Tatianaaaa
Tatianaaaa
Эксперт
Отзывы Tatianaaaa
Комментарии Tatianaaaa
Получено лайков
30 Like
Tatianaaaa

Доповнення відгуку.

NAN SUPREMEPRO 3- це справді дуже якісна та смачна молочна суміш, для моєї дитини це спасіння, тому що коров’яче молоко вона не може пити, відразу проблеми з животиком.
Раді що прийняли участь у тестуванні, є змога спробувати щось нове та зробити вибір на майбутнє!
У отзыва 0 комментариев
Tatianaaaa

Позитивні результати після тестування NAN SUPREMEPRO 3.

NAN SUPREMEPRO 3 для дітей з 12-ти місяців.
Порадившись з лікарем, ми спробували
Суміші Нестле.
Після відкриття банки відчула такий ніжний аромат молочка, дуже приємний. Сама суміш добре розчиняється, без грудочок, а смак це щось чарівне, дитина просить ще і ще, склад досить гарний, допомагає забезпечити потреби дитини раннього віку за допомогою особливої комбінації пробіотиків та 6 адаптованих олігосахаридів, тому даю суміш по потребі маляти.
В складі присутній ніжний білок optipro, отриманий шляхом спеціальної обробки, яка частково розщеплює молочний білок. Дитина пила суміш щоденно протягом тижня, животик не турбував, сон солодкий, стілець регулярно, енергія через край😁. Смачно і корисно.
Спеціально розроблена суміш, призначена для заміни коров’ячого молока в раціоні здорової дитини. Якість продуктів, якість життя. Нам ця суміш дуже сподобалася, підійшла на 100%.
У отзыва 0 комментариев
Tatianaaaa

Отримала на тестування дитячу суміш NAN

Пощастило потрапити до списку щасливчиків! Розпочато сьогодні тестування, малюку сподобалась! Результати додам згодом)
У отзыва 0 комментариев
Tatianaaaa

Тестування Milupa 3.

Допиваємо дану суміш, малюку вона підійшла, смачненька, пахуча, корисна адже збагачена вітамінами. Можливо збіг а можливо і ні, але за період тестування, дитина прибавила у вазі відчутно, адже охоче їсть рідко, зубки турбують, а тут така радість. Тож суміш якісна, чудово розчиняється,
рекомендую!
У отзыва 0 комментариев
Tatianaaaa

Молочна суміш Milupa 3 – чудова основа раціону маленьких дослідників

Я вражена, ця суміш чудово нам підійшла, не очікували але факт!
Нам рік... тому ми ще на суміші але вже активно проводимо дегустації із загального столу)
Сумка- шопер це окрема тема та велике дякую, вона чудово підходить для прогулянок, туди точно все поміститься та не залишимся без уваги оточуючих❤️
Суміш малюку зайшла на 100%, смак приємний, добре розчиняється, без грудочок, ніжний аромат. Пакування влучно зроблене, тому що у нас це завжди була проблема якщо упаковка велика а з'їсти не встигаємо після відкриття. Тут ця проблема вирішилась, два окремі пакети, створено як для нас)) Малюка животик не турбував, якихось негативних емоцій не було, тому можна сказати що суміш нам підійшла, тепер на полицях в магазині малюк її бачить та показує пальчиком, видно що сподобалася! Доречі, якщо потрібно декілька хвилин вільних- дайте коробку від суміші Milupa малюку та буде Вам щастя, моє маля ну дуже полюбляє її розглядати, адже вона яскрава та цікава.
У отзыва 0 комментариев