Minni
Minni
Новичок
Отзывы Minni
Комментарии Minni
Получено лайков
0 Like
Minni
Вчора все ж дійшла черга до чорних речей і мені вдалося випробувати Persil Sensitive на них. Раніше я завжди прала такі речі спеціальним засобом для чорних речей іншої ТМ, але білі розводи всеодно лишались на речах (що для мене досі лишається загадкою чому???) Сьогодні ж я задоволена пранням на всі 100% - гель справився із завданням на відмінно. Речі без розводів, чоловік задоволений! Гарний запах ще один плюс Persil Sensitive, про який я вже неодноразово писала. Дякую порталу Na-proby за можливість спробувати даний засіб та бути експертом із оцінювання для моїх знайомих та близьких.
У отзыва 0 комментариев
Minni
Ще одне прання завершено і я хочу поділитись з вами його результатом. Цього разу я випробовувала гель Persil Sensitive на білих банних рушниках та рушничках, які я використовую на кухні під час годування найменшої доньки. Зазвичай перу при 40 градусах, в режимі Щоденне прання. Цього разу також вибрала даний режим для цих речей. Результатом задоволена, речі білі, мають приємний запах. Свіжі плями відіпрались гарно, із застарілими Persil гель теж досить гарно справився. Рушники трохи жорсткуваті на дотик але це я пов"язую із сушінням на батареї. Адже в зимову пору немає можливості гарно висушити речі на вулиці. Спробую ще пізінше попрати кольорові рушники і повісити для попереднього просушування вже коли буде сонечко. Зараз на батареї всі речі не дуже м"які (((
У отзыва 0 комментариев
Minni
Сьогодні черга дійшла до дитячих кольорових речей. Деякі з них були нещодавно забруднені, інші дещо раніше. Прала при температурі 60 градусів, режим прання- Щоденне прання. Гель досить гарно справився зі своїм завданням, можна навіть сказати що на тверду 10! Зазвичай для дитячих плям на одязі я додатково виористовую плямовивідник, але цього разу мені було цікаво як же з цим справиться новий для мене продукт самостійно. Нашій доні 1 рік і 2 місяці і це саме пора спроб самостійно поїсти - тому плям від їжі у нас буває багато і скрізь. Нижче додаю фото кофтинки до прання та після- одразу зазначу, що це не парадно-вихідна річ і була заплямована моєю красунею в процесі їди. В прання потрапила разом з кольоровии речами після декількох днів перебування у кошику. Тому якість виведених застарілих плям мене порадувала!
У отзыва 0 комментариев
Minni
Перше прання з Persil Sensitiv припало на речі, які ми привезли із відпустки, а також купу дитячих речей, які зібрались за час моєї відсутності. Перше, чим порадував гель - це запах. Це те, на що я завжди звертаю увагу - він не дуже сильний, але лишається на випраних речах певний час. Друге- це те, що гель гарно відіправ наші забруднені речі. Дитячі бруднульки зі школи були гарно подолані. Третє - він досить економічний, тієї кількості гелю достатньо, щоб зробити повноцінний цикл прання. Сьогодні пратиму ще речі найменшої доні, будемо тестувати, як відпераються плями та "дитячі" неприємності )
У отзыва 0 комментариев
Minni
Поділилась зразками продукції. Тестуємо разом!!!
У отзыва 0 комментариев