Mariannarad
Mariannarad
Новачок
Відгуки Mariannarad
Коментарі Mariannarad
Отримано лайків
2 Like
Mariannarad

Минув наш тиждень разом!

Topicrem - безпечний, з адекватним складом, не тестується на тваринах. Саме тому я точно повернусь до цього бренду. Їх бальзами для губ - знахідка, а гелі для душу без мила мегакласні. Крем для тіла, який мені пощастило тестувати став ідеальним компаньйоном для догляду за шкірою після басейну. Підійде сухій та чутливій шкірі. Обов’язково придбаю, але повноцінний формат в 500 мл.
У відгука 0 коментарів
Mariannarad

Зволоження з 2% сечовини

Кому підійде? Власницям нормальної та чутливої шкіри. Моій сухій шкірі в зимовий період не вистачає зволоження, і як щоденний засіб підходить, проте потребує чергування з сильнішими родичами, наприклад представниками атопічної серії. Переваги: склад, тут французи знають толк. Запайка на тюбику - впевненість, що його ніхто не намагався відкрити до Вас. Якщо засіб підходить і по відчуттям «Ваш» беріть одразу 500 мл!
У відгука 1 коментар
Mariannarad

Десерт для лінивих

Точніше не десерт, а декор до десерту, або одна із складових десерту, адже в моноваріанті не такий цікавий, як, наприклад, з ягодами та печивом - виходить вже повноцінний десерт. Як варіант - залишки десерту смакують до кави. Склад не настільки ідеальний, як хотілось. Підсумок - ідеальна складова десерту для лінивих. Лайфхак - краще смакує на безлактозному молоці, і смачніше і корисніше. З усього набору моїм фаворитом лишився желфікс! Продукцією користувалась і до цього, є бажання спробувати десерт тірамісу і знайти в магазинах декор!
У відгука 0 коментарів
Mariannarad

Желфікс - це чудо!

Дякуючи можливості бути першопрохідцем і випробовувати продукцію на своїй кухні почала з Желфіксу 1:0,5. Берете чисту баночку, кілограм полуниці, пів кілограму цукру (брала близько 400 грам, не люблю приторно-солодкі джеми та варення), варите 3 хвилини, закриваєте чистою кришкою і готово! Ні кипятити баночку і загортати в рушнику, ні тобі зіпсованої праці, бо банка «вистрелила». Ідеальний помічник! Тепер готувати варення тільки за рецептом для лінивих. Обов’язково спробую з іншими ягодами і фруктами!
У відгука 0 коментарів