Отримала посилку, склала меню і приступила до тестування)
Перший соус, який ми затестили з чоловіком, був соус Мексикано з гостринкою «ВЕРЕС». До соусу приготували запечені курячі крильця тереякі. Рецепт додам) І відео як швидко закнчуються крильця та соус))
Соус Мексикано ідельно поєднався і підкреслив солодкуватість крильців. В міру гострий, це мені найбільше сподобалсь бо не люблю гострі соуси. Аромат перцю, томатів та спецій у поєднанні з курокою тереякі дає мега задоволення )) Соус на 100% буде наш постійний гість на застіллі. Рекомендую!
І рецепт крилець теріякі.
Інгредієнти:
- Курячі крильця - 1 кг
- Соус теріякі -8 ст. ложок
- Соєвий соус - 2 ст. ложки
- Мед - 1 ст. ложка
- Оливкова олія - 2-3 ст. ложки
- Кунжут
-Перець чорний мелений
- Копчена паприка
- Зелень (петрушка, кінза)
- Пергаментний папір
Приготування:
Крильця промити та розрізати на 2 частини. Додати до них перець, копчену паприку. Викласти на пергамент та запекти у духовці. Режим "верх-низ", 190°-200° приблизно 45-55хв. Мясо повинно з легкістю відходити від шкірки. На сковорідку додаємо соєвий соус, мед та соус теріякі. Коли соус почне густіти додаємо крильця і вимочуємо їх повністю в соусі. Вони повинні бути наче повністю в глазурі).
Готові крильця посипаємо кунжутом та зеленю і смакуємо з соусом Верес Мексикано 👌