Ppchelka
Ppchelka
Новичок
Отзывы Ppchelka
Комментарии Ppchelka
Получено лайков
3 Like
Ppchelka

Продовжили тестування Cooker box і відвідала сайт. Планую зробити замовлення на м'ясо ціни хороші!.

Пишу другій відгук по сягай продукції кукер. Хочу відмітити що ковбаси дуже рідко купую, так як вважаю що користі там немає взагалі, але дуже сама люблю ці смаколики і тут не втрималася і після того як кур'єр доставив нам ковбаски, сосиски і балик. Відірвались по повній. Тим паче що якраз на вихідних був Хелловін і гостей було багато. Відомічю що нарізка визнала фурор у дітей і дорослі не коштували так як нарізка зникала в момент. Сервілат мене здивував у складі ковбаси тільки одна Е-шка підсилювач кольорову. Зазвичай звикла читати великий перелік Е-шок. Тож за ковбаски ми дякуємо але замовляти хочу спробувати м'ясо! І ціни на сайті чудові! Кукер вам бажаю розвитку і гарних клієнтів! Всім нам бажаю гарного фінансового стану, щоб бути гарними клієнтами ,??а набору цікавий проєкт дійсно відкрив для мене такій цікавий Інтернет магазин і сервіс з доставкою м'ясної продукції.
У отзыва 2 комментария
Ppchelka

Доставка от интернет магазина cooker

Первое мое и участие в программе на пробу и сразу же самое актуальное и любимое колбаска и мясо.
Первое сервис, перезвонили уточнили когда удобно, что бы приехал курьер, курьер приехал быстро менее часа, в полном оборудовании. Вручил cooker box и красиво укатил на велосипеде.
В боксе было около двух килограмм если быть точнее 1700 где-то Сирокопчені з м'яса птиці Фінська і Італійська, а так же сиров’ялена салямі Венеція), колбаса напівкопчена "Президентська", колбаса варено-копчена "Сервелат", балык "Дарницький", сосиски «Молочні».
Сегодня пробовали Финскую понравилась всей семье, на кухню слетелись и муж и дети :).
У отзыва 0 комментариев