Христос Воскрес !!!
Такої смакоти ви ще не їли )) З інгредієнтами Dr Oetker вона надзвичайно ніжна та ароматна .
Щоб її приготувати вам знадобиться:
сир - 600 г
яйце - 3шт.
цукрова пудра #droetker - 150 г
сіль - щіпка
масло вершкове - 190 г
вершки (10%) - 200 мл
Чорна смородина ( заморозка ) -150 г, крохмаль 1ст.ложка
шоколад чорний - 100 г
цукор ванільний #droetker - за смаком
1. Починаємо процес приготування паски з того, що збиваємо яйця з цукровою пудрою і дрібкою солі. Потім додаємо ванільний цукор, вершки і збиваємо трохи на малих обертах міксера. Отриману масу ставимо на повільний вогонь і доводимо до кипіння (але не кип'ятимо) постійно помішуючи.
2.До сиру додаємо масло, розм'якшене при кімнатній температурі, і розтираємо ложкою.
3.До сирно-вершкової маси додаємо яєчно-вершкову заварену масу і за допомогою блендера перемішуємо до утворення однорідної маси.Утворену масу розділяємо на дві рівні частини .
4.Заморожену смородину розморожуємо, віджимаємо, перебиваємо на блендері і доводимо до кипіння , додавши 2 ложки цукру і крохмаль, охолоджуємо .Додаємо до однієї частини попередньо підготовленої маси .
5.Розтоплений і трохи охолоджений чорний шоколад додаємо до іншої частини маси .Перемішуємо все ретельно.
6.Спеціальну форму застилаємо трьома шарами марлі, викладаємо зверху по черзі шарами різну приготовлену сирну масу, накриваємо вільними кінцями марлі, поміщаємо зверху блюдце, на нього ставимо вантаж близько 1 кг вагою і відправляємо в холодильник на 10-12 годин для видалення зайвої рідини.
7.Після цього розбираємо нашу конструкцію, паску звільняємо від марлі, а тепер прикрашаємо паску.