Сьогодні оцінюємо Желфікс 2:1.
Для цього беремо 1 кг сливи (сезонний фрукт), миємо, розділяємо надвоє ягодки і витягаємо кісточки. Далі я засипала половинки цукром (0,5 кг на дану кількість слив). Через пів годинки, коли фрукти пустили сік, поставила на вогонь і трохи проварила. Далі перетерла отриману масу через ситечко , щоб відділити шкірку слив і отримати однорідну масу. Потім додала вміст пакетику Желфікс 2:1 і пів години проварила на помірному вогні при цьому періодично помішуючи.
Смак мені дуже сподобався, те що не влізло в баночки, з*їли швиденько! А за те, що буде добре зберігатися, я впевнена на досвіді минулого року!
Раджу всім!!!