NaniAbramova
NaniAbramova
Новичок - Блогер
Отзывы NaniAbramova
Комментарии NaniAbramova
Получено лайков
1 Like
NaniAbramova

Суміш NAN® SupremePro 3 наш фаворит!

Дівчата! Ми пройшли тестування NAN® SupremePro 3.🤍 Скажу вам чесно я дуже задоволена! Моя донька пʼє суміш перед сном, і просила вночі. Бо схоже не наїдалася, з сумішю NANcми нарешті спимо всю ніч!
Увесь час моя донька їла лиш одну (іншого виробника) суміш, і я трохи переживала не захоче нову, але ж ні. Суміш дуже смачна і поживна! Донька із задоволенням її смакує. Дуже жалкую що раніше не давала її Алісі.
Бо вона має дуже гарний склад, комбінацію пробіотиків B. Infantis та B. Lactis!
Пакування гарне! Зручна металева банка, з кришкою та мірною ложечкою!
Дуже вдячна сайту naprobu.ua за можливість протестувати цю суміш, тепер це наш фаворит.
У отзыва 0 комментариев
NaniAbramova

AlpeKid Хепі дрінк♥️ то тепер любов

Дівчатка! Ділюся з вами враженнями від Альпекід Хепі Дрінк. Нам пощастило вперше взяти участь у тестуванні на сайті naprobu.ua і я дуже задоволена. В моєї Аліси чутливий шлунок, тому нові продукти нам вводити завжди страшно. Тим паче маємо негативні реакції на деякі продукти харчування , і аноді ночі у нас проходили погано бо в неї крутило животик і від цього вона прокидалася і плакала. Я зробила їй напій і запропонувала у вигляді чаю. Вона із задоволенням його випила, адже він реально смачний. І я вам скажу травлення покращилось. Ми гарно спали ніч, а на ранок гарно сходили в туалет, без ніяких проблем. Тепер ми реально спимо вночі! І животик її не турбує! Дуже зручно що є індивідуальне пакування у вигляді окремих пакетиків, та легко готується. І не менш важливим є те що моя перебірлива дитина смакувала його із задоволенням. Склад препарату є цілком натуральним, та безпечним. Поділилась навіть з сусідкою у якої синочок погано ходить в туалет, вона вже пішла купувати і собі такий. Однозначно рекомендую!
У отзыва 0 комментариев