Наталочка19974
Наталочка19974
Новичок
Отзывы Наталочка19974
Комментарии Наталочка19974
Получено лайков
0 Like
Наталочка19974
Ми користуємося далими підгузниками вже третій день і ось що я можу сказати: Дизайн підгузників продумано дуже круто. Виглядають вони красиво, є зручними рнзиночки на спині, під ніжками та на застібках. Застібки надійні , зручні навіть після того як їх декілька раз перезастібати . Підгузники добре підлаштовуються під дитину, гарно сідають та прилягають. Особисто у мене не було випадків із протіканням коли дитина активна. Після ночі , коли підгузок повний, протікань не було, чудово ввібрав вологу тому ніяких подразнень, почервонінь та висипів не спостерігаю. Так як ми трішки прихворіли було важливо спостерігати за втратою рідини в цьому нам чудово допоміг індикатор вологи. Правда технології його не є ідеальними тому потрібно дивитися також по самому підгузники ,а не сподіватися лише на індикатор. Також з мінусів це запах, відчувається якийсь не зрозумілий запах на подобі фарби чи щось такого. Якщо потримати його поза упаковки трохи вивітрюється. Взагалі я задоволена підгузниками. Також хотіла б попросити виробників випускати щось на подобі підгузників- трусиків для меньших розмірів. Так як нам вже 6 місяців але по розмірах ще малі одівати підгузник це справжній квест, думаю з трусиками було б зручніше. Можливо розмір 3 вже є але я його ще не зустрічала.
У отзыва 4 комментариев
Модератор Ольга
Наталочка19974, побажання щодо форми випуску зазначте у підсумковій анкеті. Але з власного досвіду хочу сказати що трусики найбільш зручними виявилися після 10 місяців, хоча й зараз (а доньці 1,5 рочки) ми спокійно вдягаємо і звичайні підгузки, і трусики.
Наталочка19974
Можливо Ви праві, дякую за пораду, ми обов'язково перевіремо наявні варіанти та по можливості протестуємо новинки)
Nataliia
Я не алергік, але не переношу, коли речі мають запах пральних засобів, тому зазвичай користуюся порошками, бо гелі мають більш концентрований аромат. Наразі в Perwoll не знайшла ще свою норму 🙂, хіба буду вмикати подвійне полоскання.
Katerin29
Анастасія Винокурова, я тестувала виключно пральний засіб, тому кондиціонер не додавала
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться