KossDi
KossDi
Новачок
Відгуки KossDi
Коментарі KossDi
Отримано лайків
3 Like
KossDi

Бекутан Кидс

Заканчивается вторая неделя,как мы пьем Бекутан.
Ребенок активный,у нее появилось ещё больше энергии,как то развиваться быстрее начала.
Мне нравится витамины,так как они легки в использовании и по вкусу дочери нравится,в отличие от других витаминов. Уже подружкам порекомендовала витамины,некоторые уже тоже детям дают!)
Спасибо #naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки за то,что открываю для себя полезную и качественную продукцию
У відгука 0 коментарів
KossDi

Бекутан

Пользуемся уже 7й день,малая как раз была приболевшая.
В итоге,очень довольна результатом витаминов. У ребенка кожа восстановилась,быстро болезнь сошла на ноль и ребенок был активный.
Очень довольна❤️
Добавляла витамины в сок и в воду,малой больше понравилось с соком))
#naprobuua #naprobuua_Becutan #Becutan #naprobuua_відгуки
У відгука 0 коментарів
KossDi

Приготування рецепту по книжці Dr.Oetker

#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
Продукти
Для тіста:
200 г свіжого молока
50 г вершкового масла або
маргарину
375 г пшеничного борошна
1 пакетик сухих
дріжджів Др.Oеткер
50 г цукру
1 пак. ванільного цукру Др.Oеткер
1 щіпка солі
3 жовтки
Яблучний
пиріг з безе
Для начинки:
1 % яблука
1 пакетик пудингу Др.Oеткер
зі смаком ванілі
500 мл свіжого молока
Для білкової маси:
4ч. л. дрібно меленої кориці
100 г цукру
з білки
50 г натертого лісового горіха
1. Дріжджове тісто:
Нагрійте молоко і розтопіть в ньому
масло. Просійте борошно в посуд, добре
розмішайте його з дріжджами і додайте
інші продукти та підігріту молочно-масляну
суміш. Розмішайте суміш міксером
(з насадками для тіста) коротко на низькій,
а після цього на високій швидкості близько
5 хвилин до отримання гладенького тіста.
Накрийте його чистим рушником і залиште
в теплому місці підніматися до тих пір, поки
об'єм тіста помітно збільшиться.
2. Начинка: Поки піднімається тісто, приготуйте
пудинг відповідно до вказівок на упаковці,
відокремте 250 г від нього і залиште
охолоджуватися. Почистіть яблука, видаліть
серцевину, розріжте їх на четвертинки,
а після цього на пластинки. Тісто,
що піднялося, вимішайте ще раз на злегка
посипаній борошном поверхні, розкачайте
лист, викладіть його на попередньо
змащене маслом деко розміром 40 х 30 см.
Розподіліть рівномірно по тісту теплий
пудинг, розкладіть пластинки яблук одна
на одну і запікайте в нижній половині
попередньо розігрітої духовки при
температурі 180°С з верхнім та нижнім
нагрівом (або при температурі 160°С
з конвекцією повітря) близько 25 хвилин.
3. Білкова маса: Змішайте корицю з цукром. Збийте білки,
щоб вони стали твердою масою, і акуратно
вмішайте в них суміш цукру і кориці.
Отриманою сумішшю наповніть шприц
з насадкою у формі зірки з діаметром 10 мм, і нанесіть білкові стрічки на спечений
пиріг. Посипте натертим лісовим горіхом
і запікайте в середній частині попередньо
нагрітої духовки ще 15 хв.
Після закінчення випікання залиште пиріг
охолоджуватися на металевій решітці.
У відгука 0 коментарів
KossDi

Випробування продукції Dr.Oetker

#naprobuua #naprobuua_Dr.Oetker #Dr.Oetker #naprobuua_відгуки
Сьогодні було натхнення й дірвалась до опробування Dr.Oetker,сказати що задоволена результатом - нічого не сказати))
Тому рецепт:
Для тіста:
- дріжджі Dr.Oetker сухі - 7 г (пакетик)
- тепла вода - неповна склянка (225 мл)
- цукор - 2 ч. Ложки
- борошно - 2 склянки + трохи на підсипку (приблизно 360 г)
- сіль - 1 ч. Ложка
- масло оливкове - 1 ст. ложка

Для начинки:
- перець солодкий червоний - 1 шт.
- шинка в нарізці пластинками - 300 г
- сир твердий - 150 г
- укроп подрібнений - 1-2 ст. ложки
1. Приготуйте тісто. Для цього в невеликому посуді в теплій воді розчинити дріжджі з 1 ч. Ложкою цукру і залиште на 15-20 хвилин, щоб опара спінилася і дріжджі активізувалися.

2. В окрему миску просійте борошно, зробіть в гірці поглиблення, всипте туди сіль, що залишилася 1 ч. Ложку цукру. Влийте розтоплене тепле вершкове масло. Влийте підійшла опару і замісити м'яке еластичне тісто. При необхідності підсипте ще трохи борошна.

3. Коли тісто збереться у кому, викладіть його з миски на присипаний борошном стіл і вимісити руками протягом 5 хвилин. Потім поверніть в миску (можна змастити її маслом), накрийте серветкою або рушником і залиште в теплому місці приблизно на 1 годину, щоб тісто збільшилася приблизно вдвічі.

4. Протягом цього часу можете обминути підійшло тісто 1-2 рази, щоб воно дегазувати. Готове тісто викладіть на присипаний борошном стіл, знову вимісити. Потім перекладіть на папір для випічки і розкачайте прямокутник розміром 25х35 см.

5. На середині прямокутника покладіть пластинки шинки, на неї - солодкий перець, нарізаний смужками. Посипте зверху тертим сиром та укропом. Тісто,що залишилось, наріжте по діагоналі на смужки шириною близько 2 см. Цими стрічками заплетене пиріг поперемінно: то з одного боку, то з іншого.

6. Перенесіть пиріг разом з папером на деко, змащене маслом (я одразу все у формі робила). Накрийте пиріг серветкою і залиште в теплому місці хвилин на 30-40 для вистоювання. Тим часом включіть її розігріватися до 190 градусів.

7. Після вистоювання змастіть пиріг яйцем, посипте кунжутом і поставте в розігріту духовку. Випікайте 30-35 хвилин, до рум'яного кольору скоринки. Готовий дріжджовий плетений пиріг з шинкою і сиром перекладіть з дека на блюдо, накрийте рушником хвилин на 20, а потім подавайте до столу.
У відгука 2 коментарі
KossDi

Отримання посилки

Отримала посилку,тут все є для випікання тістечок,пасок й пирогів. Дуже рада була декору,бо давно вже на ринку не знаходила,а вони найкрасивіші.Дуже була здивована, коли на дні коробки побачила пакет паперовий,а там пензлик,вінчик й лопатка. Тепер залишається одне - приготувати смаколики й насолоджуватися процесом
У відгука 3 коментарі