Мар‘яна Ярмощук
Мар‘яна Ярмощук
Новичок
Отзывы Мар‘яна Ярмощук
Комментарии Мар‘яна Ярмощук
Получено лайков
0 Like
Мар‘яна Ярмощук

Сироватка

Сироватка прийшла в досить маленькому об‘ємі. Але для того і є пробник,щоб спробувати) На один раз достатньо. Має приємний аромат, не є липка. Після нанесення швидко впитується.
З одного використання важко сказати за результат, варто тестувати мінімум місяць, щоб побачити ефект. Можливо замовлю повномірний варіант.
У отзыва 0 комментариев
Мар‘яна Ярмощук

Червона матова помада Avon

Це не перша моя матова помада. Тому є з чим порівняти.
Помада запаковані в захисну плівку, тому можна з впевненість сказати, що до Вас її ніхто не пробував. Перше,що кидається в очі, це матовий футляр помади. Тому в косметичці можна її зразу віднайти. Форма помади нагадує грані діаманта💎. Має насичений червоний колір та ледь відчутний солодкий аромат. На губи лягає легко, перший шар виходить напівпрозорий,другий і третій дають більш насичений колір. Помада зразу ж після нанесення стає матовою. Залишки помади можна легко забрати,промокнувши губи серветкою. При цьому колір не зблякне. Можливо навіть є зволожуючий ефект, бо стягнутості не відчувається. Невелике відчуття стягнутості приходить,коли вже змити помаду.
Помадою задоволена на всі 100%.

Колись під час Другої світової війни жінки наносили червону помаду для того,щоб підняти дух військовим. Можливо і у нас зайде цей тренд.
Тому з червоними губами чекаю чоловіка вдома з нашою перемогою. Все буде Україна💙💛
У отзыва 0 комментариев