gourmet
gourmet
Знаток
Отзывы gourmet
Комментарии gourmet
Получено лайков
0 Like
gourmet
Доброго вечора. Я не беру участі у тестуванні, але у конкурсі вирішила взяти участь) Десерт із кукурудзяними пластівцями АХА (пластівці з висівками та яблучним соком) Для приготування десерту використала: - одне морозиво пломбір порційне без добавок; - пригоршню чорної малини та агрусу; - дві столові ложки пластівців АХА. Приготування: у креманку викласти морозиво, формуючи ложкою кульки. Поверх морозива викласти малину та агрус і прикрасити пластівцями АХА. Десерт простий, не потребує особливих навичок у приготуванні і корисний та смачний. #axaclub #снідайправильно #NaprobyAXA #Naprobyua
У отзыва 2 комментария
Модератор Ольга
gourmet, смачно, поживно та дуже актуально в літню спеку, коли зовсім немає апетиту та хочеться охолодитися :)
gourmet
Модератор Ольга, саме так )
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
gourmet
Сьогодні спробувала зварити абрикосове желе з Желфікс 1:1. Помила абрикоси, видалила кісточки, перетерла їх у пюре. Оскільки абрикоси були густі і не дуже соковиті, додала 2 столові ложки кип'яченої води. Додала Желфікс 1:1, змішаний із двома столовими ложками цукру. Коли пюре доходило до кипіння, воно поступово робилося прозоре як бурштин. Коли дійшло до кипіння, додала решту цукру. Ретельно розмішала і, помішуючи, чекала закипання. На поверхні желе почали виникати пухирці і утворюватися пінка. Коли желе закипіло, зняла піну і проварила ще декілька хвилин. Вийшло дві півлітрові і маленька баночка. Желе вийшло досить рідке, порівняно з вишневим варенням, але у маленькій баночці вже застигло, у більших - ще тепле і рідкувате. Цукру додала трошки менше, ніж 1 кг, але желе вийшло дуже солодким, оскільки абрикоси солодкі. За текстурою гаряче желе було як щойнозварений кисіль. Подобається, що у Желфікс 1:1 натуральні інгредієнти.
У отзыва 2 комментария
vidmin
Я замітила, що з Желфіксом 1:1 гусне через декілька днів. Тому провірте густоту через 3-4 дні. У мене вона приємно змінилась.
gourmet
Так, згодом загусло желе, абрикос днів за 2 )
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
gourmet
Розпочала сьогодні своє перше тестування. Готувала варення із вишні із додаванням Желфікс 2:1. Вишню помила, відкинула на друшляк, щоб стекла вода. Подрелювала і розрізала кожну на 4 частинки, бо хотіла зберегти текстуру ягід, але не знала, як багато соку вони віддадуть, боялася, що з половинок буде мало. Відміряла 650 грам цукру та змішала у склянці дві столові ложки цукру із Желфікс 2:1 (порошок має запах лимонної кислоти). Поставила вишні варитися на дуже маленький вогонь, бо хотілося, щоб зберігся максимум вітамінів. Одразу додала цукор, змішаний із желфіксом і розмішувала, доки не почало закипати. Через маленький вогонь закипало досить довго і лишалося рідким, я боялася, що не загусне. але як тільки почала додавати цукор, то варення почало загустати, десь до консистенції киселю. Варила, доки знову не закипіло, виключила, зняла пінку. Банки все ж стерилізувала. У мене вийшло дві півлітрові і трьохсотграмова баночка. Перед тим, як наповнювати баночки, виклала ложку варення на тарілочку. Візуально здалося, що воно рідке, але коли я тарілочку нахилила, виявилося, що воно застигло і набуло консистенції желе, і не розтікалося, а рухалося по тарілці як іграшка-слайм ) На фото - варення, коли тільки доданий желфікс, на другому фото показано, як воно вже загустає після того, як додано цукор. На третьому - проба варення на загустання на тарілочці. Фото банок буде згодом, як вихолонуть. На разі не можу зрозуміти, чи набуло консистенції желе варення у баночках, чекаю, поки охолонуть остаточно. Желфікс 2:1 дозволяє скоротити час на приготування варення та зекономити цукор. Єдине, що мене трохи насторожує - наявність пальмової олії у складі, бо намагаюся вживати продукти, що її не містять. Желфікс 1:1, що не містить пальмової олії, виглядає для мене більш привабливим для використання. Щодо смакових якостей. Варення я, звісно, спробувала. На колір воно значно яскравіше, ніж варення, приготоване традиційним способом, бо вариться значно менше. На смак вийшло одночасно і солодке, і кислувате, але відрізняється від варення, яке готуєш звичним способом. Більше нагадує смак вишневого желе або вишневих карамельок, але з ноткою свіжості. Частинки вишень мають кислуватий смак і пружну текстуру, притаманну свіжим вишням. Вийшло смачно. Далі хочу випробувати Желфікс 1:1, але спершу потрібно з'їздити на дачу за новою порцією ягід ) #желфікс #DrOetker #DrOetkerNaproby #Naprobyua
У отзыва 2 комментария
Інна Ратуш
На втором фото, так и хочется попробовать ложечку, вторую варенья...
gourmet
Дякую! Найменшу баночку мої тут же і з'їли)
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться