yaryar
yaryar
Эксперт
Отзывы yaryar
Комментарии yaryar
Получено лайков
15 Like
yaryar

АХА підсумок

Хочеться доповнити мій відгук із загальними враженнями щодо тестування каш та граноли АХА.
Основними перевагами для мене є те, що:
По-перше, приготування не займає багато часу, це дуже важливо, особливо, коли часу обмаль. По-друге, компактність упаковок, можна легко брати з собою. По-третє, кускус, гречка чи гранола може бути як основною стравою, так і перекусом! Зокрема, в гранолі багато ягід, що не може не тішити. А ще це надзвичайно смачно!
Проте, незважаючи на усі переваги в мене є кілька зауважень. Основний стосується кускусу з томатами і паприкою. Як на мене, то він підійде більше для тих людей, яким подобається гостреньке. Кускус має насичений смак і гостроту, яку дає паприка. Проте, для мене він все-таки занадто приправлений.
#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідайправильно #смачнийсніданокАХА
У отзыва 5 комментариев
yaryar

Загальні враження

Спробувавши продукцію АХА (гранола зі смаком ягід та йогурту, гречка з грибами та овочами, кускус з томатами і паприкою) хочу поділитися своїми враженнями.
Насамперед, хочеться виділити гранолу, вона надзвичайно смачна. Особливо смакує з класичним йогуртом. Приємно вразило те, що в гранолі достатня кількість ягід і через це гранола смакує ще більше.
Також хотіла б відзначити, що гранола чудово смакує не лише дорослим, а й дітям. Коли в мене гостював племінник, я пригостила його гранолою з молоком і такий сніданок йому дуже сподобався.
Далі хочу розповісти про гречку з грибами та овочами. Дуже сподобалося, що вона в міру приправлена, не відчувається надто сильного запаху приправ. Поділилася гречкою зі своєю подругою, вона також в захваті. Вона відмітила чудовий смак і швидкий час приготування.
Щодо кускусу з томатами і паприкою в мене досить неоднозначні враження. Сам кускус чудовий, але мені не дуже засмакував через надмірну кількість приправ і, особисто для мене занадто гострий.
#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #AXA #смакуй_аха #Naprobu_AXA #axaclub #NaprobyAXA #naprobuua #naprobuua_відгуки #снідай правильно #смачнийсніданокАХА
У отзыва 7 комментариев
yaryar

Remington

З нетерпінням чекаю результатів тестування. Особливо цікавить плойка, наскільки довгим буде ефект :)
У отзыва 2 комментария
yaryar

Гранола

Сьогодні вирішила спробувала посмакувати ягідною гранолою з молоком і вийшло теж доволі смачно! Раніше пробувала гранолу АХА з класичним йогуртом, і, якщо порівнювати, то з йогуртом, на мою думку, смачніше :)
А ще пригостила гранолою свого племінника, який в мене гостював і він був в захваті. Ягідна гранола з шматочками йогурту йому дуже сподобалася, сказав, що для нього це просто ідеальний сніданок!
Одним словом ягідна гранола - це неймовірна смакота!
#ТвійденьсмакуєправильнозAXA #axaclub #смачнийсніданокАХА #naprobuua_відгуки #naprobuua
У отзыва 1 комментарий
yaryar

Кускус з томатами і паприкою

Сьогодні на сніданок приготувала кускус з томатами і паприкою. Мушу зізнатися, що особисто в мене є кілька зауважень, сам кускус чудовий, проте занадто приправлений. Я люблю, коли страву приправлено в міру, а у випадку з кускусом трохи перестаралися. Зважаючи на те, що кускус з паприкою, він все одно для мене виявився трохи гоструватим. Загалом я люблю насичений смак, але в цьому випадку трохи переборщили.
З плюсів:
1) швидке готування;
2) може бути основною стравою або перекусом;
З мінусів: кускус занадто приправлений.
У отзыва 5 комментариев