irinafoxvolvach
irinafoxvolvach
Новачок
Відгуки irinafoxvolvach
Коментарі irinafoxvolvach
Отримано лайків
0 Like
Ketiii

NESTOGEN 3 молочная смесь для детей с 12 месяцев

Очень обрадовались когда нам пришла посылка naprodu. Нашему малышу уже 1,6 и мы не как не могли бросить грудное вскармливание ,по рекомендации моих друзей и знакомых давно мне говорили о NESTUGEN 3 как способ постепенного отлучения от груди вводить смесь и заменить грудь ею . Понравилось то что действительно смесь это то что нам нужно ,так как мы кушаем всю уже пищу ,у малыша иногда появляется сыпь на лице что говорит о аллергии на какие-то из продуктов . Чего же не стоит боятся с этой смесью так как она гипоаллергенная для меня это огромный (+), и конечно не могу отметить то что она нормализует пищеварение ,а мы очень долго над этим работали и мусалимь долго с болями в животике . С этой чудо смесью не стоит этого боятся) Спасибо большое проекту за такой большой шаг для нас и возможность попробовать действительно качественный продукт . Грудное вскармливание мы так и не прекратили но уменьшили в три раза и для меня это просто хух ... Могу сказать лиш одно - ОДНОЗНАЧНО РЕКОМЕНДУЮ!
У відгука 15 коментарів
irinafoxvolvach
Добрый вечер, очень благодарна,что выбрали нас.Мы с Нестоженом уже очень давно знакомы.Первый ребенок вырос на ней и как как только родилась дочка, даже не думали брать другую.Нам смесь очень подошла.С животиком проблем не было ни разу, ребенок с удовольствием ее ест.Состав очень хороший,рада,что Нестожен заботится о наших детках.
Модератор Ольга
irinafoxvolvach, Ірино, Ви берете участь у цьому тестуванні з іншого акаунту. Тому просимо виконати усі умови саме з нього. Відгуки, залишені у коментарях та надіслані з акаунта, який не бере участь у тестуванні, не будуть зараховані Вам, як виконані умови.
LUXPUX
Ольга Ковальова, ні, кольорів від одягу не було. Я прала в основному світлі кольорові речі, або ті, в яких була впевнена, що вони не "полиняють". Була тільки сіра вода. Чесно, навіть сама не очікувала, що десь візьметься той бруд. Може це замочування дало такий ефект, але пере гель дійсно добре.
YaninaК
Salamia123, саме так, в полуничному немає цукру в складі. На інструкції виробник радить додавати його аж 3 столові ложки на півлітри - це дуже забагато, але можна зменшити за бажання, або мабуть і взагалі без цукру.
Ольга Ковальова
LUXPUX, класно. Потрібно спробувати!
Мар'яна Палюх
Nataliia, сподіваюся, в наступній партії він з'явиться))
Мар'яна Палюх
natagolovko, в перший день відчувається запах, але не дуже різкий, а потім вже не чути
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, кондиціонер не додаю, запаху гелю мені в самий раз достатньо)))
AnastasiiaBevz
Олександра Коваленко, я теж сушу речі на вулиці і з двома дітьми не завжди знімаю одразу після висихання , через це речі часто пересушуються (якщо так можна сказати😅) , але з використанням perwoll вони всеодно залишаються м’які і ніжні
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, мені саме це і сподобалось, бо від кондиціонерів запах дуже сильний і тримається довго, на всю квартиру, при тому що і так додаю менше ніж потрібно. А у цьому гулі легенький приємний запах, не приторний
LUXPUX
Ольга Ковальова, звичайно! Бажаю Вам найкращого результату :)
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll , вдалого тестування
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання марки гелю Perwoll . Чудовий вибір яскравих штанців піжами, також обрала декілька саме кольорових, яскравих та насичених речей для контрольної перевірки результату. Бажаю успіху
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися