Марина Сергеевна Мищенко
Марина Сергеевна Мищенко
Эксперт
Отзывы Марина Сергеевна Мищенко
Комментарии Марина Сергеевна Мищенко
Получено лайков
18 Like
Марина Сергеевна Мищенко

Суміш NAN Supreme Pro 3 дуже сподобалась синочку

Суміш NAN Supreme Pro 3 — це не просто продукт від торгової марки Nestle, а це гарантія якості продукції.
Як мама я дбаю, щоб моя дитина споживала найкращу та найкориснішу для здорового росту і розвитку малюка продукцію. Склад суміші NAN Supreme Pro 3 унікальний , в інших торгових марках такого я не знайшла:
6 олігосахаридів структурно ідентичних олігосахаридам грудного молока,
Подвійний пробіотик. Пробіотики b. Infantis та b. Lactis - живі пробіотичні культури.
Ніжний білок Optipro, отриманий шляхом спеціальної обробки, яка частково розщеплює молочний білок.
Дуже легко готувати, гарно розчиняється без грудочок.
Дитина добре їсть, спить всю ніч спокійно. За час прийому суміші алергій та розладів ЖКТ не було.
Хочу порекомендувати цю суміш батькам, вона варта своїх грошей. Дякую сайту https://naprobu.ua за можливість протестувати та познайомитися з продукцією високої якості!
У отзыва 1 комментарий
Марина Сергеевна Мищенко

Здоровий сон та зростання малюка - дитяча суміш Nan Supreme Pro 3

Дякую Nestle, за можливість спробувати новинку дитячої суміші NAN Supreme PRO 3.
Почали з того, що відвідали педіатра та отримали дозвіл на прийом суміші і відразу приступили до тестування.
Хочу зазначити дизайн банки - яскравий, зрозумілий текст про склад суміші та покрокова інструкція приготування суміші. Під кришкою міститься ложка мірна, сподобалось , що суміш герметично закрита фольгою, що запобігає проникненню вологи всередину.
Розводиться суміш з теплою водою (не більше 37градусів) добре, не утворюючи грудочок та піни, суміш має приємний смак і запах, мені зайшла - можна і синочку давати)
Суміш має гарний склад поживних речовин: частково гідролізований білок молочної сироватки - ніжний білок OPTION PRO з 6 олігосахаридами та пробіотиками, вітамінами та мінералами - такими необхідними для імунітету, повноцінного здорового росту та фізичного розвитку дітей від 1 року. При чому 6 олігосахаридів структурно ідентичні олігосахаридам, що містяться в грудному у молоці. Давала суміш на ніч,
синок із задоволенням пив суміш, міцно спав до самого ранку, при цьому алергічних проявів чи проблем з животиком в нас не спостерігалось.
Я як мама дуже задоволена якістю суміші! Хочу рекомендувати спробувати цю суміш, вона варта своєї ціни!
Nestle як завжди радує своїх покупців високою якістю своєї продукції з незмінним лозунгом: «Якість продуктів, якість життя». Тож обирайте для своїх малючків найкращу продукцію від перевіреного бренда !
У отзыва 0 комментариев
Марина Сергеевна Мищенко

NAN Supreme Pro

Отримали посилочку з сумішшю. Будемо тестувати з синочком.
У отзыва 0 комментариев
Марина Сергеевна Мищенко

Мелоксонін спрей - запорука гарного сну

Останнім часом для мене стало проблемним заснути, можу просто довго лежати, часто за ніч прокидаюся, а вранці голова квадратна, немає сил та настрою. Але я мама, вранці прокидається маленький моторчик і я маю бути активною та бадьорою, повною енергії. Саме тому я
спробувала спрей Мелоксонін: 1 розпилення під язик за 30 хвилин до засипання. Заснула дуже швидко, спала міцно і не прокидалась. Для експерименту спробувала наступного дня 2 пшики: на швидкість засинання це не вплинуло, а ось зранку було дуже важко прокидатись, хотілося ще поспати. Тому обрала для себе оптимальним 1 розпилення спрею Мелоксонін.
Завдяки спрею Мелоксонін я добре виспалась та зранку повна сил та енергії підкорювати цей світ разом зі своїм маленьким енерджайзером.
Дякую сайту @naprobu.ua за чудову можливість протестувати спрей Мелоксонін
У отзыва 1 комментарий
Марина Сергеевна Мищенко

Мелоксонін спрей - запорука солодких снів

Хочу поділитися своїми враженнями від тестування спрею Мелоксонін. Тестування розпочала з 1 квітня, виявив бажання протестувати спрей і мій татусь (61 рік, бо скаржився на поганий сон та довго не міг заснути.
Отже, на тестування спрей прийшов в картинній упаковці , зроблю зауваження: я б її зробила більш якою, щоб привертала увагу до себе. Всередині упаковки міститься інструкція та флакон з темного скла з розпилювання. До складу спрею входять:
Екстракт насіння грифонів, мелатонін, Екстракт насіння зизифусу та нші допоміжні речовини.
Ознайомившись з інструкцією та складом приступаю до тестування.
За 30 хвилин до замикання я використовувала 1 розпилення спреєм під язык, зо сприяє більш швидкому всмоктування діючи речовин та засипання відбувається набагато швидше, ніж чим випити капсулу чи таблетку . Як на мене форма спрея дуже зручна. На смак солодкуватий з легкою кислинкою.
Заснула я не відразу, десь хвилин 20-30 мені знадобилось. Але всю першу ніч та наступні ночі протягом тижня я спала дуже міцно. Дякую сайту напробу та спрею Мелоксонін за свій нічний сон
У отзыва 0 комментариев