Вероніка Глагола
Вероніка Глагола
Эксперт
Отзывы Вероніка Глагола
Комментарии Вероніка Глагола
Получено лайков
0 Like
Надія Барановська

Киселі від Dr.Oetker. Підсумки

За час проведення тестування встигли всією сім'єю скуштувати різноманітні смаки киселів. Сину та чоловіку найбільше до вподоби припав полуничний, а мені - малиновий.
Киселі від Dr.Oetker мають приємний, натуральний аромат ягід, смак дитинства. Те що треба коли терміново хочеться смачненького.
А з киселів, що потребують варіння, я вирішила приготувати десерт. Вони для цього ідеально підійшли. Вийшов смачний та ніжний пиріг.
У отзыва 20 комментариев
vika7sta
Мені також припав до душі саме кисіль з полуничним смаком
Вероніка Глагола
Напишіть рецепт, будь ласка. Теж хочу спробувати пиріг спекти з кисілем
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Вероніка Глагола
Надія Барановська, дякую, спробую приготувати!🤗
LUXPUX
Ольга Ковальова, ні, кольорів від одягу не було. Я прала в основному світлі кольорові речі, або ті, в яких була впевнена, що вони не "полиняють". Була тільки сіра вода. Чесно, навіть сама не очікувала, що десь візьметься той бруд. Може це замочування дало такий ефект, але пере гель дійсно добре.
YaninaК
Salamia123, саме так, в полуничному немає цукру в складі. На інструкції виробник радить додавати його аж 3 столові ложки на півлітри - це дуже забагато, але можна зменшити за бажання, або мабуть і взагалі без цукру.
Ольга Ковальова
LUXPUX, класно. Потрібно спробувати!
Мар'яна Палюх
Nataliia, сподіваюся, в наступній партії він з'явиться))
Мар'яна Палюх
natagolovko, в перший день відчувається запах, але не дуже різкий, а потім вже не чути
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, кондиціонер не додаю, запаху гелю мені в самий раз достатньо)))
AnastasiiaBevz
Олександра Коваленко, я теж сушу речі на вулиці і з двома дітьми не завжди знімаю одразу після висихання , через це речі часто пересушуються (якщо так можна сказати😅) , але з використанням perwoll вони всеодно залишаються м’які і ніжні
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, мені саме це і сподобалось, бо від кондиціонерів запах дуже сильний і тримається довго, на всю квартиру, при тому що і так додаю менше ніж потрібно. А у цьому гулі легенький приємний запах, не приторний
LUXPUX
Ольга Ковальова, звичайно! Бажаю Вам найкращого результату :)
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll , вдалого тестування
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання марки гелю Perwoll . Чудовий вибір яскравих штанців піжами, також обрала декілька саме кольорових, яскравих та насичених речей для контрольної перевірки результату. Бажаю успіху
Nataliia
Певно я гіперчутлива на запахи 😀, бо досушувала білизну в кімнаті через дощ, то запах аж до запаморочення.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Надія Барановська

Киселі від Dr.Oetker. Підсумки

За час проведення тестування встигли всією сім'єю скуштувати різноманітні смаки киселів. Сину та чоловіку найбільше до вподоби припав полуничний, а мені - малиновий.
Киселі від Dr.Oetker мають приємний, натуральний аромат ягід, смак дитинства. Те що треба коли терміново хочеться смачненького.
А з киселів, що потребують варіння, я вирішила приготувати десерт. Вони для цього ідеально підійшли. Вийшов смачний та ніжний пиріг.
У отзыва 20 комментариев
vika7sta
Мені також припав до душі саме кисіль з полуничним смаком
Вероніка Глагола
Напишіть рецепт, будь ласка. Теж хочу спробувати пиріг спекти з кисілем
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Надія Барановська
Вероніка Глагола, готувала за цим рецептом. Інгредієнти: Тісто - 2 склянки борошна - 5 ст ложок цукру - 250 грам вершкового масла - 1 пакетик ванільного цукру - 1 чайна ложка розпушувача - 4 жовтки 🥚 - 1 столова ложка сметани Начинка - 1 кг яблук 🍏 - 1 чайна ложка кориці Білковий шар - 4 білка - 6 столових ложок цукру - 1 щіпка солі - 2 упаковки киселю @dr.oetker_ukraine Приготування 1. Просіяне борошно змішати з розпушувачем. Масло натерти на грубій терці, постійно змішуючи з борошном. Додати цукор, ванільний цукор, жовтки та сметану. Замісити тісто. 1/3 частину тіста помістити в морозилку. ❄️ 2. Дно і бортики форми для випікання змастити маслом і посипати борошном. На дно форми викласти тісто і сформувати бортики. Викласти нарізані і очищені від шкірки яблука, посипати корицею. 3. До білків додати солі і цукор. Збиваємо на великій швидкості міксером до твердих піків. Додаємо кисіль. Перемішуємо міксером на невеликій швидкості. 4. Білкову масу викладаємо зверху 🍎. Натираємо тісто з морозилки на грубу терку поверх білкового шару. 5. Відправляємо у розігріту до 180° духовку на 45-50 хв. Нехай смакує!
Вероніка Глагола
Надія Барановська, дякую, спробую приготувати!🤗
LUXPUX
Ольга Ковальова, ні, кольорів від одягу не було. Я прала в основному світлі кольорові речі, або ті, в яких була впевнена, що вони не "полиняють". Була тільки сіра вода. Чесно, навіть сама не очікувала, що десь візьметься той бруд. Може це замочування дало такий ефект, але пере гель дійсно добре.
YaninaК
Salamia123, саме так, в полуничному немає цукру в складі. На інструкції виробник радить додавати його аж 3 столові ложки на півлітри - це дуже забагато, але можна зменшити за бажання, або мабуть і взагалі без цукру.
Ольга Ковальова
LUXPUX, класно. Потрібно спробувати!
Мар'яна Палюх
Nataliia, сподіваюся, в наступній партії він з'явиться))
Мар'яна Палюх
natagolovko, в перший день відчувається запах, але не дуже різкий, а потім вже не чути
Мар'яна Палюх
Анастасія Винокурова, кондиціонер не додаю, запаху гелю мені в самий раз достатньо)))
AnastasiiaBevz
Олександра Коваленко, я теж сушу речі на вулиці і з двома дітьми не завжди знімаю одразу після висихання , через це речі часто пересушуються (якщо так можна сказати😅) , але з використанням perwoll вони всеодно залишаються м’які і ніжні
Анастасія Винокурова
Мар'яна Палюх, мені саме це і сподобалось, бо від кондиціонерів запах дуже сильний і тримається довго, на всю квартиру, при тому що і так додаю менше ніж потрібно. А у цьому гулі легенький приємний запах, не приторний
LUXPUX
Ольга Ковальова, звичайно! Бажаю Вам найкращого результату :)
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання Perwoll , вдалого тестування
Iren_IV
Зверніть Вашу увагу що вірне написання марки гелю Perwoll . Чудовий вибір яскравих штанців піжами, також обрала декілька саме кольорових, яскравих та насичених речей для контрольної перевірки результату. Бажаю успіху
Nataliia
Певно я гіперчутлива на запахи 😀, бо досушувала білизну в кімнаті через дощ, то запах аж до запаморочення.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться