катерина подолянець
катерина подолянець
Знаток
Отзывы катерина подолянець
Комментарии катерина подолянець
Получено лайков
0 Like
катерина подолянець
Ось і закінчується час тестування продукції ТМ NIVEA «Блеск и объем» , а флакончики ще наполовину повні, хоча в нашій сім'ї три жінки і кожна користувалася цими засобами та проходили тестування шампуню, ополіскувачу та лаку для волосся з самого початку отримання посилки. Хочу відмітити те що консистенція і якість шампуню та ополіскувача мені сподобалась - засобу використовується мало, чудово піниться, приємний та такий загадковий аромат. До тестування мила волосся шампунями інших марок, як медичних так і косметичних - один раз на 3 дні, шампуню використовувалось багато, одної бутилочки вистачало на пару тижнів миття, жирність була помітна уже на другий день. І постійна лупа.. Але, за час користування засобами ТМ NIVEA «Блеск и объем» моє волосся змінилося в кращу сторону. Волосся просто не встигає жирніти від миття до миття. З лінійкою продуктів ТМ NIVEA «Блеск и объем» на протязі тестування я мила голову один раз на 5 днів. Волосся пишне та тримає об'єм 2-3 дня .Одне почала помічати що після використання засобів ТМ NIVEA волосся стало сухе, хоча після мого завжди жирного волосся для мене і це здається плюсом. В мене з'явилось більше впевненості в собі, що знову не прийдеться хвилюватися чи помітна лупа на темному одязі, так як лупа зникла - чому я нескінченно рада. Лак для волосся сподобався тим, що для мене не має дуже різкого запаху ( так як я не дуже переношу різкі запахи різних лаків як для волосся так і для нігтів).Також чудово тримає форму зачіски, волосся практично не злипається і виглядає так як і без використання лаку. А от блиску я не дуже замітила, як і писала в попередньому відгуці, що хотіла б використовувати такий самий лак , але з блискітками. Буду з радістю чекати на експертну анкету , щоб підбити підсумки свого тестування, та за ці останні дні зважити всі плюси та мінуси засобів , та вирішити чи готова я продовжувати і надалі користуватися ними.
У отзыва 3 комментария
Marinka1988
А чего вы с нами не хотите поделится, готовы ли вы дальше пользоваться этими продуктами?Ведь до конца тестирования ещё 8 дней, время есть)
катерина подолянець
Я ж поки що тестую, експерементую:) Хто знає як за 8 днів поведе моє волосся. Ну поки що мене все влаштовує в даних засобах - це якщо порівнювати з тими засобами що я використовувала до тестування. Якщо так піде і далі то звичайно я на 100% ЗА!!! за дані засоби.
Модератор Ольга
Katrinmala, це ж дуже чудово, що лупа зникла. Можливо Ваші попередні засоби були занадто агресивними до чутливої шкіри голови і тому з'являлася лупа?
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
катерина подолянець
Сьогодні вже мій третій день тестування шампуню та ополіскувачу "Блеск и Объем" от ТМ NIVEA. До використання засобів "Блеск и Объем" от ТМ NIVEA. у мене завжди було проблемне волосся - жирний блиск був помітний вже на другий день після миття, лупа, сухі та посічені кінчики, було проблемним розчісування. Після використання "Блеск и Объем" от ТМ NIVEA: Хочу сказати що на третій день після миття волосся зовсім не жирне, обьєм та блиск залишився таким як і в перший день миття.Лак для волосся теж дуже сподобався, він справився зі своєю задачею на всі 100%, як зранку зафіксувала зачіску -так і до кінця робочого дня результат не змінився хоч на дворі і було дуже вітряно. Ще б хотіла запропонувати для виробника ТМ NIVEA , щоб випустили лак для волосся "Блиск та обьєм" з блискітками. Я читала відгуки інших про дані продукти - і деякі з них не позитивні. Звичайно в кожної людини різний тип волосся та шкіри голови, довжина, фарбоване волосся чи ні, є свої недоліки - та для мене на даний момент тестування це перша серія засобів для волосся що мені підходить та я задоволена результатами. Я буду з радістю рекомендувати засоби друзям та колегам , та користуватися ними і надалі. Далі ще близько пів місяця тестування, я буду залишати свої відгуки і надалі - після використання засобів ТМ NIVEA.
У отзыва 4 комментариев
Модератор Ольга
Katrinmala, коли будете заповнювати експертну анкету - можете в спеціальній графі висловити свої побажання для виробника.
катерина подолянець
дякую що відповіли , обовязково напишу.
rysnika
А зачем Нивеа выпускать лак с блестками? 90-тые прошли уже)) это ведь прошлый век и давно не модно) Или я не про те блестки Вас поняла?!) ))
Marinka1988
rysnika,я тоже самое подумала, что и вы, что это прошлый век)сейчас в тренде быть естественной...
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
катерина подолянець
Сьогодні було моє перше знайомство з шампунем для волосся від Nivea "Блеск и обьем", відкрила бутилочку і цей ніжний аромат розійшовся по всій кімнаті. У мене було завжди проблемне волосся: на другий день після миття уже було помітно що волосся починає жирніти, і лупа - від якої я перепробувала безліч засобів - як косметичних так і медичних. Після першого ж миття шампунем від Nivea "Блеск и обьем" лупа змилася повністю, голова та волосся чисте ніби в маленької дитинки:) Звісно після першого тестування ще рано говорити про результати, але вони стали помітні як тільки волосся почало підсихати - з`явився неймовірний обьєм , шикарний блиск, восся рівненьке навіть без утюжка. Ще хочу відмітити що після миття цим шампунем, волосся в мене дуже легко розчісується. Раніше сколювала волосся заколкою , але завтра піду на роботу з розпущеним волоссям, поділюся новинками від Nivea, та своїми першими результатами з друзями та колегами по роботі. Зранку зафіксую зачіску лаком для волосся , та напишу потім відгук про даний продукт. Продовження буде....
У отзыва 2 комментария
катерина подолянець
дякую, звичайно розповім, я вже почала з рідних - сестра також зацікавилась цим порталом. сьогодні на роботі розповім колегам про новинки, а вже на вихідних своїм друзям.
dashka
а я сначала не верила, но как только получила свой первый набор для тестирования- сидела и всем поголовно писала о сайте и о возможности стать первым, пробовать продукцию и получать советы и общение на сайте))) спасибо, за такую возможность)))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться