А ось і смачні результати тестування продукції Dr.Oetker. В цьому відгуку я хочу розповісти про випікання Паски (в наступному розповім про іншу випічку) з використанням продукції Dr.Oetker: дріжджі, ароматизатор "Ваніль", декор (перли білі, перли золоті, перли мікс, метелики мікс), желатин.
Цього разу я вперше пекла Паску з використанням сухих дріжджів (#DrOetker), адже у мене був стереотип, що з використанням спресованих тісто краще зійде, але дріжджі від #Dr.Oetker розвіяли мої побоювання, і тепер я впевнена що і з сухими дріжджами тісто теж дуже добре сходить.
Ароматизатор "Ваніль" має дуже ніжний смак, не нав'язливий. А ще я вперше спробувала зробити желатинову глазур, раніше завжди робила білкову, яка сипалась і не трималася на вершку. А із желатином від Dr.Oetker, цього разу глазур вийшла надзвичайно смачна та гарно тримає форму, адже цей желатин і справді хороший, тільки залила водою, а він відразу набух.
Загалом цією продукцією від Dr.Oetker я задоволена, і можу її рекомендувати усім господиням.