.Olga.
.Olga.
Супер-эксперт
Отзывы .Olga.
Комментарии .Olga.
Получено лайков
88 Like
Annabelle 5

Хорошая традиция

Вот и подходит к концу период тестирования сыроватки. И уже стало хорошей традицией пользоваться ею утром и вечером. Так приятно видеть результат уже после такого короткого периода использования. Кожа действительно дышит и чувствует себя увлажнённой, более наполненной. Особенно это заметно после бессонной ночи)
У отзыва 3 комментария
.Olga.
Безсонні ночі - то жах. Ураще вже так просто нею користуватися.:-)
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Alinagerashchenko_

Впечатление при первом использование

Консистенция сыворотки мне очень понравилась. Для моего типо кожи подошла идеально , впитывается быстро , липкий слой не оставляет. Немного переживала за Шиммер который видно в самой баночке , но на лице его не заметно , мне кажется он больше способствует выравниванию тона лица .
При использовании на лицо и шею мне хватает 2-3 нажатия .
При первом нанесении попробовала нанести без увлажняющего крема . И даже без него сыворотка отлично увлажнила кожу даже после первого раза . С кремом увлажнение ещё сильнее .
Сыворотка на 100% справляется с сухой кожей и хорошо увлажняет .
Наношу на очищенную кожу втирающими движениями. Потом увлажняющий крем .
Эффект об улучшении внешнего состояния кажи напишу под конец, как раз будет две недели использования .

Ещё мне нравится как на сыворотку ложится тональный крем .
У отзыва 5 комментариев
Модератор_Анастасия
Дуже дякуємо за Ваш відгук) з нетерпінням чекаємо на результати і Ваші фото)))
.Olga.
Дійсно приємно читати про позитивний вплив по всіх параметрах.
oligmorozova
Тональним кремом не користуюся наразі, але візьму до уваги, що він підходить до сироватки.
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Annabelle 5

Весна іде красу несе!

Звичайно, всіх мам, у яких є маленькі діти ( навіть себе 😉), я називаю молодими матусями. І нехай у магазині при покупці вина 🍷досі просять показати паспорт, але все ж таки у нас є свої внутрішні годинники ⏳ З'являються зморшки, нам більше зусиль потрібно для фізичних вправ і ми швидше втомлюємося від простої прогулянки на дитячий майданчик.

Але ви ж знаєте, що вже можна зберегти молодість не за допомогою операцій та ботоксу (і я до речі, категорично проти таких втручань) Все можливе завдяки чарівним косметичним засобам. А саме - відновлювальній сироватці для обличчя "Енергія Протінола" від Аvon.

Ніжна, невагома текстура, яка нагадує дотик шовку до шкіри обличчя та шиї. Сиворотка швидко вбирається, залишаючи легке мерехтіння. Вже від першого дотику відчуваєш свіжість та приємне зволоження. А секрет полягає в унікальній комбінації дієвих інгредієнтів, які водночас сприяють збільшенню вироблення колагену в шкірі, а також діють на поверхні шкіри, захищаючи від його втрати, тим самим відновлюючи клітини.

Адже, нажаль, після 35 років знижується пружність шкіри за рахунок накопичення не еластичного колагену та перший вогник того, що вироблення колагену порушено – поява не мімічних зморшок 👵

Мами, звичайно, розуміють, як важливо стежити за здоров'ям, але не завжди це роблять. То не вистачає часу на спорт, то безсонні ночі біля діток, то швидкий перекус по дорозі на роботу, а ще стрес і переживання 🙄 Але всього кілька хвилин вранці і ввечері для бьюті процедур - і ви сяєте та відчуваєте силу!

Шкіра обличчя, як і тіло, теж хоче бути в тонусі. Скоро весна🌹
У отзыва 10 комментариев
mallimari
Действительно, весенние фотографии, насыщенные, яркие. Уже так хочется весны🌷
Ірина Карвацька
Чудові весняні фото 😻
.Olga.
Прикольний відгук. Трошки засумний для мене, адже у мене паспорт давно ніхто не питає...:-)
Cофія Ломанська
Я за свої майже 29 років, ніколи собі нічого не колола в обличчя, і не збираюсь. Я краще алое вдома посаджу, та буду ним мазатись. Дуже ефективно доречі зволожую шкіру.
lebed_sa
Согласна с вами, что нам мамам, не всегда удаётся ночью нормально выспаться, и в таких случаях хочется что бы под рукой было волшебное средство, которое на утро сделает кожу лица гладкой чистой напитанной ухоженный, и здорово что есть такое средство 😊
.Olga.
Cофія Ломанська, а рецепт можна сюди? У мене 3 підвіконня з алое. :-) Я б залюбки сама теж намішала б натурпродукт.
Cофія Ломанська
.Olga.,я використовую алое вера, (можна і звичайний). Очищаю стебель від кожури, і зрізаю ту мякоть з листа в баночку. Можна продавити через марлю сік, та наносити на обличчя на 15 хвилин, а бо накладати подрібнену мякоть (теж на 15 хвилин). І шкіра Вам скаже дякую. Обличчя буде виглядати свіжим, здоровим, зволоженим, та прибере запальні процеси.
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Tanushka87

Результати першого тижня користування

1+
Перший тиждень користування сироваткою добіг свого кінця і я готова поділитися з вами своїми результатами і спостереженнями.
УПАКОВКА. Сироватка подається у скляній пляшечці з дозатором. Одного повного натискання мені вистачає на обличчя та шию, що дуже зручно. Загалом, наявність дозатора дозволяє максимально економно використовувати сироватку, що немало важливо.
ЦІНА. Оскільки мені стало цікаво, скільки коштує цей достойний засіб догляду за обличчям, то вирішила глянути ціну. Була приємно вражена, ціна коливається від 300 до 400 грн, в залежності від того, де саме замовляти. Для порівняння брала схожі за своєю дією сироватки інших фірм, і Avon anew Protinol виграє за своєю доступністю і співвідношенням ціна/якість/результат.
ТЕКСТУРА/ЗАПАХ. Сироватка Avon anew Protinol має перламутровий відтінок та легку текстуру, за рахунок якої нанесення відбувається максимально комфортно і легко, а однієї краплини вистачає на обличчя та шию. Запах ненав'язливий легкий, який зникає вже за 15 хвилин, атому не стане на заваді використання ваших улюблених парфумів.
РЕЗУЛЬТАТ. Для чистоти експерименту маю відзначити, що в свої 34 роки, я не маю глибоких помітних зморщок на обличчі - дякую генетиці і природі. Проте, третя вагітність і тривале грудне вигодовування останнього року, а також постійні недосипи і стреси, все ж позначились на моїй шкірі, і за короткий проміжок часу у мене з'явились дрібні мімічні зморшки на лобі та між бровами. Оскільки б'юті процедури робити я поки не можу, оскільки досі годую донечку, то шукала засоби, які допоможуть призупинити поглиблення цих зморщок. І, о диво, стаю експертом для тестування цієї чудової сироватки.
Тож щодня вранці та ввечері я наносила масажними рухами сироватку на ділянку обличчя та шию. Одразу після нанесення я відчувала мінімальний зігріваючий ефект. За рахунок перламутру, шкіра після нанесення набуває легкого сяйва, проте настільки непомітного (не як жирний блиск), що схоже на те, що шкіра світиться зсередини здоров'ям.
Особисто я помітила, що ліфтинговий ефект є одразу після нанесення сироватки. Тому було цікаво, чи є накопичувальний ефект. Після тижня користування можу сказати, що він таки є. Особливо гарно це помітно на шиї, оскільки там у мене глибші зморшки-заломи.
Також варто відмітити,що одразу після нанесення є мінімальний ефект липкості, проте, оскільки після сировитки рекомендовано використовувати крем, цей ефект повністю нівелюється.
Сподіваюсь, цей відгук був для вас корисний
Якщо так, то підтримайте мене лайками🤗 А я рухаюсь далі до наступного тижня використання сироватки Avon anew Protinol.
У отзыва 10 комментариев
mallimari
Очень полезный отзыв, если бы можно было поставила бы 100 лайков👍🏻
.Olga.
Як на мене, Ви справляєте таке враження, що ніяка доглядова косметика Вам не потрібна і ще довго не буде потрібною. Але я рада, що Ви пройшли у тестувальники. :-)
Tanushka87
.Olga., щиро дякую за комплімент 🤗 ще рікгпзад я б цілком з Вами погодилась, а зараз, побачивши натяки, все ж почала думати про майбутнє...
Tanushka87
mallimari, дякую ☺️ А скажіть, будь ласка, відео відображається? Тому що я чомусь не можу його завантажити ..
mallimari
Tanushka87, не завантажується. Пишуть англійською: спробуйте пізніше(((
.Olga.
Tanushka87, та я просто з листопада осліпла вкотре, то наприкінці січня підчистила око лазером. І враз побачила свою шкіру. і вона мені здається жахливою. :-) Чи то я відвикла. :-) І зморшечки мімічні так різко бачку... То Вам кажу, що все на своєму місці і все прекрасне, судячи з фото.
1583768538
Одразу після нанесення ліфтингового ефекту не помітила, можливо шкіра вже не молода (44 роки), але пори дуже помітно зменшились, не використовую у великій кількості тональний крем, доречі ця сироватка гарно лягає під тональний крем, ніжна легка текстура, і приємний дуже запах. Після семи днів використання зникають незначні почервоніння на шкірі, які набула за час зими, холодів та вітрів. Хороша сироватка, користуюсь із задоволення та з гордістю
Tanushka87
mallimari, ех... Зараз буду писати модераторам...
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
MarianaKitsul

Розпочала тестування сироватки від AVON

Нещодавно отримала на тестування оновлюючу сироватка для обличчя "Енергія Протінола". Хотілося б окремо відмітити те, що красиво упакована посилка. Одразу ж почала використовувати. Мені через місяць 31, а зморшки дають про себе чути. Особливо зона носа біля кутика ока. Сироваткою користуюся 3 дні, а ефект відчула після першого користування. Шкіра стала помітно зволожена. Користуюся два рази на день, зранку та ввечері.
У отзыва 7 комментариев
Олександра Коваленко
Ця сироватка не залишає липких слідів на шкірі? Взагалі чи відчувається вона на обличчі протягом дня?
Олександра Коваленко
Ця сироватка не залишає липких слідів на шкірі? Взагалі чи відчувається вона на обличчі протягом дня?
.Olga.
Може, вживу Ви і бачите свої мімічні зморшки, а от на фото Ви бездоганно вийшли. Вдалого тестування.
MarianaKitsul
Олександра Коваленко, у мене не залишає. Після першого користування було відчуття незвичне. Ніби надмірне зволоження. Але я користувалася денним кремом після сироватки. Наступного разу змінила на легкий крем.
MarianaKitsul
.Olga., щиро дякую. Зараз помітно розглядалися.
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться