NataLiya25
NataLiya25
Новичок
Отзывы NataLiya25
Комментарии NataLiya25
Получено лайков
0 Like
NataLiya25
Ну что же, пришла и моя пора поделиться впечатлениями о Желфикс. Как по мне, то по фото уже всё видно, прощай эра варенье, да здравствует эра джемов))) кратко о Желфикс - ВАУ!))) Я не любитель просто варенье, мне надо мало, но очень вкусно. В это раз я решила приготовить такую вкусную и полезную ягоду как черника. Все знают свойства данной ягоды, и не секрет что при долгой варке все витамины вывариваются. Но благодаря продукции Dr.Oetker, я буквально за 5 минут приготовила джем! Не варенье, а именно джем. Я больше времени потратила на подготовку банок, ягод, посуды. Все делала по инструкции на упаковке, в этот раз взяла Желфикс 1:1, ягоды перебила на блендере, добавила Желфикс, довела до кипения, добавила сахар, ещё 3 минуты на плите - и всё готово. Следующие на очереди лежат персики. Думаю будет очень вкусно)
У отзыва 1 комментарий
NataLiya25
100% по началу было страшновато не стерилизовать банки, но так быстро все сварилось что я даже не успела, а потом ради интереса не стерилизовать - стоят мои баночки)))
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
Oksana Zhuchok
Кабачкове варення з апельсинами Сподіваюсь ти вже встигла зварити морквяно-смородиновий джем? Поділись у коментарях, дуже цікава твоя думка. Я ж продовжую експериментувати, і знову головним інгредієнтом варення є овоч. На цей раз – кабачок. Традиційно ми готуємо з нього закуски та соуси, проте я вирішила піти далі й приготувати солодке варення. Я давно про нього чула, проте ніяк не наважувалася на такий сміливий кулінарний експеримент. Тепер розумію, що дарма. Результат мене вразив – в міру солодке, густе, з апельсиновою ноткою, освіжаюче – ідеальне до чаю або в якості солодкого соусу до млинців. Готувати екзотичні ласощі нескладно, продукти потрібні більш ніж доступні, обробляти їх швидко, а процес приготування займає максиму тридцять хвилин. Для початку декілька важливих моментів • Для варення кабачки можна брати не тільки молоді, а й зрілі. У останніх потрібно обов'язково зрізати грубу шкірку й вибрати великі насіння. • З цитрусових плодів також обов'язково видалити всі кісточки, інакше ароматне варення буде гірчити. • Апельсини від шкірки можна очищати, а можна залишати фрукт неочищеним. Якщо цитрус використовується з шкіркою, то його обов'язково потрібно обдати окропом. Візьми на замітку, що варення з цитрусами в шкірці має злегка пікантний гіркуватий присмак. • Кабачки й апельсини можна використовувати нарізаними цілими шматочками, перекрученими на м'ясорубці, подрібненими або перебитими блендером. • Щоб надати варенню особливої «нотки», при варінні можна додавати консервовані ананаси, чебрець, імбир або корицю. • Апельсини можна замінити будь-якими іншими цитрусовими: лимоном, лаймом, грейпфрутом. Тепер можна переходити безпосередньо рецепту. Інгредієнти: Кабачки – 800 г Апельсини – 200 г Цукор – 500 г Желфікс 2:1 – 1 пакетик Зауваж, що це вже чиста вага, тобто попередньо очищених та оброблених продуктів. Підготовка: Кабачок помити, насухо витерти паперовим рушником, зрізати шкірку й видалити насіння. М'якоть нарізати кубиками розміром близько 1-1,5 см. Якщо у тебе зовсім молоді плоди, в яких насіння м'яке, а шкірка дуже тонка й ніжна, тоді можна кабачок різати прямо зі шкіркою і насінням. Апельсин добре помити й обдати окропом. Після обсушити й нарізати півкільцями. З м'якоті цитрусового видалити кісточки. Приготування: Кабачки склади в широку, достатньо глибоку каструлю. Зверху нарізаних шматочками кабачків виклади апельсинові долькі. Засип продукти цукром. Перемішай інгредієнти й залиш постояти не менше ніж на 20 хвилин, а краще на годину, щоб в значному обсязі виділився сік. Постав каструлю на плиту, доведи до кипіння, вимкни вогонь та залиш варення остигати до кімнатної температури. Це потрібно задля того, щоб кабачки увібрали в себе смак цитрусових. Щоб не повторювати процедуру декілька разів, а отримати одразу потрібну текстуру – густу, желейну, з натуральним кольором – додай до маси пакетик Желфіксу 2:1. Він виступить у якості загущувача (натурального!) та консерванту, щоб без стерилізації твої ласощі довго зберігалися й радували своїм смаком рідних та гостей. Після того як додала Желфікс (попередньо змішаний з двома столовими ложками цукру), доведи варення до кипіння та провари 10-15 хвилин. Практично кипляче варення перелий в чисті банки (стерилізувати не обов’язково). Закрий підготовленими кришками, банки переверни кришкою вниз, закутай теплою ковдрою й залиш до повного охолодження. Незвичайний делікатес подавай з печивом, додавай в трав'яні чаї, а також можеш зробити освіжаючий морс – ідеальний напій для спекотного літа!
У отзыва 2 комментария
NataLiya25
Обов'язково треба спробувати. Люблю кабачки, а тут ще й варення, це щось новеньке.
tktyf123
Я роблю це варення щороку, ну трішечки по -іншому саме приготування. Дуже смачно! Хто не знає з чого не може здогадатись. Але з желфіксом спробую в цьому році.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
NataLiya25
Как же хочется тестировать и духовой шкаф и варочную панель. Я так люблю готовить и печь. А плита у меня такая старая ) жаль что можно принять участие в одном тестировании(((.
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
NataLiya25, но ведь необходимо еще и другим участникам предоставить шанс, не так ли? :)
NataLiya25
Все верно. Я это понимаю. Просто сложно выбирать что тестировать) хочется все попробовать.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться