На черзі було тестування Желфікс 2:1, з яким я вирішила приготувати джем з кабачків, лимону та апельсина. На одну упаковку Желфікс я взяла 2 середні кабачки (800 гр), 2 апельсина і лимон. Кабачки і апельсини почистила і нарізала кубиками, лимон покришила разом зі шкірочкою. Все змішала в каструлі та додала Желфікс 2-1 змішаний з 2 ложками цукру. Поставила на вогонь, весь час помішуючи довела до кипіння і додала цукор (трохи менше 500 гр.) Після того як вся суміш закипіла проварюємо ще 3 хвилини. В стерилізовані банки розливаємо гарячий джем та закриваємо кришками. На кілька хвилин перевернула банки. В мене вийшло 2 півлітрові баночки. Якщо порівнювати з Желфікс 3-1, то в цьому випадку джем застигав трохи довше ніж тоді. Але таке швидке приготування консервації прям затягує, так як сил і часу витрачаєш мінімум, в смакота виходить неймовірна.