Вероніка Глагола
Вероніка Глагола
Эксперт
Отзывы Вероніка Глагола
Комментарии Вероніка Глагола
Получено лайков
0 Like
Вероніка Глагола

NAN® SupremePro 3

Протестували з донечкою суміш NAN® SupremePro 3, і як завжди маємо лише позитивні враження, як і від інших продуктів Nestle. Донечці дуже сподобалося, їла з апетитом, просила добавки, а це буває не часто. Все було добре після вживання суміші, добре спала і настрій був хороший, не турбувало нічого. Можу її рекомендувати, якість супер, склад гарний, оновлений. Дуже зручні баночки, я їх обожнюю, все зберігається надійно і герметично.
Дякуємо за таке чудове тестування Nestle та naprobu.ua
#NAN3 #nan3supremepro #моментиnan3
У отзыва 0 комментариев
Вероніка Глагола

NAN® SupremePro 3

Дуже хотіли спробувати цю суміш! Забрали посилочку і будемо розпочинати тестування. Пізніше поділимося нашим враженням від даної суміші.
У отзыва 0 комментариев
Вероніка Глагола

Кисілі від Dr.Oetker

Додаю другий відгук про кисілі, протестували з сім'єю ще трішки. Спробували варити в каструлі на велику компанію, теж легко і швидко готується. Смак такий самий як і в маленьких порціях. Але занадто кислі для нас, тому не можу сказати що сподобалися. Спочатку поки пити, то ніби нічого, а пізніше з'являється дискомфорт у шлунку. Пробували з різною кількістю води, але все рівно. То будемо додавати їх у випічку.🧁🍰🍒🍓🫐
У отзыва 0 комментариев
Вероніка Глагола

Кисілі від Dr Oetker

Знайома з цим брендом вже давно, дуже люблю їхні пудинги, творопиш - це любов! Дуже хотіла спробувати і цей продукт. Приємно здивувала кількість продукції для тестування, спробувала і я, і вся сім'я.❤️
Готується легко, все виходить. Інструкція зрозуміла. Аромат неймовірний🫐🍓🍒. По консистенції полуничний виявився густіший за інші. А ще, як на мене, то вони досить кислі, мій шлунок це відчуває, тому хочу пробувати додавати їх у якісь рецепти. Але можливо вони такі мають бути, бо я кисіль пила вперше.
Сподобалося, що в складі є натуральні сушені ягоди. І склад досить хороший. Тому взагалі від продукту враження позитивне!
У отзыва 0 комментариев
Вероніка Глагола

NAN@4 optipro@

Донька вперше спробувала NAN@4 і під час тестування, я помітила, що суміш легко засвоюється і добре впливає на животик, немає закрепів, дитину нічого не турбує. Їсть суміш добре, із задоволенням. Сон спокійний, режим дня не змінився. Колись донечка їла NAN@3 і теж все було добре, тому в якості NAN@4 я сумніву не мала. Виробляється все згідно з європейськими стандартами. Тому я рекомендую суміш NAN@4.
У отзыва 0 комментариев