M_I_D_A_V
M_I_D_A_V
Новичок
Отзывы M_I_D_A_V
Комментарии M_I_D_A_V
Получено лайков
0 Like
Electrolux Ergorapido ERGO12
03:01 25.01.2017
M_I_D_A_V
Підсумовуючи тестування пилососа Electrolux Ergorapido 12 хочеться відмітити, що це чудовий девайс. Якщо вам потрібен якісний другий пилосос (електровіник), то вам він чудово підійде і стане незамінним другом. Найбільшими перевагами я б відзначив легкість, маневреність, підсвідку, зйомний блок. Багато пишуть про невеликий час роботи, але тут слід врахувати, що це девайс не для основного генерального прибирання, а для швидкої і ефективної очистки "свіжорозкиданої капості". Хоча яккщо квартира невелика то 20-30 хвилин Вам цілком вистачить. Як експерт цілком рекомендую пилосос Electrolux Ergorapido 12 для придбання.
У отзыва 1 комментарий
Electrolux Ergorapido ERGO12
08:05 30.12.2016
M_I_D_A_V
Остаточні враження від тестування пилососу Electrolux Ergorapido. Чудова річ як додатковий пилосос. Швидко прибрати невелике забруднення. Прекрасна маневреність, легкість у використанні і очищенні, гарна підсвітка. Хотілося б тривалішої роботи, але як для електровіника час роботи прийнятний. Дякую організаторам і компанії Electrolux за новий дивайс. #naproby #electrolux #ergorapido
У отзыва 0 комментариев
Electrolux Ergorapido ERGO12
06:51 21.12.2016
M_I_D_A_V
Перші враження від пилососу Electrolux Ergorapido. Комплектація гарна (окрім власне пилососу додаткові насадки для авто та килимів). Складність першого використання: готово за хвилину. (єдине, що пилосос приходить майже повністю розряджений, тому увімкнув почув, що працює, а тоді на зарядку) Очищення – доволі просто. Шумність – прийнятна (порівняти з віником звичайно не можна, але набагато тихіше ніж наш миючий пилосос) Тривалість роботи – достатня (звичайно для ідеального прибирання у всій квартирі малувато, але як додатковий пристрій для прибирання більш ніж потрібно) Маневреність – ідеальна Підсвічування – супер бонус .
У отзыва 0 комментариев