Людмила Білик
Людмила Білик
Новичок
Отзывы Людмила Білик
Комментарии Людмила Білик
Получено лайков
0 Like
Людмила Білик

Продовження смакування

Як я писала раніше, все скуштоване дуже смачне. Залишився "Сервілат" та балик. Розрізавши палку ковбаси була приємно здивована знуву побачивши кусочки мяса. Ковбаска чудово смакує як на бутерброд так і самостійно. Балик сиро копчений, приємний на смак. Не має присмаку хімозності. Чоловік скуштувавши сказав "Крутий балик! "
Загалом дуже задоволена якістю сервісу Cooker та якістю продуктів. Приємно коштувати якісні ковбаси та мяса вітчизняних виробників.
А у Cooker тепер хочемо зробити самостійне замовлення).
Дякую за можливість тестування таких смачних продуктів.
У отзыва 0 комментариев
Людмила Білик

Смакота

Дуже вдячна всім, що відібрали мене для тестування продукції!
Було дуже цікаво яку саме продукцію доставлять. Приємно також що зі мною звязався оператор та уточнив коли саме зручно отримати пакунок.
Коли почала розпаковувати, то була приємо вражена наповненням пакета. А саме там було три упаковочки ковбасної нарізки "Італійська", "Фінська", "Венеція", палка "Сервілату", "Президенська", сосиски "Молочні" та балик. Найпершими відкрила сосиски і була дуже задоволена смаком. Їх зацінив навіть мій син). Потім спробували ковбасні нарізки. Для мене вони на один смак)). Якщо подивитись на склад, то різниця лише у відсотку мяса птиці. До речі, яка саме птиця входить в її склад нажаль не вказана. Порадувала також і "Президентська". Люблю ковбасу, у якій видно кусочки мяса і це саме про неї). Продовження буде...
У отзыва 0 комментариев