Привітик всім. Обожнюю пекти, а один із моїх найбільш улюблених десертів це пісочний тарт з яблуами та корицею. Основою його є звичайне пісочне тісто, думаю в кожної господині вже є свій надійний рецепт і яблучка, які попередньо посипаю ванільним цукром та корицею. Для його приготування використовую таку продукцію ТМ Dr. Oetker як ванільний цукор, корицю та порошок для печива.
Мій рецепт пісочного тіста доволі простий:
500гр маргарину
200 гр цукру
1 пакетик ванільного цукру Dr. Oetker
1 пакетик розпушувача Dr. Oetker
1 яйце.
Приготування:
Змішати сухі інгредієнти та перетерти з маргарином, додати яйце та вимісити тісто. Поставити в золодильник на 30хв
Начинка:
Очистити яблучка, нарізатм на тоненькі дрлтки, посипати ванільним цукром та копицею Dr. Oetjer.
Тісто розкатати по розміру форми, викласти яблучка і випікати при t 180°C до появи румянцю на тісті (20-30хв у моїй духовці).