Ledii_Nelli
Ledii_Nelli
Эксперт
Отзывы Ledii_Nelli
Комментарии Ledii_Nelli
Получено лайков
6 Like
Ledii_Nelli

Бактобліс-твоє беззастудне майбутнє!

Бактобліс- респіраторний ородисперний пробіотик, що містить перший у світі пробіотичний штам Streptococcus salivarius K12 для перорального прийому, який запатентований для сприяння підтримки захисту організму від інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів та зниження кількості випадків ускладнень від можливих інфекцій. Вітамін D3 , який входить до складу Бактобліс використовується у медичній практиці , завдяки його здатності впливати на ряд метаболічних процесів та змінювати функціональний стан різних органів та систем. Рецептори до вітаміну D ідентифіковані в клітинах шкіри, серця, легень, головного мозку, скелетних м'язів, ендокринних залоз, кісткової тканини. Тривалий час вітамін D використовується у педіатричній практиці для профілактики та лікування рахіту – захворювання, яке розвивається при недостатньому надходженні до організму вітаміну D.Завдяки своєму складу Бактобліс допоміг легше перенести захворювання і без залишкових явищ. Препарат дієвий на 100% . Рекомендую!
У отзыва 0 комментариев
Ledii_Nelli

Бактобліс- твоє беззастудне майбутнє!

Бактобліс cаше – респіраторний ородисперний пробіотик, що містить перший у світі пробіотичний штам Streptococcus salivarius K12 для перорального прийому, який запатентований для сприяння захисту організму від інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів та зниження кількості випадків ускладнень від можливих інфекцій. Має зручний спосіб використання.
Сприяє підтримці імунної системи у період респіраторних захворювань. Даний пробіотик виробляє дві потужні антимікробні субстанції (саліваріцин A і Б) здатні придушити або обмежити зростання небажаних бактерій, що призводять до розвитку хвороб вуха, горла, носа, ясен, зубів, а також неприємного запаху з ротової порожнини. Моїй дитині чудово допоміг перенести захворювання без залишкових симптомів. Рекомендую! Препаратом задоволені на всі100% без перебільшень.
У отзыва 0 комментариев
Ledii_Nelli

Бактобліс- твоє беззастудне майбутнє!

Раді брати участь у тестуванні!
У отзыва 0 комментариев
Ledii_Nelli

Молочна суміш Milupa 3 – чудова основа раціону маленьких дослідників

Чудова суміш легко розчиняється ,не утворює грудочок, приємний запах та смак. 👍 Прекрасний склад: пребіотики, кальцій і віт. Д що необхідно і важливо для здоров’я та росту дитини, відсутність пальмової олії. Недоліків немає, тільки хороші відгуки і враження для даного продукту.
У отзыва 0 комментариев
Ledii_Nelli

Молочна суміш Milupa 3 – чудова основа раціону маленьких дослідників

Дякуємо за довіру, що знову дайте можливість тестувати. Мілупа 3 чудова суміш містить в своєму складі вітаміни та мінерали,пребіотики , кальцій і віт. Д, все що необхідно для росту діток .
У отзыва 0 комментариев