1 ч.л. * Розпушувач тіста - 1 уп * Цукор коричневий - 350-400 г * Олія - ​​245 г * Яйця - 4 шт * Морква - 500г Отже, для початку з'єднаємо всі сухі інгредієнти. Це борошно, кориця, мускатний горіх і розпушувач. Добре промісити масу вінчиком так, щоб всі інгредієнти поєдналися. А в чаші міксера з'єднуємо рослинне масло і цукор. Смачно буде тільки якщо ви візьмете коричневий (200 г) і білий (200 г). Добре збийте масу, хоча б 3-4 хвилини. Потім по одному введіть яйця. Повинна вийти однорідна маса. Далі всипаємо сухі інгредієнти. Ще раз промішуємо тісто до гарної однорідності. І тепер морква. Тут важливо, щоб вона не була мокрою. Іноді трапляються сорти, натерши які, отримуєш калюжу під теркою. В такому випадку акуратно відіжміть її, а в чашу додайте 500 грам тільки моркви. Смачна цедра * Апельсин - 3 шт * Цукор - 40 г І тепер те, що зробить торт по-справжньому чудовим - апельсинова цедра! Принцип простий і працює з цедрою будь-яких цитрусових. Головне вибирайте максимально пружні апельсини, щоб зручніше було з ними працювати. Знімаємо цедру широкими смужками. Для цього ідеально підійде ніж для філірування, овочечистка або спеціальний інструмент для зняття цедри. Зрізаємо так, щоб білої частини на цедрі не залишилося. Поріжте цедру тонкими смужками. Щоб цедра не гірчила, а давала саме той смак і аромат, який ми задумали, потрібно «вибілити» її. Для цього ми три рази повторимо один і той же процес. Наливаємо в сотейник з цедрою холодну воду, вона повинна бути на сантиметр вище, ніж цедра. Доводимо до кипіння, варимо хвилину і зливаємо воду. За три повторення вся гіркота піде. Поки ми доводимо цедру, відіжміть сік одного апельсина. У сотейник з тричі провареною цедрою додайте віджатий сік і цукор (40 г). Цедра знову повинна бути покрита рідиною, якщо соку не вистачить, зробіть ще або розбавте водою. Знову доведіть масу до кипіння і поваріть 1-3 хвилини. Після цього цедру злийте на сито. Коли зайва рідина стече поріжте цедру на смужки в 2-3 см завдовжки. Додаємо цедру в тісто. Таку цедру можна легко зберігати в банці простим сиропом (вода або сік апельсина доведені до кипіння з рівною кількістю цукру). Випікаємо в розігрітій до 155 градусів духовці, режим верх-низ. На це піде 35-90 хвилин, все залежить від діаметра форм (у мене 23см) та інших параметрів. Перевіряйте готовність. Виймайте коржі по готовності, вони можуть злегка опуститися в верхівці (НЕ просісти). Приблизно через 5 хвилин акуратно дістаньте коржі з форм. І відразу заветрніть в плівку для дозрівання. Через 6-8 годин з коржами можна працювати (весь цей час тримаємо коржі в холодильнику). Відрізаємо верхівки. І робимо базовий крем: 700г маскарпоне, 150г цукрова пудра, 160г масло вершкове, ванільний екстракт. Готово! Смачного)
Nata_kotliar
Юлия27, дякую)
Nata_kotliar
Інна М, дякую)
Nata_kotliar
lisa68, дякую щиро)
Nata_kotliar
Dashiki1984, варто спробувати! Він тепер мій улюблений)
Nata_kotliar
Luydmila24, варто спробувати спекти! Він дуже простий! Я теж не наважувалася нічого пекти, а тут чудова нагода)
Nata_kotliar
nkosholka, дуже дякую)
Таня Слипченко
Виглядає бомбезно. Ще не випікала нічого морквяного, буду відкрвати для себе нові смаки
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nata_kotliar

Мій перший моркв‘яний торт

У моєму попередньому відгуку нажаль усі фото не завантажились, тому додаю ще фото, щоб усі змогли оцінити мій витвір☺️
У відгука 38 коментарів
Yuliya 22
А можно рецепт
Юлия27
Какой тортик классный, хочу кусочек!
Грузин Ольга
Красота.Давайте рецептик. Мне такие нужны) Смотрю хорошие коржи у вас))
Інна М
Красиво та корисно, теж хочу рецепт?
lisa68
Очень аппетитно смотрится
Dashiki1984
А я ещё никогда морковный тортик не делала.
Luydmila24
Гарний торт у вас вийшов, давно хочу спробувати морковний спекти ну все якось руки не доходять. Дякую за натхнення! Тут на порталі дівчатка такі всі молодці, скільки краси що аж слюнки течуть
Deleted
Дуже гарно вийшло!
VikkiSav
Гарний торт, поділіться рецептом будь-ласка ?
Людмила Деменко123
Супер! Ми також любимо !!!!!!
S_yuliya
ммм... яка смакота виглядає, хотіла теж завжди цей тортик спробувати, але все не наважувалась. Напишіть рецептик)
Nata_kotliar
Yuliya22, Морквяний торт - ідеал знайдений! * Борошно - 340 г * Кориця - 1,5 ч.л. * Мускатний горіх - 1 ч.л. * Розпушувач тіста - 1 уп * Цукор коричневий - 350-400 г * Олія - ​​245 г * Яйця - 4 шт * Морква - 500г Отже, для початку з'єднаємо всі сухі інгредієнти. Це борошно, кориця, мускатний горіх і розпушувач. Добре промісити масу вінчиком так, щоб всі інгредієнти поєдналися. А в чаші міксера з'єднуємо рослинне масло і цукор. Смачно буде тільки якщо ви візьмете коричневий (200 г) і білий (200 г). Добре збийте масу, хоча б 3-4 хвилини. Потім по одному введіть яйця. Повинна вийти однорідна маса. Далі всипаємо сухі інгредієнти. Ще раз промішуємо тісто до гарної однорідності. І тепер морква. Тут важливо, щоб вона не була мокрою. Іноді трапляються сорти, натерши які, отримуєш калюжу під теркою. В такому випадку акуратно відіжміть її, а в чашу додайте 500 грам тільки моркви. Смачна цедра * Апельсин - 3 шт * Цукор - 40 г І тепер те, що зробить торт по-справжньому чудовим - апельсинова цедра! Принцип простий і працює з цедрою будь-яких цитрусових. Головне вибирайте максимально пружні апельсини, щоб зручніше було з ними працювати. Знімаємо цедру широкими смужками. Для цього ідеально підійде ніж для філірування, овочечистка або спеціальний інструмент для зняття цедри. Зрізаємо так, щоб білої частини на цедрі не залишилося. Поріжте цедру тонкими смужками. Щоб цедра не гірчила, а давала саме той смак і аромат, який ми задумали, потрібно «вибілити» її. Для цього ми три рази повторимо один і той же процес. Наливаємо в сотейник з цедрою холодну воду, вона повинна бути на сантиметр вище, ніж цедра. Доводимо до кипіння, варимо хвилину і зливаємо воду. За три повторення вся гіркота піде. Поки ми доводимо цедру, відіжміть сік одного апельсина. У сотейник з тричі провареною цедрою додайте віджатий сік і цукор (40 г). Цедра знову повинна бути покрита рідиною, якщо соку не вистачить, зробіть ще або розбавте водою. Знову доведіть масу до кипіння і поваріть 1-3 хвилини. Після цього цедру злийте на сито. Коли зайва рідина стече поріжте цедру на смужки в 2-3 см завдовжки. Додаємо цедру в тісто. Таку цедру можна легко зберігати в банці простим сиропом (вода або сік апельсина доведені до кипіння з рівною кількістю цукру). Випікаємо в розігрітій до 155 градусів духовці, режим верх-низ. На це піде 35-90 хвилин, все залежить від діаметра форм (у мене 23см) та інших параметрів. Перевіряйте готовність. Виймайте коржі по готовності, вони можуть злегка опуститися в верхівці (НЕ просісти). Приблизно через 5 хвилин акуратно дістаньте коржі з форм. І відразу заветрніть в плівку для дозрівання. Через 6-8 годин з коржами можна працювати (весь цей час тримаємо коржі в холодильнику). Відрізаємо верхівки. І робимо базовий крем: 700г маскарпоне, 150г цукрова пудра, 160г масло вершкове, ванільний екстракт. Готово! Смачного)
Nata_kotliar
Юлия27, дякую)
Nata_kotliar
Інна М, дякую)
Nata_kotliar
lisa68, дякую щиро)
Nata_kotliar
Dashiki1984, варто спробувати! Він тепер мій улюблений)
Nata_kotliar
Luydmila24, варто спробувати спекти! Він дуже простий! Я теж не наважувалася нічого пекти, а тут чудова нагода)
Nata_kotliar
nkosholka, дуже дякую)
Таня Слипченко
Виглядає бомбезно. Ще не випікала нічого морквяного, буду відкрвати для себе нові смаки
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nata_kotliar

Мій перший моркв‘яний торт

У моєму попередньому відгуку нажаль усі фото не завантажились, тому додаю ще фото, щоб усі змогли оцінити мій витвір☺️
У відгука 38 коментарів
Yuliya 22
А можно рецепт
Юлия27
Какой тортик классный, хочу кусочек!
Грузин Ольга
Красота.Давайте рецептик. Мне такие нужны) Смотрю хорошие коржи у вас))
Інна М
Красиво та корисно, теж хочу рецепт?
lisa68
Очень аппетитно смотрится
Dashiki1984
А я ещё никогда морковный тортик не делала.
Luydmila24
Гарний торт у вас вийшов, давно хочу спробувати морковний спекти ну все якось руки не доходять. Дякую за натхнення! Тут на порталі дівчатка такі всі молодці, скільки краси що аж слюнки течуть
Deleted
Дуже гарно вийшло!
VikkiSav
Гарний торт, поділіться рецептом будь-ласка ?
Людмила Деменко123
Супер! Ми також любимо !!!!!!
S_yuliya
ммм... яка смакота виглядає, хотіла теж завжди цей тортик спробувати, але все не наважувалась. Напишіть рецептик)
Nata_kotliar
Yuliya22, Морквяний торт - ідеал знайдений! * Борошно - 340 г * Кориця - 1,5 ч.л. * Мускатний горіх - 1 ч.л. * Розпушувач тіста - 1 уп * Цукор коричневий - 350-400 г * Олія - ​​245 г * Яйця - 4 шт * Морква - 500г Отже, для початку з'єднаємо всі сухі інгредієнти. Це борошно, кориця, мускатний горіх і розпушувач. Добре промісити масу вінчиком так, щоб всі інгредієнти поєдналися. А в чаші міксера з'єднуємо рослинне масло і цукор. Смачно буде тільки якщо ви візьмете коричневий (200 г) і білий (200 г). Добре збийте масу, хоча б 3-4 хвилини. Потім по одному введіть яйця. Повинна вийти однорідна маса. Далі всипаємо сухі інгредієнти. Ще раз промішуємо тісто до гарної однорідності. І тепер морква. Тут важливо, щоб вона не була мокрою. Іноді трапляються сорти, натерши які, отримуєш калюжу під теркою. В такому випадку акуратно відіжміть її, а в чашу додайте 500 грам тільки моркви. Смачна цедра * Апельсин - 3 шт * Цукор - 40 г І тепер те, що зробить торт по-справжньому чудовим - апельсинова цедра! Принцип простий і працює з цедрою будь-яких цитрусових. Головне вибирайте максимально пружні апельсини, щоб зручніше було з ними працювати. Знімаємо цедру широкими смужками. Для цього ідеально підійде ніж для філірування, овочечистка або спеціальний інструмент для зняття цедри. Зрізаємо так, щоб білої частини на цедрі не залишилося. Поріжте цедру тонкими смужками. Щоб цедра не гірчила, а давала саме той смак і аромат, який ми задумали, потрібно «вибілити» її. Для цього ми три рази повторимо один і той же процес. Наливаємо в сотейник з цедрою холодну воду, вона повинна бути на сантиметр вище, ніж цедра. Доводимо до кипіння, варимо хвилину і зливаємо воду. За три повторення вся гіркота піде. Поки ми доводимо цедру, відіжміть сік одного апельсина. У сотейник з тричі провареною цедрою додайте віджатий сік і цукор (40 г). Цедра знову повинна бути покрита рідиною, якщо соку не вистачить, зробіть ще або розбавте водою. Знову доведіть масу до кипіння і поваріть 1-3 хвилини. Після цього цедру злийте на сито. Коли зайва рідина стече поріжте цедру на смужки в 2-3 см завдовжки. Додаємо цедру в тісто. Таку цедру можна легко зберігати в банці простим сиропом (вода або сік апельсина доведені до кипіння з рівною кількістю цукру). Випікаємо в розігрітій до 155 градусів духовці, режим верх-низ. На це піде 35-90 хвилин, все залежить від діаметра форм (у мене 23см) та інших параметрів. Перевіряйте готовність. Виймайте коржі по готовності, вони можуть злегка опуститися в верхівці (НЕ просісти). Приблизно через 5 хвилин акуратно дістаньте коржі з форм. І відразу заветрніть в плівку для дозрівання. Через 6-8 годин з коржами можна працювати (весь цей час тримаємо коржі в холодильнику). Відрізаємо верхівки. І робимо базовий крем: 700г маскарпоне, 150г цукрова пудра, 160г масло вершкове, ванільний екстракт. Готово! Смачного)
Nata_kotliar
Юлия27, дякую)
Nata_kotliar
Інна М, дякую)
Nata_kotliar
lisa68, дякую щиро)
Nata_kotliar
Dashiki1984, варто спробувати! Він тепер мій улюблений)
Nata_kotliar
Luydmila24, варто спробувати спекти! Він дуже простий! Я теж не наважувалася нічого пекти, а тут чудова нагода)
Nata_kotliar
nkosholka, дуже дякую)
Таня Слипченко
Виглядає бомбезно. Ще не випікала нічого морквяного, буду відкрвати для себе нові смаки
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nata_kotliar

Мій перший моркв‘яний торт

У моєму попередньому відгуку нажаль усі фото не завантажились, тому додаю ще фото, щоб усі змогли оцінити мій витвір☺️
У відгука 38 коментарів
Yuliya 22
А можно рецепт
Юлия27
Какой тортик классный, хочу кусочек!
Грузин Ольга
Красота.Давайте рецептик. Мне такие нужны) Смотрю хорошие коржи у вас))
Інна М
Красиво та корисно, теж хочу рецепт?
lisa68
Очень аппетитно смотрится
Dashiki1984
А я ещё никогда морковный тортик не делала.
Luydmila24
Гарний торт у вас вийшов, давно хочу спробувати морковний спекти ну все якось руки не доходять. Дякую за натхнення! Тут на порталі дівчатка такі всі молодці, скільки краси що аж слюнки течуть
Deleted
Дуже гарно вийшло!
VikkiSav
Гарний торт, поділіться рецептом будь-ласка ?
Людмила Деменко123
Супер! Ми також любимо !!!!!!
S_yuliya
ммм... яка смакота виглядає, хотіла теж завжди цей тортик спробувати, але все не наважувалась. Напишіть рецептик)
Nata_kotliar
Yuliya22, Морквяний торт - ідеал знайдений! * Борошно - 340 г * Кориця - 1,5 ч.л. * Мускатний горіх - 1 ч.л. * Розпушувач тіста - 1 уп * Цукор коричневий - 350-400 г * Олія - ​​245 г * Яйця - 4 шт * Морква - 500г Отже, для початку з'єднаємо всі сухі інгредієнти. Це борошно, кориця, мускатний горіх і розпушувач. Добре промісити масу вінчиком так, щоб всі інгредієнти поєдналися. А в чаші міксера з'єднуємо рослинне масло і цукор. Смачно буде тільки якщо ви візьмете коричневий (200 г) і білий (200 г). Добре збийте масу, хоча б 3-4 хвилини. Потім по одному введіть яйця. Повинна вийти однорідна маса. Далі всипаємо сухі інгредієнти. Ще раз промішуємо тісто до гарної однорідності. І тепер морква. Тут важливо, щоб вона не була мокрою. Іноді трапляються сорти, натерши які, отримуєш калюжу під теркою. В такому випадку акуратно відіжміть її, а в чашу додайте 500 грам тільки моркви. Смачна цедра * Апельсин - 3 шт * Цукор - 40 г І тепер те, що зробить торт по-справжньому чудовим - апельсинова цедра! Принцип простий і працює з цедрою будь-яких цитрусових. Головне вибирайте максимально пружні апельсини, щоб зручніше було з ними працювати. Знімаємо цедру широкими смужками. Для цього ідеально підійде ніж для філірування, овочечистка або спеціальний інструмент для зняття цедри. Зрізаємо так, щоб білої частини на цедрі не залишилося. Поріжте цедру тонкими смужками. Щоб цедра не гірчила, а давала саме той смак і аромат, який ми задумали, потрібно «вибілити» її. Для цього ми три рази повторимо один і той же процес. Наливаємо в сотейник з цедрою холодну воду, вона повинна бути на сантиметр вище, ніж цедра. Доводимо до кипіння, варимо хвилину і зливаємо воду. За три повторення вся гіркота піде. Поки ми доводимо цедру, відіжміть сік одного апельсина. У сотейник з тричі провареною цедрою додайте віджатий сік і цукор (40 г). Цедра знову повинна бути покрита рідиною, якщо соку не вистачить, зробіть ще або розбавте водою. Знову доведіть масу до кипіння і поваріть 1-3 хвилини. Після цього цедру злийте на сито. Коли зайва рідина стече поріжте цедру на смужки в 2-3 см завдовжки. Додаємо цедру в тісто. Таку цедру можна легко зберігати в банці простим сиропом (вода або сік апельсина доведені до кипіння з рівною кількістю цукру). Випікаємо в розігрітій до 155 градусів духовці, режим верх-низ. На це піде 35-90 хвилин, все залежить від діаметра форм (у мене 23см) та інших параметрів. Перевіряйте готовність. Виймайте коржі по готовності, вони можуть злегка опуститися в верхівці (НЕ просісти). Приблизно через 5 хвилин акуратно дістаньте коржі з форм. І відразу заветрніть в плівку для дозрівання. Через 6-8 годин з коржами можна працювати (весь цей час тримаємо коржі в холодильнику). Відрізаємо верхівки. І робимо базовий крем: 700г маскарпоне, 150г цукрова пудра, 160г масло вершкове, ванільний екстракт. Готово! Смачного)
Nata_kotliar
Юлия27, дякую)
Nata_kotliar
Інна М, дякую)
Nata_kotliar
lisa68, дякую щиро)
Nata_kotliar
Dashiki1984, варто спробувати! Він тепер мій улюблений)
Nata_kotliar
Luydmila24, варто спробувати спекти! Він дуже простий! Я теж не наважувалася нічого пекти, а тут чудова нагода)
Nata_kotliar
nkosholka, дуже дякую)
Таня Слипченко
Виглядає бомбезно. Ще не випікала нічого морквяного, буду відкрвати для себе нові смаки
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Nata_kotliar

Мій перший моркв‘яний торт

У моєму попередньому відгуку нажаль усі фото не завантажились, тому додаю ще фото, щоб усі змогли оцінити мій витвір☺️
У відгука 38 коментарів
Yuliya 22
А можно рецепт
Юлия27
Какой тортик классный, хочу кусочек!
Грузин Ольга
Красота.Давайте рецептик. Мне такие нужны) Смотрю хорошие коржи у вас))
Інна М
Красиво та корисно, теж хочу рецепт?
lisa68
Очень аппетитно смотрится
Dashiki1984
А я ещё никогда морковный тортик не делала.
Luydmila24
Гарний торт у вас вийшов, давно хочу спробувати морковний спекти ну все якось руки не доходять. Дякую за натхнення! Тут на порталі дівчатка такі всі молодці, скільки краси що аж слюнки течуть
Deleted
Дуже гарно вийшло!
VikkiSav
Гарний торт, поділіться рецептом будь-ласка ?
Людмила Деменко123
Супер! Ми також любимо !!!!!!
S_yuliya
ммм... яка смакота виглядає, хотіла теж завжди цей тортик спробувати, але все не наважувалась. Напишіть рецептик)
Nata_kotliar
Yuliya22, Морквяний торт - ідеал знайдений! * Борошно - 340 г * Кориця - 1,5 ч.л. * Мускатний горіх - 1 ч.л. * Розпушувач тіста - 1 уп * Цукор коричневий - 350-400 г * Олія - ​​245 г * Яйця - 4 шт * Морква - 500г Отже, для початку з'єднаємо всі сухі інгредієнти. Це борошно, кориця, мускатний горіх і розпушувач. Добре промісити масу вінчиком так, щоб всі інгредієнти поєдналися. А в чаші міксера з'єднуємо рослинне масло і цукор. Смачно буде тільки якщо ви візьмете коричневий (200 г) і білий (200 г). Добре збийте масу, хоча б 3-4 хвилини. Потім по одному введіть яйця. Повинна вийти однорідна маса. Далі всипаємо сухі інгредієнти. Ще раз промішуємо тісто до гарної однорідності. І тепер морква. Тут важливо, щоб вона не була мокрою. Іноді трапляються сорти, натерши які, отримуєш калюжу під теркою. В такому випадку акуратно відіжміть її, а в чашу додайте 500 грам тільки моркви. Смачна цедра * Апельсин - 3 шт * Цукор - 40 г І тепер те, що зробить торт по-справжньому чудовим - апельсинова цедра! Принцип простий і працює з цедрою будь-яких цитрусових. Головне вибирайте максимально пружні апельсини, щоб зручніше було з ними працювати. Знімаємо цедру широкими смужками. Для цього ідеально підійде ніж для філірування, овочечистка або спеціальний інструмент для зняття цедри. Зрізаємо так, щоб білої частини на цедрі не залишилося. Поріжте цедру тонкими смужками. Щоб цедра не гірчила, а давала саме той смак і аромат, який ми задумали, потрібно «вибілити» її. Для цього ми три рази повторимо один і той же процес. Наливаємо в сотейник з цедрою холодну воду, вона повинна бути на сантиметр вище, ніж цедра. Доводимо до кипіння, варимо хвилину і зливаємо воду. За три повторення вся гіркота піде. Поки ми доводимо цедру, відіжміть сік одного апельсина. У сотейник з тричі провареною цедрою додайте віджатий сік і цукор (40 г). Цедра знову повинна бути покрита рідиною, якщо соку не вистачить, зробіть ще або розбавте водою. Знову доведіть масу до кипіння і поваріть 1-3 хвилини. Після цього цедру злийте на сито. Коли зайва рідина стече поріжте цедру на смужки в 2-3 см завдовжки. Додаємо цедру в тісто. Таку цедру можна легко зберігати в банці простим сиропом (вода або сік апельсина доведені до кипіння з рівною кількістю цукру). Випікаємо в розігрітій до 155 градусів духовці, режим верх-низ. На це піде 35-90 хвилин, все залежить від діаметра форм (у мене 23см) та інших параметрів. Перевіряйте готовність. Виймайте коржі по готовності, вони можуть злегка опуститися в верхівці (НЕ просісти). Приблизно через 5 хвилин акуратно дістаньте коржі з форм. І відразу заветрніть в плівку для дозрівання. Через 6-8 годин з коржами можна працювати (весь цей час тримаємо коржі в холодильнику). Відрізаємо верхівки. І робимо базовий крем: 700г маскарпоне, 150г цукрова пудра, 160г масло вершкове, ванільний екстракт. Готово! Смачного)
Nata_kotliar
Юлия27, дякую)
Nata_kotliar
Інна М, дякую)
Nata_kotliar
lisa68, дякую щиро)
Nata_kotliar
Dashiki1984, варто спробувати! Він тепер мій улюблений)
Nata_kotliar
Luydmila24, варто спробувати спекти! Він дуже простий! Я теж не наважувалася нічого пекти, а тут чудова нагода)
Nata_kotliar
nkosholka, дуже дякую)
Таня Слипченко
Виглядає бомбезно. Ще не випікала нічого морквяного, буду відкрвати для себе нові смаки
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, Погоджуюсь)
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, на невелике прання 3-4 кг додавала 2/3 ковпачка
Марія Сергіївна
Модератор_Ярослава, У мене те саме, відгук не малий. Пробувала декілька разів, вже пройшов але тільки що перевірила, мого немає
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, я додавала 2 то наче добре все
Анастасія Винокурова
O'Lena, до вязаних речей ще довго, за цей час можна спробувати ще багато різних
tanjushka141
Супер! Я чесно під час тестування придивлялася уважно до зміни кольору, то не побачила. Звісно відсутність змін/не має втрати кольору/не линяє і це вже був для мене класний результат. Можливо якщо я одну і ту ж саму річ прала щодня, то теж побачила:)) .
Violetta_S
O'Lena, Майже повний ковпачок тому що речей було достатньо багато.
Violetta_S
Порівнюючи з іншими засобами, то густий)
Viktor Onipchenko
Гель Perwoll Renew Color Detergent для кольорових речей просто чудовий, а от для чорних речей я використовую «Гель для прання чорних тканин Perwoll Black & Fiber» - також дуже гарний результат.
Naliya
Svetik13765, я і чорне все разом. Лиле окремо речі які знаю що линяють.. загружаю повну пралку… а з нинішнім світлом ,аби хоч вспіти попрати партію🤪
svetaschechka
Модератор_Ярослава, ні, нормальний відгук, згідно правил Рлзетки. Але, отриаоа двічі блок. І, щивлюсь, що не я одна. Мабуть, є якісь нюанси з цією платформою.
svetaschechka
Ksushik, ну я думаю, що адміністратори/модератори мають це питання вирішити. Це ж не з нашої вини ця проблема....
Ksushik
svetaschechka, я запитала, мені відповіли, що спробуйте ще раз відправити відгук...
Гришина Світлана
Маю таку ж проблему. Двічі відправляла, вчора та сьогодні і немає мого відгука. Вирішила відправити відгук на інший товар, той , що купувала у них- то одразу той відгук з'явився. Виходить-блокують відгуки, якщо товар купений не на Розетці. З Eva.ua не мала таких проблем. Навіть не уявляю, що далі робити.
greenbuterfly
Viktor Onipchenko, Дякую за пораду
Nataliia
А я вже думала, що я така прискіплива до запаху, 😊 бо всі пишуть про ніжний і непомітний, а для мене занадто сильний.
U_f_i_r
В мене з фото і більш розширений відгук розетка не хотіла брати, рази 3 писала, потім прибрала фото і зробила коротше і зайшло
Iren_IV
Маю таку ж проблему, відгук поширений з фото але відгук не публікують. Лишала два рази
Iren_IV
U_f_i_r, ох відчуваю завтра буду пробувати ще й ваш варіант можливо тоді опублікують
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися