rujytska
rujytska
Эксперт
Отзывы rujytska
Комментарии rujytska
Получено лайков
49 Like
rujytska

Смачнюще тестування від Dr. Oetker

Дякую порталу naprobu.ua та Dr. Oetker за можливість бути еспертом в такому смачному тестуванні.

Я в захваті!!! Із цією продукцією все готується швидко, просто, красиво та надзвичайно смачно.
Цей набір для тестування виявився дуже актуальним, адже сезон консервації в самому розпалі і желфікс став дуже в нагоді. А із желе та збитим десертом вийшли легкі літні десерти.

Ще раз переконалась, що продукція від Dr. Oetker є якісною, легкою в використанні та смачною.
Однозначно ця продукція повинна бути на вашій кухні.?
У отзыва 3 комментария
Юлия Борисюк
Ця продукція не реально крута. Я ніколи не звертала увагу на Желфікс, тепер це мій фаворит, і кщо фантазувати то можна використовувати не тільки для варення та джему)
misstress452
А у нас клубника в этом году быстро закончилась( не успела попробовать
rujytska
misstress452, в нас теж не було багато, але декілька баночок вдалось закрити на зиму.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
rujytska

Збитий десерт від Dr. Oetker

Вперше спробувала готувати із збитим десертом від Dr. Oetker. Все вийшло надзвичайно швидко, легко і смачно!!!?

А приготувала я - вишневий трайфл???
Рецепт
Шоколадний бісквіт
-3 яйця
-120 гр цукру
-90 гр муки
-20 гр какао
-1 ч.л. розпушувача
-щіпку солі
-60 мл молока
-40 мл олії
Взбиваємо білки з цукром, потім додаємо жовтки. Просіюємо усі сухі інгрідієнти та додаємо до тіста. Вимішуємо усе та вливаємо молоко і олію. На низьких оборотах взбиваємо бісквіт, виливаємо на форму та випікаємо при 180 град до готовності (приблизно 20 хв).

Крем:
-150 мл холодного пастеризованого молока
- 1 пакетик збитого десерту від Dr. Oetket
Виливаємо молоко і додаємо суху суміш та взбиваємо усе 3-4 хв.

Вишневий конфітюр:
-300 гр вишні без кісточок
-3 ст. л. цукру
-50 мл коньяку
-10 гр крохмалю
Вишню з цукром ставимо на вогонь і чекаємо поки цукор розтане та вишня дасть сік. Розводимо крохмаль з невеликою кількістю води та додаємо до вишні. Розмішуємо усе до загустівання.

Збираємо десерт:
Крем ➡️ шоколадний бісквіт(розрізаний на маленькі шматочки) ➡️ вишневий конфітюр ➡️ крем ➡️ бісквіт ➡️ вишня ➡️ крем
Зверху прикрашаємо подрібненим бісквітом та вишнею, додаємо м'яту. Ставимо у холодильник на 1-2 год і потім насолоджуємось неймовірно смачним десертом. У мене вийшло 4 порції.

Збитий десерт мені сподобався, але як самостійний продукт його не хотіла дегустувати, вирішила додати як складову десерту у стакані. Виглядає він як збиті вершки з цукром, а на смак і запах як морозиво пломбір, не надто солодкий. Сподобалось те, що дуже легко з ним працювати, але самого крему виходить не дуже багато (приблизно 300 мл). Як крем для торту трішки буде мало, потрібно 2-3 пакетики. Але як швидкий спосіб зробити смачні десерти чи додати у каву - однозначно так. Я чомусь звикла робити класичні креми, але можливо хтось хоче зробити все набагато швидше та простіше - тоді цей продукт для вас.
У отзыва 8 комментариев
Casio
А чому не хотіли дегустувати як самостійний продукт? Не смачний чи хімічний на смак?
rujytska
Просто не люблю такі десерти (типу вершки з фруктами). Люблю багатокомпонентні десерти, щось цікаве))
Casio
rujytska, зрозуміло)))
Гугл
И я больше люблю многокомпонентные
Анастасия Тимченко
Яка краса!) В традиціях найкращих ресторанів)
rujytska
kweennastya, дякую)
Valenty
Гарно вийшло, дякую за рецепт. Теж потрібно буде так приготувати.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
rujytska

Збитий десерт від Dr. Oetker

Вперше спробувала готувати із збитим десертом від Dr. Oetker. Все вийшло надзвичайно швидко, легко і смачно!!!?

А приготувала я - вишневий трайфл???
Рецепт
Шоколадний бісквіт
-3 яйця
-120 гр цукру
-90 гр муки
-20 гр какао
-1 ч.л. розпушувача
-щіпку солі
-60 мл молока
-40 мл олії
Взбиваємо білки з цукром, потім додаємо жовтки. Просіюємо усі сухі інгрідієнти та додаємо до тіста. Вимішуємо усе та вливаємо молоко і олію. На низьких оборотах взбиваємо бісквіт, виливаємо на форму та випікаємо при 180 град до готовності (приблизно 20 хв).

Крем:
-150 мл холодного пастеризованого молока
- 1 пакетик збитого десерту від Dr. Oetket
Виливаємо молоко і додаємо суху суміш та взбиваємо усе 3-4 хв.

Вишневий конфітюр:
-300 гр вишні без кісточок
-3 ст. л. цукру
-50 мл коньяку
-10 гр крохмалю
Вишню з цукром ставимо на вогонь і чекаємо поки цукор розтане та вишня дасть сік. Розводимо крохмаль з невеликою кількістю води та додаємо до вишні. Розмішуємо усе до загустівання.

Збираємо десерт:
Крем ➡️ шоколадний бісквіт(розрізаний на маленькі шматочки) ➡️ вишневий конфітюр ➡️ крем ➡️ бісквіт ➡️ вишня ➡️ крем
Зверху прикрашаємо подрібненим бісквітом та вишнею, додаємо м'яту. Ставимо у холодильник на 1-2 год і потім насолоджуємось неймовірно смачним десертом. У мене вийшло 4 порції.

Збитий десерт мені сподобався, але як самостійний продукт його не хотіла дегустувати, вирішила додати як складову десерту у стакані. Виглядає він як збиті вершки з цукром, а на смак і запах як морозиво пломбір, не надто солодкий. Сподобалось те, що дуже легко з ним працювати, але самого крему виходить не дуже багато (приблизно 300 мл). Як крем для торту трішки буде мало, потрібно 2-3 пакетики. Але як швидкий спосіб зробити смачні десерти чи додати у каву - однозначно так. Я чомусь звикла робити класичні креми, але можливо хтось хоче зробити все набагато швидше та простіше - тоді цей продукт для вас.
У отзыва 8 комментариев
Casio
А чому не хотіли дегустувати як самостійний продукт? Не смачний чи хімічний на смак?
rujytska
Просто не люблю такі десерти (типу вершки з фруктами). Люблю багатокомпонентні десерти, щось цікаве))
Casio
rujytska, зрозуміло)))
Гугл
И я больше люблю многокомпонентные
Анастасия Тимченко
Яка краса!) В традиціях найкращих ресторанів)
rujytska
kweennastya, дякую)
Valenty
Гарно вийшло, дякую за рецепт. Теж потрібно буде так приготувати.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
rujytska

Збитий десерт від Dr. Oetker

Вперше спробувала готувати із збитим десертом від Dr. Oetker. Все вийшло надзвичайно швидко, легко і смачно!!!?

А приготувала я - вишневий трайфл???
Рецепт
Шоколадний бісквіт
-3 яйця
-120 гр цукру
-90 гр муки
-20 гр какао
-1 ч.л. розпушувача
-щіпку солі
-60 мл молока
-40 мл олії
Взбиваємо білки з цукром, потім додаємо жовтки. Просіюємо усі сухі інгрідієнти та додаємо до тіста. Вимішуємо усе та вливаємо молоко і олію. На низьких оборотах взбиваємо бісквіт, виливаємо на форму та випікаємо при 180 град до готовності (приблизно 20 хв).

Крем:
-150 мл холодного пастеризованого молока
- 1 пакетик збитого десерту від Dr. Oetket
Виливаємо молоко і додаємо суху суміш та взбиваємо усе 3-4 хв.

Вишневий конфітюр:
-300 гр вишні без кісточок
-3 ст. л. цукру
-50 мл коньяку
-10 гр крохмалю
Вишню з цукром ставимо на вогонь і чекаємо поки цукор розтане та вишня дасть сік. Розводимо крохмаль з невеликою кількістю води та додаємо до вишні. Розмішуємо усе до загустівання.

Збираємо десерт:
Крем ➡️ шоколадний бісквіт(розрізаний на маленькі шматочки) ➡️ вишневий конфітюр ➡️ крем ➡️ бісквіт ➡️ вишня ➡️ крем
Зверху прикрашаємо подрібненим бісквітом та вишнею, додаємо м'яту. Ставимо у холодильник на 1-2 год і потім насолоджуємось неймовірно смачним десертом. У мене вийшло 4 порції.

Збитий десерт мені сподобався, але як самостійний продукт його не хотіла дегустувати, вирішила додати як складову десерту у стакані. Виглядає він як збиті вершки з цукром, а на смак і запах як морозиво пломбір, не надто солодкий. Сподобалось те, що дуже легко з ним працювати, але самого крему виходить не дуже багато (приблизно 300 мл). Як крем для торту трішки буде мало, потрібно 2-3 пакетики. Але як швидкий спосіб зробити смачні десерти чи додати у каву - однозначно так. Я чомусь звикла робити класичні креми, але можливо хтось хоче зробити все набагато швидше та простіше - тоді цей продукт для вас.
У отзыва 8 комментариев
Casio
А чому не хотіли дегустувати як самостійний продукт? Не смачний чи хімічний на смак?
rujytska
Просто не люблю такі десерти (типу вершки з фруктами). Люблю багатокомпонентні десерти, щось цікаве))
Casio
rujytska, зрозуміло)))
Гугл
И я больше люблю многокомпонентные
Анастасия Тимченко
Яка краса!) В традиціях найкращих ресторанів)
rujytska
kweennastya, дякую)
Valenty
Гарно вийшло, дякую за рецепт. Теж потрібно буде так приготувати.
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться
rujytska

Полунично-м'ятне варення з желфіксом 2:1

Сьогодні вперше спробувала готувати варення із желфіксом, бо до цього готувала лише по класичних рецептах, приготування яких займало чимало часу. А тут усе так просто і легко. У мене на все пішло близько 20-30 хв. Зараз для господинь у яких обмаль часу на кухні - желфікс від Dr. Oetker справжня знахідка. Як я раніше не пробувала з ним готувати?

Експеримент мій розпочався із варення з полуниці та м'яти?
Рецепт:
-2 кг полуниці
-2 пучка м'яти
-200 мл води
-2 пакетики желфікс 2:1 Dr. Oetker
-1 кг цукру
-15 гр лимонної кислоти
Приготування:
Полуниці, м'яту та воду покласти в каструлю. Довести до кипіння, та варити на середньому вогні 5-7 хвилин. Зняти варення з вогню, вийняти з каструлі м'яту, висипати желфікс 2:1 та перемішати, потім додати цукор та лимонну кислоту. Усе добре перемішати та поставити каструлю на маленький вогонь. Довести до кипіння та варити ще 5-10 хв до загустіння. Варення з полуниці розлити по стерилізованих банках.
У мене з 2 кг полуниці вийшло 5 банок по 0,5 л, 1 - 0,3 л та 1 - 0,1 л.

Варення вийшло дуже смачне та освіжаюче, в міру солодке з відмінною консистенцією та кольором. А смак полуничного варення з підрум'яненим тостом - це щось неймовірне.
Тепер із желфіксом заготівля варення стає швидкою, смачною та надзвичайно простою.
P. S. Варення вийшло настільки смачним, що однієї баночки уже немає)?
У отзыва 5 комментариев
@da_ri_shade
Клубнично-мятное ещё не пробовала никогда. Наверное очень вкусное
rujytska
@da_ri_shade, так, смак просто неймовірний, дуже освіжаючий)
Ялаева Юлия
Ще гарне співвідношення вишня-мята
Deleted
Чула, що ще смачно полуницю з базиліком
innabellinka
Как аппетитно, захотелось теперь тоже приготовить такой джем
Чтобы оставить комментарий необходимо Авторизироваться