Ktajka
Ktajka
Новичок
Отзывы Ktajka
Комментарии Ktajka
Получено лайков
0 Like
Ktajka
За період тестування продукції ще більш переконалась у якості продукції Dr. Oetker. Мої запаси кондитера за останній час поповнились значною кількістю продукції цієї торгової марки. А шоколадний пудинг став ледь не щодденим ритуалом для моїх рідних. На фото шоколадний пудинг з профітролькою із ванільним кремом Dr. Oetker.
У отзыва 2 комментария
Ktajka
Ось і 2 завдання для тестування я приготувала. Це смачний шоколадний пиріг з вишнями. Відверто кажучи читаючи рецепт я не була впевнена що вийде смачно, але ця шоколадна начинка з пудингу Dr. Oetker це щось неймовірне, готується дуже просто (сметана, цукор, яцця та 1 пакетик шоколадного пудингу Dr. Oetker) , однозначно буду використовувати її і для інших десертів. Дякую Dr. Oetker за мовжливість відкрити для себе щось новеньке))
У отзыва 2 комментария
Ktajka
Привітик всім. Обожнюю пекти, а один із моїх найбільш улюблених десертів це пісочний тарт з яблуами та корицею. Основою його є звичайне пісочне тісто, думаю в кожної господині вже є свій надійний рецепт і яблучка, які попередньо посипаю ванільним цукром та корицею. Для його приготування використовую таку продукцію ТМ Dr. Oetker як ванільний цукор, корицю та порошок для печива. Мій рецепт пісочного тіста доволі простий: 500гр маргарину 200 гр цукру 1 пакетик ванільного цукру Dr. Oetker 1 пакетик розпушувача Dr. Oetker 1 яйце. Приготування: Змішати сухі інгредієнти та перетерти з маргарином, додати яйце та вимісити тісто. Поставити в золодильник на 30хв Начинка: Очистити яблучка, нарізатм на тоненькі дрлтки, посипати ванільним цукром та копицею Dr. Oetjer. Тісто розкатати по розміру форми, викласти яблучка і випікати при t 180°C до появи румянцю на тісті (20-30хв у моїй духовці).
У отзыва 1 комментарий
Ktajka
Привіт. Готувала сьогодні одни із рецептів, що отримала разом з посилочкою. А саме, печиво з ванільним кремом. Печиво вийшло дуже смачним, а в поєднанні з ванільним кремом Dr. Oetker доволі цікавий та швидкий в приготуванні десерт. Крем готується дуже швидко, його смакові якості звісно ж відрізняються від самостійно приготованого ванільного крему, але якщо у вас бракує часу то це хороше рішення для ваших десертів.
У отзыва 0 комментариев
Ktajka
Привіт. Вчора нарешті відкрила посилочку від Dr. Oetker. Це був такий приємний сюрприз, коли знайшла так так багато цікавого і корисного. З нетерпінням чекаю коли нарешті щможу щось приготувати
У отзыва 1 комментарий